Tai niekas neturi LG ? O man atrodo tai puikus kainos ir kokybes santykis...
Noriu gero teliko 37'' uz ~2500 kaina...
QUOTE(smėliukė @ 2009 12 04, 10:20)
Tai niekas neturi LG ? O man atrodo tai puikus kainos ir kokybes santykis...
Peržiūrėjau tuos lg 7000 ir 5000. Skirtumas tik tas kad 7000 yra naujesnės laidos. Parametrai tie patys - Full HD, HDMI jungtis ir t.t
http://www.perkupats...z--dvb-t-mpeg-4
QUOTE(Mitinis @ 2009 12 05, 19:47)
Ydomu kuris TV funkcionalesnis Philips 40PFL8664H ar SamsungLE40B750U1WXBT?
Pagal pasirinktą Samsung modelį matosi kad jis vienas naujesnių yra. Nors specifikacijos yra panašios (Full HD, HDMI ir t.t) bet samsung skleistinės dažnis yra 200 Hz o Philips'o 100... Samsungas gal kiek brangesnis bet daiktas rimtas
http://www.perkupats....." LCD-TV B750
QUOTE(Laimė @ 2009 12 03, 20:50)
Noriu paklausti, ar 3m. ziurejimo atstumas nera per mazas SONY KDL-40W5500A?
QUOTE(valkata @ 2009 12 03, 21:13)
Priklauso nuo to ką per TV žiūrėsite.
Bendrai paėmus tai tipiniam žiūrėjimui iš trijų metrų reikėtų 40-42 colių TV. Didesniame gali pernelyg smarkiai televizijos nekokybė į akis lįst.
Bendrai paėmus tai tipiniam žiūrėjimui iš trijų metrų reikėtų 40-42 colių TV. Didesniame gali pernelyg smarkiai televizijos nekokybė į akis lįst.
Taip, naudosiu tipiniam ziurejimui Tai kiek supratau is Jusu atsakymo, sio modelio istrizaine butu pats tas tokiam atstumui
QUOTE(Laimė @ 2009 12 07, 12:04)
Taip, naudosiu tipiniam ziurejimui Tai kiek supratau is Jusu atsakymo, sio modelio istrizaine butu pats tas tokiam atstumui
Na televizoriaus dydis yra proporcingas kambario dydžiui - galima orientuotis pagal šią lentelė vertinant dydį ir atstumą iki televizoriaus -
http://www.perkupats...ines-parinkimas
O praktikoje 40 -42 optimalus pasirinkimas
Sveiki.
Tokie klausimai iskilo:
1.Lyginant Samsunga 5 klases B553 ir 6 klases B652, tai pajungus namuose skaitmenine televizija ar skirsis kokybe? Parduotuvej kazka aiskino kad tas 6 klases zymiai skaidriau rodo
2. Ar yra skirtumas tarp gala ir balticumo. Ir siaip, ka reiketu jungti, norint isgauti bent jau padoru vaizda.
3. Ka manot apie teliko parsivezima is Vokietijos. Draugai sake kad is ten telikus su isores defektais parsiveza net dvigubai pigiau. Man tai koks ibrezimas dzin butu. Is viso ar lcd yra linke gesti?
Labai dekoju:)
Tokie klausimai iskilo:
1.Lyginant Samsunga 5 klases B553 ir 6 klases B652, tai pajungus namuose skaitmenine televizija ar skirsis kokybe? Parduotuvej kazka aiskino kad tas 6 klases zymiai skaidriau rodo
2. Ar yra skirtumas tarp gala ir balticumo. Ir siaip, ka reiketu jungti, norint isgauti bent jau padoru vaizda.
3. Ka manot apie teliko parsivezima is Vokietijos. Draugai sake kad is ten telikus su isores defektais parsiveza net dvigubai pigiau. Man tai koks ibrezimas dzin butu. Is viso ar lcd yra linke gesti?
QUOTE(damselfly @ 2009 12 08, 15:15)
Sveiki.
Tokie klausimai iskilo:
Tokie klausimai iskilo:
1. Galiu klysti, bet man atrodo, kad šešta samsung klasė rodo taip pat kaip penkta, tik penkta klasė neturi šeštos klasės multimedijos galimybių.
2. Nežinau.
3. Kodėl turėtų LCD negesti? Genda kaip ir visa kita technika.
QUOTE(damselfly @ 2009 12 08, 15:15)
Sveiki.
Tokie klausimai iskilo:
Tokie klausimai iskilo:
Kokybė gali skirtis nes naujesnės kartos televizorius visuomet yra geresnis už senesnės
Balticum veikia kaip kabelinė televizija o gala kaip penkiTV (per laną), todėl pastarosios kokybė yra geresnė ir jai būtinas interneto rišys... ko nereikia balticum
Vežant televizorius iš užsienio reikia labai apsižiūrėti, nes dažniausiai televizoriai vežami į rytų Europos šalis ir yra pritaikyti toms šalims (vėliau skiriasi jungtys formatai ir t.t)
http://www.perkupats...-32-lcd-tv-b553
http://www.perkupats...-32-lcd-tv-b652
Sėkmės besirenkant
Aciu uz komentarus
QUOTE(Inga1274 @ 2009 12 09, 11:34)
Kokybė gali skirtis nes naujesnės kartos televizorius visuomet yra geresnis už senesnės
Balticum veikia kaip kabelinė televizija o gala kaip penkiTV (per laną), todėl pastarosios kokybė yra geresnė ir jai būtinas interneto rišys... ko nereikia balticum
Abu minimi televizoriai yra tos pačios kartos, jų tik klasės skiriasi.
Jūsų teiginys neteisingas. Kabelinės TV kokybė nei kiek ne blogesnė nei IPTV. Dažnai būna netgi atvirkščiai, IPTV neužtenka kanalo pralaidumo tam, kad tiektų tokia kokybe, kaip gali tiekti kabelinė.
Jau kaip ir išsirinkau SAMSUNGA UE32BVWXBT. Bet niekur neraso informacijos apie kontrasta, analogine, reakcijos laika. Kaip galima suzinoti? Aš radau intenetinese, o parduotuves neturi. Tai kaip pažiūrėti?
O jis toks grazutis
Pagelbekite
O jis toks grazutis
Pagelbekite