Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius -2

QUOTE(waijdootia @ 2009 12 20, 22:03)
Šie keli palyginimai buvo atlikti 3se skirtinguose prekybos centruose. Prieš bandymus favoritu laikiau samsung'a, bet šia minti galiausiai atbaidė blizgus ekranas, su kuriuo aš vasara pražūčiau, nes tv stovės priešais langą, kitų 2jų modelių ekranai matiniai.

Kai TV stovi prieš langą, tai net matinis ekranas, deja, negelbėja.

QUOTE(zirzekle @ 2009 12 20, 22:46)
mūsų reikalavimai beieškant išaugo doh.gif  Reikia,kad būtų  Divx, MPEG4,USB, S-video

S-video yra atgyvena, o jei jos labai reikia, tai s-video galima paduoti per SCART jungtį.

QUOTE(Seterių_mama @ 2009 12 21, 12:11)
Žiūrėtumėm iš 3-4 metrų atstumo, turim GALA televiziją, nu ir prie PC kad būtų galima prisijungt, filmukus pasižiūrėt ir žaidimus žaist. Kaina - 2000 lt ribose.
"Topo Centre" mus labai įkalbinėjo imt LG 42LF2500. Ar verta? Kokios alternatyvos? Ir kur geriausia pirkti?
Iš anksto dėkoju už atsakymus 4u.gif

42" LCD už 2000Lt... Labai ne kas gaunasi. Kai toks biudžetas ir tokia ekrano įstrižainė reikėtų žiūrėti į plazminius TV, mano nuomone, bile kuri 42" plazma už 2000Lt bus žymiai geriau...

QUOTE(damselfly @ 2009 12 21, 13:03)
Kazkur mums siule pirkti A550, kuo jie skiriasi? Kaip suprantu tai senesnis modelis, ir dabar jau tokiu beveik neparduoda? kokie techniniai parametrai? Nerandu internete kazkaip.

B yra 2009 metų modelis, A yra 2008 metų. Pirkdami A rizikuosite dėl prastesnio suderinamumo su DVB-T bei DVB-C.
Atsakyti
o koki modeli patartumete pasirinkti is mano isvardintu? Ateityje zadam pasijungti skaitemine tv, bet kol kas analogine ziuresime. Ir gal ka konkreciau zinote apie panasonic modeli, nes jis is tu 3ju labiausiai suzavejo.
Atsakyti
QUOTE(waijdootia @ 2009 12 21, 23:06)
o koki modeli patartumete pasirinkti is mano isvardintu? Ateityje zadam pasijungti skaitemine tv, bet kol kas analogine ziuresime. Ir gal ka konkreciau zinote apie panasonic modeli, nes jis is tu 3ju labiausiai suzavejo.

Aš jamčiau Samsung smile.gif Beje jie turi DVB-C tai skaitmenine televiziją (bent jau nemokamus 12 kanalų) matysite su šiais modeliais smile.gif

http://www.perkupats...-32-lcd-tv-b550
Atsakyti
tai ir su kitais modeliais matyčiau tuos nemokamus kanalus smile.gif mane labiau samsung'e baido blizgus ekranas, mažiausias matymo kampas iš išvardintu ir nesuderinamumas su DVB-T Perkantiems samsung tv su dvb-t
Gal kas yra susidūręs su Panasonic TX-L37G10E modeliu? Nes apie ji labai sunku rast info.
Atsakyti
Ar teisingi sie teiginiai apie samsunga 5 klases (vis dar apie siuos modelius kalbant B550 B551 B553):

- per usb bus galima paleisti tik nuotraukas ir muzika, bet ne filmus;

-ir apskritai full hd parametras isnaudojamas tik turint blue-ray kompaktinius diskus su filmais, kurie ale per 60 lt kainuoja smile.gif

cia mane taip informavo vienas vyrukas, tai uz siu minciu protinguma ar logiskuma neatsakau smile.gif kiek cia tiesos??

ir is viso isreiske tokia minti, kad geriau jau vietoj 5 klases imt 4 (jei usb nedomina), o jei noriu filmu per usb - 6 klase. Mazdaug kad 4 nuo 5 beveik nesiskiria.

Gal kompetetingi zmones pakomentuos smile.gif
Atsakyti

ant 5 klasės tik nuotraukas ir muzika le32b553
-ir apskritai full hd parametras isnaudojamas tik turint blue-ray kompaktinius diskus su filmais, kurie ale per 60 lt kainuoja

visi atsakymai į full hd klausimus hdtvlietuva.com

teisingai sakė , jei usb nedomina, kam bereikalingai permokėti už daiktą, kuri gal net nenaudosi.
Atsakyti
QUOTE(waijdootia @ 2009 12 23, 15:19)
ant 5 klasės tik nuotraukas ir muzika le32b553

visi atsakymai į full hd klausimus  hdtvlietuva.com

teisingai sakė , jei usb nedomina, kam bereikalingai permokėti už daiktą, kuri gal net nenaudosi.

aciu uz nuoroda apie hd, daug vertingos info suzinojau smile.gif bet siaip manau kad reikalingas fullhd, nes keli metai ir bus tu filmu smile.gif
Atsakyti
Manau geriausais variantas Samsung LCD fullHD.
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2009 12 23, 13:34)
Ar teisingi sie teiginiai apie samsunga 5 klases (vis dar apie siuos modelius kalbant B550 B551 B553):

-ir apskritai full hd parametras isnaudojamas tik turint blue-ray kompaktinius diskus su filmais, kurie ale per 60 lt kainuoja smile.gif

Teiginiai teisingi.

Dėl 1080p (Full HD) dar reikia vieną salygą pridėti: reikia sėdėti arti nuo TV. Jei norime ne tik žinoti, kad mūsų TV rodo 1080p, bet ir pamatyti viską, kas ten rodoma, reikėtų sėdėti maksimum dviejų įstrižainių atstumu.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 12 23, 19:36)
Teiginiai teisingi.

Dėl 1080p (Full HD) dar reikia vieną salygą pridėti: reikia sėdėti arti nuo TV. Jei norime ne tik žinoti, kad mūsų TV rodo 1080p, bet ir pamatyti viską, kas ten rodoma, reikėtų sėdėti maksimum dviejų įstrižainių atstumu.

Vajee, bet taip arti sedint akys greit isvarves blink.gif sitie tv gal maziau akis gadina??
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 12 23, 19:36)
Teiginiai teisingi.

Nereiktų pamiršti, kad Full HD galima išnaudoti ir pajungus kompiuterį (HDMI jungtimi) tiesiog parsisiuntus filmus į savo kompiuterį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waijdootia @ 2009 12 22, 12:03)
tai ir su kitais modeliais matyčiau tuos nemokamus kanalus smile.gif mane labiau samsung'e baido blizgus ekranas, mažiausias matymo kampas iš išvardintu ir nesuderinamumas su DVB-T Perkantiems samsung tv su dvb-t

g.gif mes prieš pora dienų nusipirkome Samsung LE40B750 ir jokių nesuderinamumų pas mus nėra. Kur LT kalba,ten LT,kur rusų kalba,ten rusų. Mums jokių nustatytų kas kartą nereikia daryti schmoll.gif Tikiuos niekas ir nepasikeis. Esame super patenkinti thumbup.gif
Atsakyti