siandien baigtas sunelui megztukas su bitute
MIME dekojui uz bitute
Ir as noriu bitutes gal galima i az? prasau. jau labai graziai atrodo ant megztuko. saunus rubelis jusu suneliui
cia gyvena bitute
http://public.fotki....68c717184a.html
http://public.fotki....68c717184a.html
megztukas su siuvinetom rozytem greitu laiku dar idesiu viena su boruziukais tik reikia nufotografuoti
Rubeliai visu mamyciu superiniai. Pati taip kol kas megzti nemoku, bet uzeinu paziureti kiekviena diena, kaip jus mezgat
[quote=liolke,2009 01 15, 17:16]
megztukas su siuvinetom rozytem greitu laiku dar idesiu viena su boruziukais tik reikia nufotografuoti
megztukas tai
Papildyta:
o tu pabandyk kaip sako pirmas blynas buna prisviles, o antras bus ir pamatysime tavo superinius darbelius
megztukas tai
Papildyta:
QUOTE(aquilatel @ 2009 01 15, 17:36)
Rubeliai visu mamyciu superiniai. Pati taip kol kas megzti nemoku, bet uzeinu paziureti kiekviena diena, kaip jus mezgat
o tu pabandyk kaip sako pirmas blynas buna prisviles, o antras bus ir pamatysime tavo superinius darbelius
[quote=liolke,2009 01 15, 16:16]
Ujujui koks gražus ir koks mergaitiškas
Ujujui koks gražus ir koks mergaitiškas
Liolke, neišpasakytas grožis
aciu uz grazius zodelius tik as vis kitus vaikucius rengiu kadangi pati neturiu tai kol visus aprengsiu tai dar ne karta pasirodysiu su savo rezginukais
QUOTE(jurgita112 @ 2009 01 15, 00:41)
Labai grazu
Gal gali papasakoti kaip mezgei, nuo virsaus greiciausiai? Ar cia tiesiog juosta numegzta ir po to i apacia nuo tos juostos? Man misle kol kas toks modeliukas
Gal gali papasakoti kaip mezgei, nuo virsaus greiciausiai? Ar cia tiesiog juosta numegzta ir po to i apacia nuo tos juostos? Man misle kol kas toks modeliukas
QUOTE(rassike @ 2009 01 15, 11:32)
Labai smagu girdėt, kad patiko. O mezgiau nuo apačios, iš 2 dalių, po truputį siaurindama. Paskui numezgiau tą juostą viršuj ir prisiuvau ir dar paskui kakliuką ir irgi prisiuvau. Turbūt galima ir nuo viršaus pradėt, paskui surinkt akis ir megzt apvaliai į apačią. Bet man taip paprasčiau pasirodė.
Liolkės megztukas fantastiškas , jau super mergaitiškas.
QUOTE(saulxx @ 2009 01 15, 17:49)
Tai bandau. Mezgu liemene dukrytei Ziuresim, kaip iseis
QUOTE(naiste777 @ 2009 01 14, 23:11)
Sveikos visos, kiek čia grožybių. Labai fainos tos dvynukių suknytės. Lendu ir aš su savo darbeliu į jūsų temą. Turėjo būt suknytė, bet siūlų pritrūkau ir pirkt nebėr. Tai liko sarafaniukas. Ir ilgis "bobutinis", bet man taip patinka, o ir kitiems metams bus dar gerai.
nu man labai gražus modeliukas tik nelabai supratau kaip megsti paaiškinkit truputį plačiau