Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius -2

jo va cia tai sprendimai, mano vyras irgi iesko, tai cia savaitem sedi.......
rado kaip sake siai dienas lg kokybe atitinka santyki su kaina,bent kai rode sl serija arba lh bet turi buti 100 hercu,kontrastas iki 100000 tipo daugiau sunku akiai aprepti,usb kad galima butu be media plejerio paleisti filma,cia jau oficialiame saite pasiskaitykite,,,kazkaip sirdis linksta prie sL serijos,graziai atrodo priedo duomenys liuks,. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2010 01 19, 00:46)
jo va cia tai sprendimai, mano vyras irgi iesko, tai cia savaitem sedi.......
rado kaip sake siai dienas lg kokybe atitinka santyki su kaina,bent kai rode sl serija arba lh bet turi buti 100 hercu,kontrastas iki 100000 tipo daugiau sunku akiai aprepti,usb kad galima butu be media plejerio paleisti filma,cia jau oficialiame saite pasiskaitykite,,,kazkaip sirdis linksta prie sL serijos,graziai atrodo priedo duomenys liuks,. ax.gif

O i kokius modelius dairotes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga1274 @ 2010 01 19, 15:38)
O i kokius modelius dairotes? smile.gif

visai nieko 42ls8000 ir 47ls 8000 arba 8500.yra pliusas atkrenta media namu kinas.jo kaina buna nuo 300 iki 1500 lt, nes turi usb telikas per kuri galima tiesigiai ziureti is usbo filmus,ir priedo yra ausines bluetoth, kurias prisijungia, o priedo jisai gerai atrodo,.p.s kainos krenta savaitemis,tai jie pinga, is uzsienio paieskojus galima nerealiai nupirkti. thumbup.gif
Atsakyti
O man reikia mažiuko telikiuko, ale "Šilelio", gali būti padėvėtas.
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2010 01 20, 11:40)
visai nieko 42ls8000 ir 47ls 8000 arba 8500.yra pliusas atkrenta media namu kinas.jo kaina buna nuo 300 iki 1500 lt, nes turi usb telikas per kuri galima tiesigiai ziureti is usbo filmus,ir priedo yra ausines bluetoth, kurias prisijungia, o priedo jisai gerai atrodo,.p.s kainos krenta savaitemis,tai jie pinga, is uzsienio paieskojus galima nerealiai nupirkti. thumbup.gif

g.gif mano nuomone, usb telikui nėra joks privalumas, už kurį būtų verta mokėti. dabar visuose namų kinuose yra usb jungtis, o garsas per namų kiną yra ne tas pats, kas per Tv, be to malonu kartais tiesiog radiją su RDS klausyti per namų kiną...
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2010 01 20, 12:40)

Na dėl filmų žiūrėjimo per USB reikia žiūrėti ar turi televizorius kokį nors media player. Beveik visi televizoriai turi USB, bet nereiškia, kad galima filmus taip žiūrėti. O jeigu ir turi USB palaikanti DvX ar kitą formatą vis viena nepažiūrėsite aukščiausios Full HD kokybės filmų, todėl racionaliausia prijungti kompiuterį.

Kainos lyg ir nera tokios jau mažos kaip jus nurodėt šių modelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga1274 @ 2010 01 20, 17:34)
Na dėl filmų žiūrėjimo per USB reikia žiūrėti ar turi televizorius kokį nors media player. Beveik visi televizoriai turi USB, bet nereiškia, kad galima filmus taip žiūrėti. O jeigu ir turi USB palaikanti DvX ar kitą formatą vis viena nepažiūrėsite aukščiausios Full HD kokybės filmų, todėl racionaliausia prijungti kompiuterį.

Kainos lyg ir nera tokios jau mažos kaip jus nurodėt šių modelių smile.gif

cia kainu nenurodziau,, ciakainos buvo apie namu media playeri,,o ne teliku,,o sitas telikas atkuria is usbo ir mkv failus ful hd jei ka.taip kad cia juk kiekvieno nuomone, plius atkrenta kompaktu irasymas, jei per namu kina, o garsa is teliko visada galima paleisti per resiveri.jau maciau toki varianta ir labai patiko paspoksoti i visa komplekta thumbup.gif na cia gryn juk mano nuomone todel ir diskutuojame ane,,, biggrin.gif
Papildyta:
g.gif
QUOTE(sprinza @ 2010 01 20, 13:38)
O man reikia mažiuko telikiuko, ale "Šilelio", gali būti padėvėtas.

jei kaune tai draugystes gale prekiauja samsung ten kiek girdejau duoda geras kainas
Atsakyti
Laba diena, gal galetumet pasiulyti koki ploksciaekrani TV apie 80 cm. istrizaines su integruotu radio imtuvu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tuka1 @ 2010 01 25, 11:27)
Laba diena, gal galetumet pasiulyti koki ploksciaekrani TV apie 80 cm. istrizaines su integruotu radio imtuvu?  4u.gif

radiją klausyti per teliką yra amoralu elektros energijos taupymo požiūriu:P
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2010 01 25, 18:50)
radiją klausyti per teliką yra amoralu elektros energijos taupymo požiūriu:P

biggrin.gif ale tokio TV noriu... gal yra toks stebuklas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuka1: 25 sausio 2010 - 17:19
QUOTE(tuka1 @ 2010 01 25, 18:18)
biggrin.gif ale tokio TV noriu... gal yra toks stebuklas  ax.gif

As nezinau ar tokiu dalyku jau sukurta ale 8 viename, bet pas mane telikas su USB, tai gali ir muzika klausyti ir filmus ziureti ir nuotraukas.
Atsakyti
Sony Kdl37v5500 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti