Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius -2

QUOTE(BalticGold @ 2009 03 01, 01:33)
kazkoks vienas prekeivis labai supyko, kai daviau lenku nuoroda:)

bet duosiu dar viena

kam mokėti lietuvoj 3700, jei lenkijoj ta pati nusipirksi

uz 2890 zlotu arba 2000 Litųsmile.gif

tavo teisė rinktis drinks_cheers.gif

http://www.promoceny...j-cie-pc-15729/
Papildyta:

tai juokis toliau ir ieškok durniųsmile.gif
Papildyta:

tik nereikia juokinti... po 30 proc. užsimetę minimum...

Padekite.!!!!!! Nusipirkome Lenkijoje televizoriu SAMSUNG LE 32 B 530 . http://www.mediapasa...g/le32b530.html
Nerandu tokio Lietuvoje, kad galeciau paliginti. Ka reiskia tos raide 32B. Lietuvoje vien tik A. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 12 kovo 2009 - 13:11
Turiu dar klausimą, ar per LCD televizorius galima žiūrėti filmus iš kompo?
Atsakyti
QUOTE(Kurmaitiene @ 2009 03 12, 15:03)
Turiu dar klausimą, ar per LCD televizorius galima žiūrėti filmus iš kompo?

galima ax.gif
Atsakyti
Po ilgų ieškojimų ir dvejonių nusipirkom akcijinį plazminį Samsung, kol kas negalime atsidžiaugti, vaizdas idealus, na žiūrėsim tik kokią sąskaitą už elektrą gausim smile.gif, bet pasijungiam ekonominį režimą, tai vaizdas būna panašus kaip ir be jo, tik gal kiek tamsesnis.
Atsakyti
bigsmile.gif Pagaliau apsistojau ties Samsung LE40 A786R2F teliku, bus kas bus, nes jau galva sukasi nuo visų "už" ir "prieš" g.gif
Atsakyti
Na o mes galutinai issirinkom SONY KDL 40W4500 , bet ji Lenkijoj buvo sunku surasti uz gera kaina (tiesa padejo geras zmogus ji surasti ir rezervuoti) , tai atsivezem SONY KDL 40W4710 modeli. Susitaupe apvali sumele thumbup.gif tai jau antra savaite dziaugiames drinks_cheers.gif
pasijungiau loptopa per S-video laida super galiu ziureti viska...
tik vienas neaiskumas iskilo g.gif visur raso, kad 100Hz tinklapiuose, o gale teliko radau uzrasyta 50Hz -kazi kaip ten yra is tikruju blink.gif
Na tai tiek naujienu bye1.gif
Atsakyti
4u.gif turiu tokiu uzklausimu ax.gif

noriu pirkti sita LCD televizorius SONY KDL-32W4000K ir iskilo klausimas ar man bus reikalinga init skaitmenine tv ar ne?dabar turiu paprasta init kabeline,man idomu ,ar nusipirkus tv as matysiu tai ka maciau su senu teliku ar ka nors daugiau(esant paprastai init kabelinei?)ir ar matomas vaizdas bus grazesnis nei ant seno teliko?jeigu paimsiu skaitmenine init tv,tai kuo jinai skirsis nuo eilines init kabelines,pvz.kanalu gausa,vaizdo kokybe ir t.t?o jeigu atsisakysiu visiskai kabelines tv,o ant namo stogo jokios antenos nera g.gif ?ar as matysiu ka nors?gali buti toks variantas,kad nematysiu nieko g.gif ?tai tada kokios man antenos reiktu? ir ka as su ja matysiu?ar tik eilinius lietuviskus kanalus ar dar ka nors priedo?

dekinga uz atsakymus,atsiprasau,jei kas ne taip blush2.gif?labai jau stengiuos kuo aiskiau suformuluot klausimus?
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2009 03 21, 00:50)
4u.gif  turiu tokiu uzklausimu ax.gif

noriu pirkti sita LCD televizorius SONY KDL-32W4000K  ir iskilo klausimas ar man bus reikalinga init skaitmenine tv ar ne?dabar turiu paprasta init kabeline,man idomu ,ar nusipirkus tv as matysiu tai ka maciau su senu teliku ar ka nors daugiau(esant paprastai init kabelinei?)ir ar matomas vaizdas bus grazesnis nei ant seno teliko?jeigu paimsiu skaitmenine init tv,tai kuo jinai skirsis nuo eilines init kabelines,pvz.kanalu gausa,vaizdo kokybe ir t.t?o jeigu atsisakysiu visiskai kabelines tv,o ant namo stogo jokios antenos nera g.gif ?ar as matysiu ka nors?gali buti toks variantas,kad nematysiu nieko g.gif ?tai tada kokios man antenos reiktu? ir ka as su ja matysiu?ar tik eilinius lietuviskus kanalus ar dar ka nors priedo?

dekinga uz atsakymus,atsiprasau,jei kas ne taip blush2.gif?labai jau stengiuos kuo aiskiau suformuluot klausimus?

vis dar laukiu ziniu 4u.gif
Atsakyti
g.gif Noriu paklausti ką gero ir blogo turi Pfilips 42PFL7403H/10 ?
Kiek man aiškino, tai jis turi FullHD, DVB-T, MPEG-4, skleistinė 100 HZ.
Ar ne arabus man pučia ? g.gif Internete užmačiau už 3458,- visai nebloga kaina, tikiuosi dar numes. O kaip jo kokybė ?
Ir dar klausimukas, vienur randu tik 42PFL7403H, kitur jau su 42PFL7403H/10. Ar jie kuo nors skiriasi ?
Nes kiek radau info apie 42PFL7403H/12, tai jau šis net MPEG-4 neturi schmoll.gif , o aš tokio nenoriu verysad.gif Tai gal kas apšviestų kas ir kaip su mano pasirinktuoju 42PFL7403H/10 yra ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2009 03 21, 00:50)
4u.gif  turiu tokiu uzklausimu ax.gif

noriu pirkti sita LCD televizorius SONY KDL-32W4000K  ir iskilo klausimas ar man bus reikalinga init skaitmenine tv ar ne?dabar turiu paprasta init kabeline,man idomu ,ar nusipirkus tv as matysiu tai ka maciau su senu teliku ar ka nors daugiau(esant paprastai init kabelinei?)ir ar matomas vaizdas bus grazesnis nei ant seno teliko?jeigu paimsiu skaitmenine init tv,tai kuo jinai skirsis nuo eilines init kabelines,pvz.kanalu gausa,vaizdo kokybe ir t.t?o jeigu atsisakysiu visiskai kabelines tv,o ant namo stogo jokios antenos nera g.gif ?ar as matysiu ka nors?gali buti toks variantas,kad nematysiu nieko g.gif ?tai tada kokios man antenos reiktu? ir ka as su ja matysiu?ar tik eilinius lietuviskus kanalus ar dar ka nors priedo?

keliu klausima i virsu,nes ir man aktualus jusu klausimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kauniete1 @ 2009 03 22, 20:36)
keliu klausima i virsu,nes ir man aktualus jusu klausimas 4u.gif

Jei rikiuoti pagal kokybę, tai bus taip:
1. INIT kabelinė skaitmeninė TV (DVB-C)
2. INIT kabelinė analoginė TV
3. Eterinė skaitmeninė TV (DVB-T). Jai matyti reikia decimetrinių bangų antenos.

DVB-T pati iš savęs nėra nekokybiška, bet Lietuvoje kanalams skirtas per mažas pralaidumas (sukišta per daug kanalų į tą patį dažnį) ir DVB-T kokybė yra labai ne kokia.

Kabelinę analoginę TV rodys turbūt visi TV, kokius tik įmanoma nusipirkti. Deja, dauguma (o gal net ir visi) šiuolaikiniai ploni TV rodys standartinės raiškos TV prasčiau, nei senukai kineskopiniai TV. Nenustebkite, kad nusipirkę naują LCD TV gausite prastesnį vaizdą, pigaus LCD TV atveju netgi smarkiai prastesnį.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 03 22, 22:58)
Jei rikiuoti pagal kokybę, tai bus taip:
1. INIT kabelinė skaitmeninė TV (DVB-C)
2. INIT kabelinė analoginė TV
3. Eterinė skaitmeninė TV (DVB-T). Jai matyti reikia decimetrinių bangų antenos.

DVB-T pati iš savęs nėra nekokybiška, bet Lietuvoje kanalams skirtas per mažas pralaidumas (sukišta per daug kanalų į tą patį dažnį) ir DVB-T kokybė yra labai ne kokia.

Kabelinę analoginę TV rodys turbūt visi TV, kokius tik įmanoma nusipirkti. Deja, dauguma (o gal net ir visi) šiuolaikiniai ploni TV rodys standartinės raiškos TV prasčiau, nei senukai kineskopiniai TV. Nenustebkite, kad nusipirkę naują LCD TV gausite prastesnį vaizdą, pigaus LCD TV atveju netgi smarkiai prastesnį.

aciukas,dar pora klausimeliu i az mestelejau 4u.gif
Atsakyti