QUOTE(Pookelis @ 2009 01 06, 16:55)
Sveikutes, darbstuoles. Sperskaicius temele pati uzsikabliavau numegzt savo maziui kazka. Tiksliau ne kazka, o vokeli Tik zinoma reiktu Jusu pagalbos Cia POOKELIS buvo imetusi nuorodele su vokeliais ir as isimylejau tau zydra toki...nuotraukyte vadinasi Vokeliai 26 28 (atleiskit, bet pati nemoku imetinet fotkiu, todel tokie ir paaiskinimai ). Taigi, noras didelis, tik supratimas menkas, kaip ten tos sagutes darosi O aprasymo neiziuriu nors tu ka Gal Jus pasakysit, kaip ten prie ko tos sagutes tvirtinamos, kur kilpeles daromos? Ten gal nugaryte truputi didesne mezgama, kad gautusi uzlenkimas kilputem, o ten kur raankovytes, tai ant rankovyciu kilputes? Padekit prasau
Aprašymas tikrai neryškus... Man rodos, kiek galiu sužiūrėt, viršus ir apačia vienodo pločio, tik viršuj dar reikia numegzt juostele kilpoms (kai įsisiuva rankovės). Rankoves megzt tuo pačiu būdu kaip ir megztiniui. Gal kas protingiau paaiškins...
QUOTE(Pookelis @ 2009 01 14, 17:11)
Aprašymas tikrai neryškus... Man rodos, kiek galiu sužiūrėt, viršus ir apačia vienodo pločio, tik viršuj dar reikia numegzt juostele kilpoms (kai įsisiuva rankovės). Rankoves megzt tuo pačiu būdu kaip ir megztiniui. Gal kas protingiau paaiškins...
Aciu As pradejau megzt nuo apacios, gal kol prieisiu tas imantrybes, ka nors sugalvosiu
QUOTE(vrum-vrum @ 2009 01 14, 16:28)
Sveikutes, darbstuoles. Sperskaicius temele pati uzsikabliavau numegzt savo maziui kazka. Tiksliau ne kazka, o vokeli
Lusasita labai panasu mezge, pasiklausk jos, gal patars ka
QUOTE(Ramuny @ 2009 01 13, 17:07)
Kalėdoms numezgiau suknytes (o ne sarafaniukus, kaip daugelis ). Tik dar nespėjau įverti į juosmenukus surišamų dirželių . Kaip tik dabar juos darau.
Ramuny, labai dailios suknytės
Dėl ilgio - tai tikrai skonis nevienodas, bet žiemai tikrai nemegzčiau tik užpakaliukus dengiančių... Striukės ant jų neužsivilksi, bet paltukai tai pats tas
Beje, o kokie čia siūliukai? Labai minkštučiai atrodo nuotraukoje... Mano dičkis nenešioja megztinių, nes atseit, jam visi kanda Nebežinau, nei kokius siūlus pirkti
QUOTE(naiste777 @ 2009 01 14, 23:11)
Sveikos visos, kiek čia grožybių. Labai fainos tos dvynukių suknytės. Lendu ir aš su savo darbeliu į jūsų temą. Turėjo būt suknytė, bet siūlų pritrūkau ir pirkt nebėr. Tai liko sarafaniukas. Ir ilgis "bobutinis", bet man taip patinka, o ir kitiems metams bus dar gerai.
Labai grazu
Gal gali papasakoti kaip mezgei, nuo virsaus greiciausiai? Ar cia tiesiog juosta numegzta ir po to i apacia nuo tos juostos? Man misle kol kas toks modeliukas
QUOTE(naiste777 @ 2009 01 14, 22:11)
Tai liko sarafaniukas. Ir ilgis "bobutinis", bet man taip patinka, o ir kitiems metams bus dar gerai.
L. grazius sarafaniukas, pasidalink kaip mezgei.
QUOTE(koti @ 2009 01 15, 10:04)
QUOTE(dista @ 2009 01 15, 00:23)
Ramuny, labai dailios suknytės
Dėl ilgio - tai tikrai skonis nevienodas, bet žiemai tikrai nemegzčiau tik užpakaliukus dengiančių... Striukės ant jų neužsivilksi, bet paltukai tai pats tas
Beje, o kokie čia siūliukai? Labai minkštučiai atrodo nuotraukoje... Mano dičkis nenešioja megztinių, nes atseit, jam visi kanda Nebežinau, nei kokius siūlus pirkti
Ačiū ačiū.
Mes ir nešiojame paltukus, ir todėl nededame jokių storų kelnių. Juk kaip gi jos atrodytų - su suknytėmis ir storomis kelnėmis - tikrai nekaip.
O siūlai tai pusvilnoniai - 50% vilna ir 50% sintetika (kokia neprisimenu) pirkti Casa Lana parduotuvėje Kaune prie HyperMaximos. Visus siūlus ten perku, kitur net neinu. O namie galėčiau patikslinti, kokie čia siūlai. Turiu popierėlius nuo siūlų .
[quote=naiste777,2009 01 15, 00:11]
Sveikos visos, kiek čia grožybių. Labai fainos tos dvynukių suknytės. Lendu ir aš su savo darbeliu į jūsų temą. Turėjo būt suknytė, bet siūlų pritrūkau ir pirkt nebėr. Tai liko sarafaniukas. Ir ilgis "bobutinis", bet man taip patinka, o ir kitiems metams bus dar gerai.
LIUKS!!!!!!
Manyčiau, kad dar geriau kad sarafaniukas - rankovytės šitam modelyje, manyčiau, biški varžytų rankytes. Bent jau man taip atrodo...
LIUKS!!!!!!
Manyčiau, kad dar geriau kad sarafaniukas - rankovytės šitam modelyje, manyčiau, biški varžytų rankytes. Bent jau man taip atrodo...
QUOTE(vogels @ 2009 01 09, 14:05)
nuostabus sijonėlis