Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius -2

QUOTE(Bijuna @ 2010 08 16, 16:13)
Sveiki. Klausimas gal ne visai i tema, bet kur geriausiai, patikimiausiai pirkti TV g.gif  Ar Topo centre, ar Aviteloje, ar Elektromarke ir t.t. o gal internetinese parduotuvese, pvz. Neriba.lt, varle.lt, pigu.lt ir t.t.  g.gif

tikri lietuviai blush2.gif eina į parduotuves apžiūrėti, pačiupinėti, o perka kur pigiausia - intenete man geriausias kainas siūlė www.azon.lt
ir dar napamirškite derėtis - taip nuo 3000 lt parduotuvėje kainuojančio galutiniam variante galima sutaupyti bent 500 lt smile.gif
Atsakyti
Siai dienai uz 3000lt uz Panasonic G20 plazma rinkoje geresnio teliko nera..
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 08 16, 17:13)
Sveiki. Klausimas gal ne visai i tema, bet kur geriausiai, patikimiausiai pirkti TV g.gif  Ar Topo centre, ar Aviteloje, ar Elektromarke ir t.t. o gal internetinese parduotuvese, pvz. Neriba.lt, varle.lt, pigu.lt ir t.t.  g.gif

Jūs domėjotės Panasonic televizoriais. Jei galų gale nusprendėte pirkti Panasonic, tai Kaune yra du importuotojai, kurie pasiderėjus tikrai turėtų padaryti kainas geresnes, nei bile kurioje internetinėje parduotuvėje, nes tos internetinės paprastai ir ima telikus iš jų.
Vienas jų yra Mikrodelta Kęstučio gatvėje, netoli Muzikinio www.mikrodelta.lt
Kitas yra Trajektorija, Gedimino gatvėje, šalia Akropolio. www.trajektorija.lt

P42G20 turėtų kainuoti iki 2800Lt.

Sėkmės derantis.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2010 08 15, 13:51)
Sveiki, noreciau jusu nuomones apie situos modeliukus  ax.gif  4u.gif
Samsung UE32C5000QWXBT
Samsung UE32C6000RWXBT
LG 32LE5300 LED 32"
Sony LED LCD TV 32" 81cm 32EX700
Philips LED TV 32" 82cm, 32PFL6605H
Nzn kuri pasirinkti  ax.gif Nes siaip nieko nenusimanau apie tv  blush2.gif

Matau, kad marketingistai jums galvą tais ledais susuko...

Kiek pinigų galite televizoriui skirti? Koks bus žiūrėjimo atstumas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lituanus vulgaris: 17 rugpjūčio 2010 - 06:18
Aciu labai visiems uz info aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Papildyta:
Ups, dar klausimukas. Kaip susigaudyti su tais TV laikikliais. Mes TV kabinsime, kokie laikikliai patikimiausi? SM skaiciau, kad TV nukrito, nu kazkaip nesinori tokio ivykio sulaukti unsure.gif :-) O ir svoris maciau, tu plazminiu nuo 20 iki 40 kg svyruoja, tai laikiklio tikrai gero reikia.
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 08 17, 11:21)
Aciu labai visiems uz info  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
Papildyta:
Ups, dar klausimukas. Kaip susigaudyti su tais TV laikikliais. Mes TV kabinsime, kokie laikikliai patikimiausi? SM skaiciau, kad TV nukrito, nu kazkaip nesinori tokio ivykio sulaukti  unsure.gif :-) O ir svoris maciau, tu plazminiu nuo 20 iki 40 kg svyruoja, tai laikiklio tikrai gero reikia.

Aš kažkaip įtariu, kad televizoriai krenta nuo sienos ne dėl to, kad laikikliai lūžta, o dėl to, kad laikikliai būna arba prastai prie sienos pritvirtinami.
Bet šiaip aš išvis skeptiškai į televizoriaus kabinimą ant sienos žiūriu.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 08 17, 10:25)
Aš kažkaip įtariu, kad televizoriai krenta nuo sienos ne dėl to, kad laikikliai lūžta, o dėl to, kad laikikliai būna arba prastai prie sienos pritvirtinami.
Bet šiaip aš išvis skeptiškai į televizoriaus kabinimą ant sienos žiūriu.

Prastai itariate smile.gif tai butent man nukrito tv del luzusio laikiklio. Laikiklis beje turejo atlaikyti 1,5 karto daugiau svorio nei svere mano tv. Deja gamintojas turbut nepaskaiciavo kiek sukinejimo ciklu (maniskis sukinejosi 180 laipsniu kampu, tvirtinamas prie lubu) turetu atlaikyti ju gaminamas laikiklis.
Jei paskaitinetumet pries tai esancias zinutes, tai matytumet ir foto suluzusio laikiklio smile.gif
Maniskis laikiklis suluzo dar balandzio menesi, tai gamintojas tik praeita savaite sugebejo atsiusti luzusia plastmasine detale i metaline. Beje tos metalines dar nesumontavau, nezinia ar viskas atitiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laikrastis @ 2010 08 17, 11:33)
Prastai itariate smile.gif tai butent man nukrito tv del luzusio laikiklio. Laikiklis beje turejo atlaikyti 1,5 karto daugiau svorio nei svere mano tv. Deja gamintojas turbut nepaskaiciavo kiek sukinejimo ciklu (maniskis sukinejosi 180 laipsniu kampu, tvirtinamas prie lubu) turetu atlaikyti ju gaminamas laikiklis.
Jei paskaitinetumet pries tai esancias zinutes, tai matytumet ir foto suluzusio laikiklio smile.gif
Maniskis laikiklis suluzo dar balandzio menesi, tai gamintojas tik praeita savaite sugebejo atsiusti luzusia plastmasine detale i metaline. Beje tos metalines dar nesumontavau, nezinia ar viskas atitiks smile.gif

