pagaliau nauja temukė
ačiukas
ačiukas
Norėčiau būsimam vaikeliui numegzti nei tai vokeli, nei tai kombinezona. Žodžiu, internetinėse parduotuvėse ir vaikų parodoj mačiau tokį medvilninį rūbelį, bet norėčiau žiemai vilnonio. Esmė tokia: kojytėms iki rankyčių reikėtų kaip vokelį megzti, o rankyčių zonoje kaip vystykliukas užsimeta užsegimas ir vaikutis kaip suvystytas guli šiltai. Nežinau, ar aiškiai aprašiau, bet gal kas tokį dalykėlį jau mezgęs? senose temelėse neradau.
Mergaitės- man nenusikopijuoja dydžių lentelės, kas moka- įkelkit
turejai omenyje sita
Dydzių lentelė rusų kalba
Į lietuvių kalbą išversta dydžių lentelė
Dydzių lentelė rusų kalba
Į lietuvių kalbą išversta dydžių lentelė
QUOTE(zemgala @ 2009 01 05, 11:01)
Norėčiau būsimam vaikeliui numegzti nei tai vokeli, nei tai kombinezona. Žodžiu, internetinėse parduotuvėse ir vaikų parodoj mačiau tokį medvilninį rūbelį, bet norėčiau žiemai vilnonio. Esmė tokia: kojytėms iki rankyčių reikėtų kaip vokelį megzti, o rankyčių zonoje kaip vystykliukas užsimeta užsegimas ir vaikutis kaip suvystytas guli šiltai. Nežinau, ar aiškiai aprašiau, bet gal kas tokį dalykėlį jau mezgęs? senose temelėse neradau.
as mezgiau toki miegmaisiuka
QUOTE(Lusasita @ 2009 01 05, 12:54)
Labai tau ačiū, labai panašu, ko norėjau, tik be rankovyčių. O kiek siūlų reikėjo?Bandysiu narpliot. Jei kas dar ką turit panašaus, lauksiu.
O ašprisipažinsiu kokia esu kvaila-numezgiau merginai sarafaniuką iš merinosų vilnos(beje, kažkuri klausėt ar ji :"nekanda"-tikrai ne, labai švelni), ir išskalbiau 40 laipsių temperatūroj. Aišku, išėmiau jau ne sarafaną, o veltinį...
QUOTE(Ilganosė @ 2009 01 05, 17:21)
O ašprisipažinsiu kokia esu kvaila-numezgiau merginai sarafaniuką iš merinosų vilnos(beje, kažkuri klausėt ar ji :"nekanda"-tikrai ne, labai švelni), ir išskalbiau 40 laipsių temperatūroj. Aišku, išėmiau jau ne sarafaną, o veltinį...
kaip gaila, taip gražu buvoooooo
Ieškau mezgėjėlės, kuri buvo įkėlusi rankovių ir kaklo nuleidimo schemą (su tokiais nykštukais) - mezgiau savo mažiui pagal tą schemą megztuką, o kaip daryti su rankovėm? Kaip jas nuleidinėti?
Labai lauksiu atsakymo
Labai lauksiu atsakymo