[quote=Ramuny,2009 01 13, 17:07]
labai dailios suknelės ir spalvos suderintos
Ramuny labai dailios suknutes ir sesutes
Ramuny labai gražios suknytės Kokiu rašteliu megzta pati apačia suknelių?
QUOTE(gėliukas @ 2009 01 13, 16:37)
parodysiu ir aš savo dukriuko suknytę keleta įdėjų pasiskolinau iš parduotuvinių modelių
buvo labai smagu megzt
buvo labai smagu megzt
O kodėl man nerodo nuotraukos????
Na visos mamytės Šaunuolytės - tiek visokių grožybių pridarėt savo vaikučiams Labai jau gražūs visi mezginiai
QUOTE(Soni @ 2009 01 13, 17:58)
Ramuny- man labai gražus ir įdomus spalvinis variantas kartu vienodos suknytės ir nevienodos tik man nepatinka ilgis- labai ilgos, man gražu, kai būna iki keliukų suknytės ir sarafanai, už metų manau labai gražiai žiūrėsis labai mergytės jūsų gražios
Ačiū už įvertinimą .
Man pačiai spalvinis variantas patinka . Visada stengiuosi taip megzti rūbiukus. O dėl ilgio, tai jos tikrai megztos išaugimui, kad ir kitai žiemai užtektų , be to jos vilnonės (tiksliau pusvilnonės), tai turi būti ir šiltos. O žiemą juk blauzdytėm būtų šalta.
QUOTE(Ramuny @ 2009 01 13, 17:07)
Labai gražios ir suknytės ir mergytės
QUOTE(radvileee @ 2009 01 14, 09:36)
Ramuny labai gražios suknytės Kokiu rašteliu megzta pati apačia suknelių?
Dėkui, dėkui visoms.
O apačias, keičiant spalvas mezgiau išvirkščiu raštu, kad būtų iškili spalvų pasikeitimo vieta.
Papildyta:
O jei domina pati pati apačia, tai ją dariau dvigubą. Numezgiau 6 eiles gerosiomis akimis, po to vieną išvirkščią (sulenkimui), po to vėl 6 eilės gerosiomis.
Tada sulenkiau pusiau, kad būtų dviguba, ir mezgiau gerosiomis akimis sumegzdama kiekvieną ant virbalo esančią akį su akių užmetimo kilpelėmis. Taip man patogiau, kad po to nereiktų vėliau siūti su adata.
[quote=Ramuny,2009 01 14, 12:03]
Dėkui, dėkui visoms.
O apačias, keičiant spalvas mezgiau išvirkščiu raštu, kad būtų iškili spalvų pasikeitimo vieta.
Papildyta:
Man tai ir labai grazios suknutes.. ir butent ilgis ju labai fainas.. juk mergaitem ir turetu buti suknutes ilgesnes, jei skirtos ziemai, kad uzpakaliuko nenusaltu.. juk mergaitems tai ypac aktualu.. taigi tikrai nemanau, kad ziemines suknutes ar sarafaniukai turetu but iki keliuku.. na savo mergytes neturiu, na bet jei tureciau, tai ziemai tikrai megzciau ilgesnius sijonukus ar suknytes
Dėkui, dėkui visoms.
Papildyta:
Man tai ir labai grazios suknutes.. ir butent ilgis ju labai fainas.. juk mergaitem ir turetu buti suknutes ilgesnes, jei skirtos ziemai, kad uzpakaliuko nenusaltu.. juk mergaitems tai ypac aktualu.. taigi tikrai nemanau, kad ziemines suknutes ar sarafaniukai turetu but iki keliuku.. na savo mergytes neturiu, na bet jei tureciau, tai ziemai tikrai megzciau ilgesnius sijonukus ar suknytes
[quote=larikute,2009 01 14, 11:07]
Dėkui, dėkui visoms.
Papildyta:
[/quote]
na čia akmenėlis į mano daržą o man su tokiom ilgom suknytėm kaip bobutės juk vistiek į lauką žiemą neisit su vienom pėdkelnėm- reikia apmauti kelnes storas, o suknutės daugiau viduj tinka, pasipuošimui čia mano nuomonė, o tam ir yra forumas, kad galima pasidalinti savo nuomone, be to kiekvieno skonis skirtingas bet suknutės ir man labai gražios ir kiek darbelio įdėta man patinka,kad įvairios nuomonės apie darbelius išreikšos, ne vien pagyrimai
Dėkui, dėkui visoms.
Papildyta:
[/quote]
na čia akmenėlis į mano daržą o man su tokiom ilgom suknytėm kaip bobutės juk vistiek į lauką žiemą neisit su vienom pėdkelnėm- reikia apmauti kelnes storas, o suknutės daugiau viduj tinka, pasipuošimui čia mano nuomonė, o tam ir yra forumas, kad galima pasidalinti savo nuomone, be to kiekvieno skonis skirtingas bet suknutės ir man labai gražios ir kiek darbelio įdėta man patinka,kad įvairios nuomonės apie darbelius išreikšos, ne vien pagyrimai
QUOTE(Ramuny @ 2009 01 13, 17:07)
Žiūrėjau žiūrėjau ir grožėjausi jūsų visų darbeliais, kol pagaliau išdrįsau ir aš pasirodyti šviežiausius mezginius savo mergytėms dvynukėms.
Kalėdoms numezgiau suknytes (o ne sarafaniukus, kaip daugelis ). Tik dar nespėjau įverti į juosmenukus surišamų dirželių . Kaip tik dabar juos darau.
Jūsų teismui
Kalėdoms numezgiau suknytes (o ne sarafaniukus, kaip daugelis ). Tik dar nespėjau įverti į juosmenukus surišamų dirželių . Kaip tik dabar juos darau.
Jūsų teismui
Nepaprastai grazu. Ypac, kai paneles stovi kartu
Saunuole.
Gera ideja "padalkoms", gaila, kad mano (ne vaikiska) suknia ipusejus, pritaikyciau ir sau. Bet jau zinau kaip pradesiu sekancia
Papildyta:
O man atrodo ilgis labai geras. Ypac kai isivers i juosmeni dirziukai
Parodysi kai baigsi?
kas del ilgio tai pritariu Soni:ax: man taip pat patinka mazos mergaites su trumpom vos uzpakaliuka denganciom suknytem(ypac vasarines). neuzilgo pasirodysim saviske naujai iskepta, dar uzbaigineju
Tik as ilgi renkuosi iki keliuku, arba dar siek tiek auksciau ju, kad ant isaugimo butu
Paaugs spes tu ilgu prisinesioti
Tik as ilgi renkuosi iki keliuku, arba dar siek tiek auksciau ju, kad ant isaugimo butu
Paaugs spes tu ilgu prisinesioti