Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai ( 11 tema)

siandien baigtas sunelui megztukas su bitute ax.gif
MIME dekojui uz bitute

user posted image
Atsakyti
Ir as noriu bitutes bigsmile.gif gal galima i az? 4u.gif prasau. jau labai graziai atrodo ant megztuko. saunus rubelis jusu suneliui biggrin.gif
Atsakyti
cia gyvena bitute biggrin.gif
http://public.fotki....68c717184a.html
Atsakyti
megztukas su siuvinetom rozytem greitu laiku dar idesiu viena su boruziukais tik reikia nufotografuoti

user posted image
Atsakyti
Rubeliai visu mamyciu superiniai. Pati taip kol kas megzti nemoku, bet uzeinu paziureti kiekviena diena, kaip jus mezgat smile.gif
Atsakyti
[quote=liolke,2009 01 15, 17:16]
megztukas su siuvinetom rozytem greitu laiku dar idesiu viena su boruziukais tik reikia nufotografuoti

megztukas tai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aquilatel @ 2009 01 15, 17:36)
Rubeliai visu mamyciu superiniai. Pati taip kol kas megzti nemoku, bet uzeinu paziureti kiekviena diena, kaip jus mezgat smile.gif

o tu pabandyk kaip sako pirmas blynas buna prisviles, o antras bus biggrin.gif ir pamatysime tavo superinius darbelius
Atsakyti
[quote=liolke,2009 01 15, 16:16]

Ujujui koks gražus ir koks mergaitiškas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Liolke, neišpasakytas grožis bigsmile.gif
Atsakyti
aciu uz grazius zodelius tik as vis kitus vaikucius rengiu kadangi pati neturiu tai kol visus aprengsiu tai dar ne karta pasirodysiu su savo rezginukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita112 @ 2009 01 15, 00:41)
Labai grazu wub.gif
Gal gali papasakoti kaip mezgei, nuo virsaus greiciausiai? Ar cia tiesiog juosta numegzta ir po to  i apacia nuo tos juostos? Man misle kol kas toks modeliukas g.gif

QUOTE(rassike @ 2009 01 15, 11:32)
L. grazius sarafaniukas, pasidalink kaip mezgei.  4u.gif
thumbup.gif

Labai smagu girdėt, kad patiko. O mezgiau nuo apačios, iš 2 dalių, po truputį siaurindama. Paskui numezgiau tą juostą viršuj ir prisiuvau ir dar paskui kakliuką ir irgi prisiuvau. Turbūt galima ir nuo viršaus pradėt, paskui surinkt akis ir megzt apvaliai į apačią. Bet man taip paprasčiau pasirodė.

Liolkės megztukas fantastiškas wub.gif wub.gif , jau super mergaitiškas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naiste777: 15 sausio 2009 - 17:59
QUOTE(saulxx @ 2009 01 15, 17:49)
o tu pabandyk kaip sako pirmas blynas buna prisviles, o antras bus  biggrin.gif ir pamatysime tavo superinius darbelius

Tai bandau. Mezgu liemene dukrytei ax.gif Ziuresim, kaip iseis smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(naiste777 @ 2009 01 14, 23:11)
Sveikos visos, kiek čia grožybių. Labai fainos tos dvynukių suknytės. Lendu ir aš su savo darbeliu į jūsų temą. Turėjo būt suknytė, bet siūlų pritrūkau ir pirkt nebėr. Tai liko sarafaniukas. Ir ilgis "bobutinis", bet man taip patinka, o ir kitiems metams bus dar gerai.

user posted image

nu wub.gif thumbup.gif man labai gražus modeliukas tik nelabai supratau kaip megsti blush2.gif paaiškinkit truputį plačiau blush2.gif
Atsakyti