Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius -2

QUOTE(Avita @ 2010 03 04, 14:22)
Gal galite patarti. Televizorius SAMSUNG LE32B450C4WXBT  su paprasta kambarine antena, su kuria senasis televizorius rodydavo ne idealiai,bet neblogai visus lietuviskus kanalus, rodo tik 2 programas,ir tas kaip per sniega. Ar reikia antena pakeisti,ar cia kazkas televizoriui negerai? Jei esme antenoje,kokia pirkti? Prie jokiu kabeliniu jungtis neplanuojama.

Gal kas galite paaiskinti apie antenas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2010 03 07, 13:56)
Gal kas galite paaiskinti apie antenas?  4u.gif

Dažniausiai taip atsitinka keičiant televizorius. Reikėtu atidžiai peržiūrėti antenos jungtis, išardant lizdą. Jei antena turi stiprintuvą, reikėtų patikrinti ir to stiprintuvo maitinimo jungtį. Greičiausiai problema ten.
Atsakyti
savaitgali buvom ogminoj tai samsung televizoriams 15% nuolaidele siulo 4u.gif

o as pasimeciau tarp gausybes visokiu TV unsure.gif dabar galvoju kas geriau ar samsung ar sony? nes kiek girdejau sony tik uz varda tokia kaina laiko..gal kas gali pakomentuoti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alezee @ 2010 03 06, 11:58)
Dairausi i 5 kl. Philipsus, kokio dydzio istrizaine rekomenduojama ziurint is 3 m. atstumo?  ax.gif

40-42". Bet šiaip jau geriau pasidairykite kur nors kitur...
Atsakyti
Laba diena,

ATSIPRASAU, kad ne ten rasau, bet gal kam reikes:

Parduodu NENAUDOTA televizoriu FUNAI LH7-M32BB su integruotu skaitmeniniu tiuneriu DVB-T. 32 COLIU(82 CM). Yra garantija.
Kaina 999 lt.

867598626
Atsakyti
[

Sveiki,
prasau pagalbos.Issirinkau televizoriu LG 42SL8500(patiko tech. duomenys ir isvaizda). Beda ta, kad niekas nepalaiko mano pasirinkimo. Labai prasyciau VALKATA patarimo. Atstumas - 3m su uodegyte, pagrinde ziurime TV programas ir filmus. Nenoriu SAMSUNG'o (tai subjektyvu), be to nelabai noreciau plazmos ir LED'o. Jeigu mano pasirinkimas tikrai prastas, prasau siulykite savo variantus. Biudzetas - 3000 - 3500Lt, bet galetu buti ir siek tiek daugiau. Is anksto dekoju.

P.S.Provincijoje neturiu galimybes paziureti, kaip jis rodo, ir palyginti pvz. su man taip pat priimtinu PHILIPS 42PFL8xx4.

quote=Shakota,2010 03 08, 15:45]
L

aba diena,

ATSIPRASAU, kad ne ten rasau, bet gal kam reikes:

Parduodu NENAUDOTA televizoriu FUNAI LH7-M32BB su integruotu skaitmeniniu tiuneriu DVB-T. 32 COLIU(82 CM). Yra garantija.
Kaina 999 lt.

867598626
[/quote]
Atsakyti
sveiki
gal kas turit ar žinot ką blogo apiel LG42LH5000. ar jis normaliai rodo filmus iš USB duomenų kaupiklio?jo kaina apie 2700. gal yra geresnių variantų tokios įstrižainės už tokią kainą? bandžiau užsakinėt Philips 42PFL 7404, bet jo jau 2mėn. neparveža, ir jis nerodo filmų iš usb, tai kažkaip linkstu prie lg. gal aš neteisus?
Atsakyti
As asmeniskai neseniai pirkau televizoriu is Buitenė.
Modelis: LG 42SL9000.
Asmeniskai man patiko tai, jog pavyko gerai nusidereti ir nekilo jokiu problemu su prekes pristatymu.
Saunu kad siais laikais internete gali rasti prekiu uz konkurencinga kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juozasvvvv @ 2010 03 09, 10:00)
sveiki
gal kas turit ar žinot ką blogo apiel LG42LH5000. ar jis normaliai rodo filmus iš USB duomenų kaupiklio?jo kaina apie 2700. gal yra geresnių variantų tokios įstrižainės už tokią kainą? bandžiau užsakinėt Philips 42PFL 7404, bet jo jau 2mėn. neparveža, ir jis nerodo filmų iš usb, tai kažkaip linkstu prie lg. gal aš neteisus?

rodo rodo, kiti netgi LH3000 seriją programiškai nulaužia ir priverčia rodyti... bet nematau prasmės mokėti 900 lt daugiau už tai - dvd su namų kinu kur kas maloniau žiūrisi...
Papildyta:
QUOTE(AistuleP @ 2010 03 09, 11:01)
As asmeniskai neseniai pirkau televizoriu is Buitenė.
Modelis: LG 42SL9000.
Asmeniskai man patiko tai, jog pavyko gerai nusidereti ir nekilo jokiu problemu su prekes pristatymu.
Saunu kad siais laikais internete gali rasti prekiu uz konkurencinga kaina  smile.gif

taip jie derasi, maloniai atsakinėja, bet kitur galima gauti dar geresnę kainąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2010 03 09, 12:44)
rodo rodo, kiti netgi LH3000 seriją programiškai nulaužia ir priverčia rodyti... bet nematau prasmės mokėti 900 lt daugiau už tai - dvd su namų kinu kur kas maloniau žiūrisi...
Papildyta:

taip jie derasi, maloniai atsakinėja, bet kitur galima gauti dar geresnę kainąsmile.gif

o tai gal žinot kur geriausia užsisakyt 42philipspfl7404?
Atsakyti
QUOTE(juozasvvvv @ 2010 03 09, 14:27)
o tai gal žinot kur geriausia užsisakyt 42philipspfl7404?

gal čia, jei jau reikia būtinai pernykščio philipso

http://www.pirkpigia...920x1080p_.html
Atsakyti
aš radęs philips 42 pfl 7404 už 2750. gal kas žinot pigiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juozasvvvv: 09 kovo 2010 - 15:55