Besidomintys sneka, kad G20 pasirodys geguzy. SONY KDL40HX700 galima jau uzsakineti. Siandien man pasiule vietoj HX700 modeli EX700(LED LCD). Vel pasimeciau. Ar laukti "panasiaus", ar imti kuri nors SONY? Kuris is tu dvieju "soniu" patrauklesnis? Siaip nieko "naturoj" nelyginsiu, tiesiog issirinksiu ir uzsakysiu.
QUOTE(valkata @ 2010 03 16, 17:27)
Rodo prastai ir tiek.
Papildyta:
Kol kas neturiu nuomonės apie šiuos TV. Minimo Panasonic, rodos, išvis dar Lietuvoje nėra, Sony irgi nemačiau, tad negaliu komentuoti.
Papildyta:
Kol kas neturiu nuomonės apie šiuos TV. Minimo Panasonic, rodos, išvis dar Lietuvoje nėra, Sony irgi nemačiau, tad negaliu komentuoti.
Cia ne atsakymas, kad rodo prastai.O galiu pasakyti, kad rodo labai gerai.
QUOTE(valkata @ 2010 03 16, 19:27)
Rodo prastai ir tiek.
Papildyta:
Papildyta:
Nezinau, apie kuri Philips'a galim pasakyti, kad rodo prastai? naturaliausios spalvos is visu gamintoju, Auksta vaizdo ir garso kokybe. Samsung neimciau vien del didelio broko koficiento.
Papildyta:
QUOTE(ratas1 @ 2010 03 16, 21:25)
Besidomintys sneka, kad G20 pasirodys geguzy. SONY KDL40HX700 galima jau uzsakineti. Siandien man pasiule vietoj HX700 modeli EX700(LED LCD). Vel pasimeciau. Ar laukti "panasiaus", ar imti kuri nors SONY? Kuris is tu dvieju "soniu" patrauklesnis? Siaip nieko "naturoj" nelyginsiu, tiesiog issirinksiu ir uzsakysiu.
EX700 naujas Spny modelis, bet atkreipk demesi ir i EX800 (200Hz). Lietuvoje netrukus pasirodys.
Ne ka prastesni Philips LED televizoriai. Jie yra pilnai LED'iniai, ne taip kaip Samsung ir LG, pas kuriuos tik sonuose imontuoti sviesos diodai
Turiu Philips LCD televizoriuka ir labai juo patenkinta. Kainos ir kokybės santykis
Samsung'o nė už ką nepirkčiau.
Samsung'o nė už ką nepirkčiau.
nezinau kame bajeris, bet vos nusipirkus amerikoj LCD philipsa, po dvieju dienu pabego vienas pikselis ekrane, tai iskart grazinau atgal i parduotuve. lietuvoje zmonos isrinktam philipsui po 2,5 metu pabego visa linija pikseliu... nieko blogo neturiu pries gamintoja, turbut skleidziu per dideli magnetini lauka...
QUOTE(laikrastis @ 2010 03 17, 00:50)
nezinau kame bajeris, bet vos nusipirkus amerikoj LCD philipsa, po dvieju dienu pabego vienas pikselis ekrane, tai iskart grazinau atgal i parduotuve. lietuvoje zmonos isrinktam philipsui po 2,5 metu pabego visa linija pikseliu... nieko blogo neturiu pries gamintoja, turbut skleidziu per dideli magnetini lauka...
Neisrasta negendanciu prekiu, genda absoliuciai visi brandai... o ar tau suges, ar ne, jaulaimes dalykas...apie desningumus galima sneketi, kai tas pats gedimas kartojasi 10-20% isleistos produkcijos.
gal patarsite, kuris tv aparatas tinkamiausias filmukų peržiūroms [iš flash atmintinės]?
Vaje, kokią košę užviriau savo tuo pasakymu, kad penktos klasės Philips prastai rodo
Mieli Philips televizorių turėtojai/turėtojos.
Visų pirma, Philips gamina keleto kainos ir kokybės lygių televizorius. Manau, kad nesunku suvokti, jog žemiausios klasės TV rodo prasčiau, nei aukščiausios. Taigi, atkreipkite dėmesį į tai, kad aš nesakiau, jog aplamai Philips televizoriai iš esmės blogai rodo, aš ten sakiau, kad konkretus penktos klasės Philips TV modelis prastai rodo.
Jei turite penktos klasės Philips ir jis jus tenkina, tai aš labai už jus labai džiaugiuosi. Tačiau už tą pačią kainą galima nusipirkti ir geriau rodančių TV.
Kuo blogas penktos klasės Philips? Prasta juoda spalva (tiksliau ji ten tik pilka, o ne juoda) ir to pasekoje labai mažas realus kontrastas, vos vos pasislinkus nuo centro juoda įgauna violetinį atspalvį, smarkiai muilina judesį (motion blur), vaizdas labai plokščias ir sintetinis, ypač tai pasakytina apie SDTV.
Papildyta:
Samsung, pradedant nuo šeštos klasės. 2010 metų modeliai jau ir DTS palaiko.
Visų pirma, Philips gamina keleto kainos ir kokybės lygių televizorius. Manau, kad nesunku suvokti, jog žemiausios klasės TV rodo prasčiau, nei aukščiausios. Taigi, atkreipkite dėmesį į tai, kad aš nesakiau, jog aplamai Philips televizoriai iš esmės blogai rodo, aš ten sakiau, kad konkretus penktos klasės Philips TV modelis prastai rodo.
