Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai ( 11 tema)

QUOTE(junyte @ 2009 01 13, 10:27)
Labu 4u.gif
Jau kiek grožybių prisižiūrėjau wub.gif
O dabar patarimo reik ax.gif Noriu dukriukui (7m.) megztinį numegzt. Turiu siūlus pereinamų spalvų. Ir nesugalvoju, ar čia vien lygiom akim megzt, ar raštą kokį dėti g.gif

man gražiausia lygus raštas 4u.gif
Atsakyti
parodysiu ir aš savo dukriuko suknytę blush2.gif keleta įdėjų pasiskolinau iš parduotuvinių modelių ax.gif

buvo labai smagu megzt thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėliukas: 13 sausio 2009 - 14:39
QUOTE(gėliukas @ 2009 01 13, 12:37)
parodysiu ir aš savo dukriuko suknytę  blush2.gif  keleta įdėjų pasiskolinau iš parduotuvinių modelių  ax.gif

kaip grazu wub.gif wub.gif ir spalvytes super thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=gėliukas,2009 01 13, 15:37]
parodysiu ir aš savo dukriuko suknytę blush2.gif keleta įdėjų pasiskolinau iš parduotuvinių modelių ax.gif

O jua koks grozis bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif labai grazu thumbup.gif saunuole wub.gif
Atsakyti
gėliukas- labai žaisminga 4u.gif gal turit šuniukų schemą?
Atsakyti
Žiūrėjau žiūrėjau ir grožėjausi jūsų visų darbeliais, kol pagaliau išdrįsau ir aš pasirodyti šviežiausius mezginius savo mergytėms dvynukėms.
Kalėdoms numezgiau suknytes (o ne sarafaniukus, kaip daugelis biggrin.gif ). Tik dar nespėjau įverti į juosmenukus surišamų dirželių blush2.gif . Kaip tik dabar juos darau.

Jūsų teismui ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 01 13, 16:08)
gėliukas- labai žaisminga  4u.gif  gal turit šuniukų schemą?

pati sukurpiau šokią tokią į oaveiksliuką žiūrėdama, jei reikės galesiu pabandyt čia surašyt ax.gif

Ramuny, man labai wub.gif
Atsakyti
Ramuny- man labai gražus ir įdomus spalvinis variantas thumbup.gif kartu vienodos suknytės ir nevienodos thumbup.gif tik man nepatinka ilgis- labai ilgos, man gražu, kai būna iki keliukų suknytės ir sarafanai, už metų manau labai gražiai žiūrėsis thumbup.gif labai mergytės jūsų gražios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 13 sausio 2009 - 16:59
QUOTE(gėliukas @ 2009 01 13, 15:37)
parodysiu ir aš savo dukriuko suknytę 

Fainulka suknytė, na ir kantrybės turi... bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Ramuny,2009 01 13, 17:07]
Žiūrėjau žiūrėjau ir grožėjausi jūsų visų darbeliais, kol pagaliau išdrįsau ir aš pasirodyti šviežiausius mezginius savo mergytėms dvynukėms.
Kalėdoms numezgiau suknytes (o ne sarafaniukus, kaip daugelis biggrin.gif ). Tik dar nespėjau įverti į juosmenukus surišamų dirželių blush2.gif . Kaip tik dabar juos darau.

Labai gražios suknytės ir sesutės. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zavin: 13 sausio 2009 - 18:57
gėliukas, Ramuny superinės suknelės thumbup.gif
Atsakyti
Na mamytės ir gražių jūs čia suknelių primezgėt ir prinėrėt..... net seilės nutyso blink.gif blink.gif blink.gif
Ir galvoje tik sukasi sukasi mintys, kokias čia idėjas pasivogus.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti