Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai ( 11 tema)

[quote=Ramuny,2009 01 13, 17:07]

labai dailios suknelės ir spalvos suderintos thumbup.gif
Atsakyti
Ramuny labai dailios suknutes ir sesutes thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Ramuny labai gražios suknytės wub.gif Kokiu rašteliu megzta pati apačia suknelių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2009 01 13, 16:37)
parodysiu ir aš savo dukriuko suknytę  blush2.gif  keleta įdėjų pasiskolinau iš parduotuvinių modelių  ax.gif

buvo labai smagu megzt thumbup.gif
user posted image

O kodėl man nerodo nuotraukos???? g.gif g.gif g.gif

Na visos mamytės Šaunuolytės - tiek visokių grožybių pridarėt savo vaikučiams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai jau gražūs visi mezginiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 01 13, 17:58)
Ramuny- man labai gražus ir įdomus spalvinis variantas  thumbup.gif kartu vienodos suknytės ir nevienodos  thumbup.gif tik man nepatinka ilgis- labai ilgos, man gražu, kai būna iki keliukų suknytės ir sarafanai, už metų manau labai gražiai žiūrėsis  thumbup.gif labai mergytės jūsų gražios  wub.gif

Ačiū už įvertinimą smile.gif .
Man pačiai spalvinis variantas patinka blush2.gif . Visada stengiuosi taip megzti rūbiukus. O dėl ilgio, tai jos tikrai megztos išaugimui, kad ir kitai žiemai užtektų smile.gif , be to jos vilnonės (tiksliau pusvilnonės), tai turi būti ir šiltos. O žiemą juk blauzdytėm būtų šalta.
Atsakyti
QUOTE(Ramuny @ 2009 01 13, 17:07)
Jūsų teismui ax.gif

Labai gražios ir suknytės ir mergytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(radvileee @ 2009 01 14, 09:36)
Ramuny labai gražios suknytės  wub.gif  Kokiu rašteliu megzta pati apačia suknelių? blush2.gif

Dėkui, dėkui visoms.

O apačias, keičiant spalvas mezgiau išvirkščiu raštu, kad būtų iškili spalvų pasikeitimo vieta.

user posted image

Papildyta:

O jei domina pati pati apačia, tai ją dariau dvigubą. Numezgiau 6 eiles gerosiomis akimis, po to vieną išvirkščią (sulenkimui), po to vėl 6 eilės gerosiomis.

Tada sulenkiau pusiau, kad būtų dviguba, ir mezgiau gerosiomis akimis sumegzdama kiekvieną ant virbalo esančią akį su akių užmetimo kilpelėmis. Taip man patogiau, kad po to nereiktų vėliau siūti su adata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramuny: 14 sausio 2009 - 10:03
na jau kiek grozio wub.gif visom clap_1.gif first.gif 4u.gif
o stai ir mano darbeliai vyresneliai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=Ramuny,2009 01 14, 12:03]
Dėkui, dėkui visoms.

O apačias, keičiant spalvas mezgiau išvirkščiu raštu, kad būtų iškili spalvų pasikeitimo vieta.

user posted image
Papildyta:

Man tai ir labai grazios suknutes.. ir butent ilgis ju labai fainas.. juk mergaitem ir turetu buti suknutes ilgesnes, jei skirtos ziemai, kad uzpakaliuko nenusaltu.. juk mergaitems tai ypac aktualu.. taigi tikrai nemanau, kad ziemines suknutes ar sarafaniukai turetu but iki keliuku.. na savo mergytes neturiu, na bet jei tureciau, tai ziemai tikrai megzciau ilgesnius sijonukus ar suknytes 4u.gif
Atsakyti
[quote=larikute,2009 01 14, 11:07]
[quote=Ramuny,2009 01 14, 12:03]
Dėkui, dėkui visoms.

user posted image
Papildyta:
Man tai ir labai grazios suknutes.. ir butent ilgis ju labai fainas.. juk mergaitem ir turetu buti suknutes ilgesnes, jei skirtos ziemai, kad uzpakaliuko nenusaltu.. juk mergaitems tai ypac aktualu.. taigi tikrai nemanau, kad ziemines suknutes ar sarafaniukai turetu but iki keliuku.. na savo mergytes neturiu, na bet jei tureciau, tai ziemai tikrai megzciau ilgesnius sijonukus ar suknytes 4u.gif
[/quote]

na čia akmenėlis į mano daržą biggrin.gif o man su tokiom ilgom suknytėm kaip bobutės blush2.gif juk vistiek į lauką žiemą neisit su vienom pėdkelnėm- reikia apmauti kelnes storas, o suknutės daugiau viduj tinka, pasipuošimui 4u.gif čia mano nuomonė, o tam ir yra forumas, kad galima pasidalinti savo nuomone, be to kiekvieno skonis skirtingas 4u.gif bet suknutės ir man labai gražios ir kiek darbelio įdėta thumbup.gif man patinka,kad įvairios nuomonės apie darbelius išreikšos, ne vien pagyrimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 14 sausio 2009 - 12:47
QUOTE(Ramuny @ 2009 01 13, 17:07)
Žiūrėjau žiūrėjau ir grožėjausi jūsų visų darbeliais, kol pagaliau išdrįsau ir aš pasirodyti šviežiausius mezginius savo mergytėms dvynukėms.
Kalėdoms numezgiau suknytes (o ne sarafaniukus, kaip daugelis biggrin.gif ). Tik dar nespėjau įverti į juosmenukus surišamų dirželių blush2.gif . Kaip tik dabar juos darau.

Jūsų teismui ax.gif

user posted image

Nepaprastai grazu. Ypac, kai paneles stovi kartu 4u.gif
Saunuole.
Gera ideja "padalkoms", gaila, kad mano (ne vaikiska) suknia ipusejus, pritaikyciau ir sau. Bet jau zinau kaip pradesiu sekancia
Papildyta:
O man atrodo ilgis labai geras. Ypac kai isivers i juosmeni dirziukai smile.gif
Parodysi kai baigsi? ax.gif
Atsakyti
kas del ilgio tai pritariu Soni:ax: man taip pat patinka mazos mergaites su trumpom vos uzpakaliuka denganciom suknytem(ypac vasarines). neuzilgo pasirodysim saviske naujai iskepta, dar uzbaigineju 4u.gif
Tik as ilgi renkuosi iki keliuku, arba dar siek tiek auksciau ju, kad ant isaugimo butu thumbup.gif

Paaugs spes tu ilgu prisinesioti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgita112: 14 sausio 2009 - 14:23