Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius -2

QUOTE(juozasvvvv @ 2010 03 09, 16:46)
aš radęs philips 42 pfl 7404 už 2750. gal kas žinot pigiau?

nezinau kur pigiau, bet labai panasu klasuima uzduodu konkreciam pirkejui: "stai radau toki ir toki modeli uz tokia ir tokia kaina pas kitoki pardaveja. jei padarytumete malonesne kaina, man zymiai maloniau butu pirkt is jusu" wink.gif manau tikrai atsirastu kas nors, kas pasiulytu patogesne kaina nei 2750 drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(laikrastis @ 2010 03 09, 22:48)
nezinau kur pigiau, bet labai panasu klasuima uzduodu konkreciam pirkejui: "stai radau toki ir toki modeli uz tokia ir tokia kaina pas kitoki pardaveja. jei padarytumete malonesne kaina, man zymiai maloniau butu pirkt is jusu" wink.gif manau tikrai atsirastu kas nors, kas pasiulytu patogesne kaina nei 2750  drinks_cheers.gif

kol kas neatsiranda verysad.gif
Atsakyti
o kaip tv LCD 37PFL5604H/12 (PHILIPS) g.gif
Atsakyti
Ieškau Philips 32'' . Būtinybė USB. MPEG4.
Pinigų turiu 1500.Lietuviškų.
Pasvajot?

flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(@ktyvi @ 2010 03 16, 14:23)
Ieškau Philips 32'' . Būtinybė USB. MPEG4.
Pinigų turiu 1500.Lietuviškų.
Pasvajot?

flirt.gif

O leiskite paklausti: kodėl Philips?

Išvis, jei jau norite teliko, kuris grotų kiek įmanoma visko daugiau, tai reikėtų žiūrėti į Samsung.
Papildyta:
QUOTE(ambasadore @ 2010 03 13, 16:18)
o kaip tv  LCD 37PFL5604H/12 (PHILIPS)  g.gif

Nieko gero...
Atsakyti
Philips, nes gražus.

(po to, kai antrą kartą per porą sav. vežiau į garantinį Samsung standųjį diską, man šis vardas kol kas sukelia tachikardiją... tikiuosi, praeis...)
g.gif
Atsakyti
QUOTE(@ktyvi @ 2010 03 16, 14:45)
Philips, nes gražus.

(po to, kai antrą kartą per porą sav. vežiau į garantinį Samsung standųjį diską, man šis vardas kol kas sukelia tachikardiją... tikiuosi, praeis...)
g.gif

Na, kai TV renkamasis pagal šitokius kriterijus, aš nieko patarti negaliu smile.gif

Pasidomėkite Philips televizorių garantinio aptarnavimo ypatumais, irgi neapsidžiaugsite...
Atsakyti
http://www.elektroga...s...rt&Itemid=3

mastau.gif

Turiste (t.y. gerb. valkata) , ką manote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @ktyvi: 16 kovo 2010 - 15:10
Sveiki,
padedamas geru zmoniu, apsistojau ties dviem modeliais: plazma PANASONIC TX-P42G20 ir LCD SONY KDL40HX700. Noreciau suzinoti Jusu, VALKATA, nuomone. Skirtas TV pagrinde GALA ir filmu ziurejimui. Is anksto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2010 03 16, 14:37)
O leiskite paklausti: kodėl Philips?

Išvis, jei jau norite teliko, kuris grotų kiek įmanoma visko daugiau, tai reikėtų žiūrėti į Samsung.
Papildyta:

Nieko gero...

Kuom pasireiskia tas nieko gero, motyvuokite
Atsakyti
QUOTE(ambasadore @ 2010 03 16, 16:23)
Kuom pasireiskia tas nieko gero, motyvuokite

Rodo prastai ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(ratas1 @ 2010 03 16, 16:11)
Sveiki,
padedamas geru zmoniu, apsistojau ties dviem modeliais: plazma PANASONIC TX-P42G20 ir LCD SONY KDL40HX700. Noreciau suzinoti Jusu, VALKATA,  nuomone. Skirtas TV pagrinde GALA ir filmu ziurejimui. Is anksto dekoju.

Kol kas neturiu nuomonės apie šiuos TV. Minimo Panasonic, rodos, išvis dar Lietuvoje nėra, Sony irgi nemačiau, tad negaliu komentuoti.
Atsakyti
QUOTE(@ktyvi @ 2010 03 16, 17:06)
http://www.elektroga...s...rt&Itemid=3

mastau.gif

Turiste (t.y. gerb. valkata) , ką manote?

Pusė asortimento - "šrotas", kita pusė - kosmosas. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ratas1 @ 2010 03 16, 18:11)
Sveiki,
padedamas geru zmoniu, apsistojau ties dviem modeliais: plazma PANASONIC TX-P42G20 ir LCD SONY KDL40HX700. Noreciau suzinoti Jusu, VALKATA,  nuomone. Skirtas TV pagrinde GALA ir filmu ziurejimui. Is anksto dekoju.

Panasonic rodo gražiai thumbup.gif Sony nemačiau, lyg ir nėra dar ...
"Panasius" vertas dėmesio, dar ir pigesnis už senąjį.
Papildyta:
QUOTE(juozasvvvv @ 2010 03 09, 17:46)
aš radęs philips 42 pfl 7404 už 2750. gal kas žinot pigiau?

Kam dar reikalingas nepatikimas senstelėjęs Philips, kai jau prekyboje Sony KDL-40EX500 vos šimteliu pigiau thumbup.gif
Atsakyti