Oho. kas čia per gamintojas toks?
Atsakyti
Nu bet nukritus nuo lubu TV ar dar apskritai reikalingas laikiklis, juk TV tai šakes? g.gif Nu nezinau, reikia pagalvoti apie ta kabinima unsure.gif Pas mus TV statomas netoli zidinio, o ziema nuo jo nemaza siluma eina, tai irgi nelabai gerai, tai pakabintas jis ne taip kaistu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 08 17, 11:39)
Nu nezinau, reikia pagalvoti apie ta kabinima unsure.gif  Pas mus TV statomas netoli zidinio, o ziema nuo jo nemaza siluma eina, tai irgi nelabai gerai, tai pakabintas jis ne taip kaistu  g.gif

Nemanau, kad pakabinimas automatiškai reiškia geresnį vėdinimą. Jei TV pastatytas ne pusiau uždaroje erdvėje (kaip pas mus įprasta - sekcijoje), o ant staliuko, tai jis tikrai ne blogiau nei pakabintas vėdinasi.

Kaip jau minėjau, aš skeptiškai žiūriu į kabinimą.

Pirma priežastis - TV aukštis. Patogiausia ir sveikiausia TV žiūrėti tada, kai mūsų akių lygis yra kažkur tarp TV ekrano viršutinio krašto ir centro. T.y. geriausia kai TV yra tokiame aukštyje, kad akys žiūrėtų šiek tiek žemyn. Taip žiūrint nepavargsta kaklas ir, kas svarbiausia, akys dažnai mirksi ir nepervargsta. Tačiau metro aukštyje ant sienos pakabintas TV, kaip interjero detalė, labai prastai žiūrisi. Todėl ant sienos televizoriai kabinami aukštai, paprastai stovinčio žmogaus akių lygyje. Taip pakabintas TV gerai atrodo bendrame interjere. Tačiau tokiu atveju TV kabo per aukštai, žiūrint reikia pakelti galvą, dėl to po kurio laiko paskausta kaklą, taip pat akis reikia nukreipti į viršų, ko pasekoje jos beveik nemirksi, išsausėja ir greitai pavargsta. Tuo tarpu ant staliuko žemai stovintis TV interjero negadina.

Antra priežastis - kabeliai. Jie jau turėtų iš anksto būti pravesti sienoje ir išlįsti už TV nugaros. Ant sienos pritvirtintas kabelių lovelis, nesvarbu, kad ir dailiai pagamintas, man kažkaip nesižiūri...

Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2010 08 17, 10:36)
Oho. kas čia per gamintojas toks?

baltarusiu electriclight, siaip nera labai jau jie blogi, turiu 3 laikiklius tos pacios markes skirtingiems tv sumontaves, tai neskaitant butent to kuris suluzo, kiti du pagal kainos ir kokybes santyki tai normalus.

QUOTE(Bijuna @ 2010 08 17, 10:39)
Nu bet nukritus nuo lubu TV ar dar apskritai reikalingas laikiklis, juk TV tai šakes?  g.gif  Nu nezinau, reikia pagalvoti apie ta kabinima unsure.gif  Pas mus TV statomas netoli zidinio, o ziema nuo jo nemaza siluma eina, tai irgi nelabai gerai, tai pakabintas jis ne taip kaistu  g.gif

na taip, nukritusiam tv "pabego" keletas eiluciu ir siek tiek ilinko korpusas. tai gamintojas pakankamai greitai (per pora savaiciu) pakeite ekrana, o korpusas siek tiek matosi kad ilinkes, bet tik kai saule pasviecia i tv smile.gif
Na o del kabinimo aukscio tai buvau pabandes kaip minejo lituanus vulgaris kabinti sedincio zmogaus akiu aukstyje, tai buvo gan nepatogu, gal tiesiog nuo kambario dydzio priklause ar siaip nuo ziurejimo iprocio (prigulus ant sofkikes, stovint virtuveje prie puodu ir pan.). taigi teko pakabint stovincio zmogaus akiu lygyje wink.gif
Atsakyti
Kas gali pakonsultuoti, kokius parametrus reikia rinktis, kad rodytų kabelinės full HD programas, ar pakanka DVB-C mpeg4 tiunerio. Ar televizoriuose bus vieta eterinės ar kabelinės skaitmeninės TV dekodavimo kortelei ?

Atsakyti