sauniai atrodo
senai zadetasis
QUOTE(liolke @ 2009 01 16, 19:56)
senai zadetasis
Jazau kokis grozis .
liolke,
labai labai gražus megztukas, labai maloni, švelni spalva, man labai patinka viskas kas su boružėlėm.
labai labai gražus megztukas, labai maloni, švelni spalva, man labai patinka viskas kas su boružėlėm.
QUOTE(Ramuny @ 2009 01 15, 11:39)
Ačiū ačiū.
Mes ir nešiojame paltukus, ir todėl nededame jokių storų kelnių. Juk kaip gi jos atrodytų - su suknytėmis ir storomis kelnėmis - tikrai nekaip.
O siūlai tai pusvilnoniai - 50% vilna ir 50% sintetika (kokia neprisimenu) pirkti Casa Lana parduotuvėje Kaune prie HyperMaximos. Visus siūlus ten perku, kitur net neinu. O namie galėčiau patikslinti, kokie čia siūlai. Turiu popierėlius nuo siūlų .
Mes ir nešiojame paltukus, ir todėl nededame jokių storų kelnių. Juk kaip gi jos atrodytų - su suknytėmis ir storomis kelnėmis - tikrai nekaip.
O siūlai tai pusvilnoniai - 50% vilna ir 50% sintetika (kokia neprisimenu) pirkti Casa Lana parduotuvėje Kaune prie HyperMaximos. Visus siūlus ten perku, kitur net neinu. O namie galėčiau patikslinti, kokie čia siūlai. Turiu popierėlius nuo siūlų .
Nors esu kaunietė, bet visai neseniai atradau šią parduotuvę. Bet siūlai tai ten truputuką brangoki... Nors nuo įvairovės tai man akys apraibo ...
[quote=liolke,2009 01 16, 20:56]
senai zadetasis
sis megtukas vertas
senai zadetasis
sis megtukas vertas
Norėjau paklausti, o kur perkat įdomias sagutes megztukams Kaune? Nežinau nei vienos siuvimo reikmenų parduotuvės, išskyrus hyperMaximoj, bet nieko doro ten neradau. Noriu pabaigti mažiui megztuką, bte trūksta sagučių...
na as irgi nesu "didzioji mezgeja" (bent jau kol kas), bet siulus mezgimui perku tik casa lana, t.y. siulu namuose (Kaune prie HyperMaximos). Ir pasirinkimas didelis, ir siaip siulu ivairove vis is nauju kolekciju, tai galima sukurt ka nors stilingo.
O del saguciu, tai yra sagu parduotuviu Kaune centre. Pvz.: netoli Ozeskienes sustojimo (t.y. Ozeskienes gatvej), Vilniaus gatvej.. na paieskot tiesiog reik..
P.S. man tai labai grazu, kai megztukuose maziesiems yra prisiutos medines mazos sagutes.. gavom dovanu kelis megztukus is uzsienio su tokiom medinem sagytem, tai zymiai idomiau atrodo nei visokios plastmasines..
O del saguciu, tai yra sagu parduotuviu Kaune centre. Pvz.: netoli Ozeskienes sustojimo (t.y. Ozeskienes gatvej), Vilniaus gatvej.. na paieskot tiesiog reik..
P.S. man tai labai grazu, kai megztukuose maziesiems yra prisiutos medines mazos sagutes.. gavom dovanu kelis megztukus is uzsienio su tokiom medinem sagytem, tai zymiai idomiau atrodo nei visokios plastmasines..
QUOTE(dista @ 2009 01 16, 22:01)
Norėjau paklausti, o kur perkat įdomias sagutes megztukams Kaune?
Aš perku arba Senamiesty, Vilniaus gvėj, kur ant kampo yra. Arba Savanorių apačioj, netoli sustojimo tokia maža sagų parduotuvytė yra, ten visokių vaikiškų galima rasti.
Siūlų dar nemažas pasirinkimas prie 25-čio turgaus parduotuvėj
mano megzta liemenė...ant nugaros dar yra vardas, tik nenufotkinau
QUOTE(Sandra--mandra @ 2009 01 17, 15:45)
Nu tai fotkink ir rodyk