Jei turite penktos klasės Philips ir jis jus tenkina, tai aš labai už jus labai džiaugiuosi. Tačiau už tą pačią kainą galima nusipirkti ir geriau rodančių TV.
Kuo blogas penktos klasės Philips? Prasta juoda spalva (tiksliau ji ten tik pilka, o ne juoda) ir to pasekoje labai mažas realus kontrastas, vos vos pasislinkus nuo centro juoda įgauna violetinį atspalvį, smarkiai muilina judesį (motion blur), vaizdas labai plokščias ir sintetinis, ypač tai pasakytina apie SDTV.
Papildyta:
QUOTE(@ktyvi @ 2010 03 17, 10:56)
gal patarsite, kuris tv aparatas tinkamiausias filmukų peržiūroms [iš flash atmintinės]?
Samsung, pradedant nuo šeštos klasės. 2010 metų modeliai jau ir DTS palaiko.
Vaje, kokią košę užviriau savo tuo pasakymu, kad penktos klasės Philips prastai rodo
Sutinku.
Truputį pratęsiu.
Paskutinių metų (xxx03 ir xxx04) modeliai genda dažniau už Sony ir Samsung.
Philips servisas praktiškai netaiso savo TV. Tempia gumą o vėliau nurašo.
Aukščiau paminėtų faktorių derinys garantuoja didžiausią pirkėjų ir pardavėjų (jie priklausomi kits nuo kito) galvos skausmą.
Buvo tokių Philips modelių, kurie pirmiausia eidavo į servisą, o vėliau į pardavimą.
Kas mato Philipse naturalias spalvas, galėtų dažniau žiūrėti pro langą. Tokių aštrių spalvų gamtoje nėra! Padarius bent kiek panašias į realybę - problemos su tamsiais vaizdais.
Pabaigai, jau apie metus Amerikos rinkai Philips'us gamina Funai. Amerikonai kažkaip nesupranta Philipso kokybės, išskirtinumo ir nemoka tiek kiek už Samsung ar Sony.
Papildyta:
QUOTE(ratas1 @ 2010 03 16, 21:25)
Kiti besidomintys sako, kad Panasonic TX-P42G20E jau beveik savaitę prekyboje Lietuvoje.
Beje, rodo gerai
QUOTE(speedy @ 2010 03 17, 16:15)
Sutinku.
Truputį pratęsiu.
Aukščiau paminėtų faktorių derinys garantuoja didžiausią pirkėjų ir pardavėjų (jie priklausomi kits nuo kito) galvos skausmą.
Buvo tokių Philips modelių, kurie pirmiausia eidavo į servisą, o vėliau į pardavimą.
Kas mato Philipse naturalias spalvas, galėtų dažniau žiūrėti pro langą. Tokių aštrių spalvų gamtoje nėra! Padarius bent kiek panašias į realybę - problemos su tamsiais vaizdais.
Pabaigai, jau apie metus Amerikos rinkai Philips'us gamina Funai. Amerikonai kažkaip nesupranta Philipso kokybės, išskirtinumo ir nemoka tiek kiek už Samsung ar Sony.
Papildyta:
Kiti besidomintys sako, kad Panasonic TX-P42G20E jau beveik savaitę prekyboje Lietuvoje.
Beje, rodo gerai
Truputį pratęsiu.
Papildyta:
Beje, rodo gerai
Philips su xxx03 galu yra 2007-2008 metu modelis. Del netaisymo, tai ta pati situacija su Samsung'u, jo nurasoma ne maziau nei Philipso... ir pareiskimas, kad penktos klases Philipsas rodo blogai neobjektyvus. As sutinku, kad aukstesnes klases televizorius rodys gerai, bet kad penktos klases philipsas rodo geriau nei 3-4 klases Samsung'as, manau, nesigincysit, nors tai irgi subjektyvu.
Philips su xxx03 galu yra 2007-2008 metu modelis.
Kiek man žinoma, tai 2008-2009 metų modelis. xxx04 pradėtas gaminti 2009 metų pavasarį ir vargais-negalais gaminamas iki šiol
Del netaisymo, tai ta pati situacija su Samsung'u, jo nurasoma ne maziau nei Philipso
Deja, mano patirtis kitokia... Philipsas nesugeba sutaisyti valdymo bloko ar imtuvo plokštės. Tai moduliai, kuriuos kiti gamintojai tiesiog pakeičia per 2-3 savaites.
bet kad penktos klases philipsas rodo geriau nei 3-4 klases Samsung'as, manau, nesigincysit, nors tai irgi subjektyvu
3-4 klasės Samsung bus 30 proc. pigesnis ir derėtų lyginti tokį Philips su Samsung xxxB550xx, pagal kainą. Beje jau galima lyginti ir su Sony KDL-32EX402, bet gal geriau nereikia
Šiandien parduotuvėj siūlė LG 32 LH 5000,kaina 2000lt,na kitur internete radau ir 1800(skelbimai ).bet noriu paklausti ar verta jį imt? ką geresnio galiu už tokia kaina gaut? gal kokį Sony galėčiau paimt. Už 3000 nežadu pirkt TV. Ačiū,jei kas atsakysit.