QUOTE(kaunutė @ 2009 10 13, 00:52)
Ketinu kitų metų pradžioj (jei ne anksčiau) pasidaryti dovanėlę, iš pasiskaitymų kaipo favoritą išsirinkau Sony KDL-40W4000K , nes Sony dizainas man dailiausias, o ir kokybės atžvilgiu ir iš rekomenduojamų, ketinu žiūrėti 2m su trupučiu atstumu, televizos žiūrėjimui, bei jungimuisi per laptopą, bet kyla klausimas kokią televiziją reiktų rinktis pajungti jį įsigijus, nes šiuo metu žiūrimą per pačią primityviausią anteną nuo Šilelio , yra galimybė pasijungti kaipo papildomą televizorių(ar kaip tai vadinama), nes kitame kambary pajungta Mikrovisata, klausimas būtų kokia televizija, ar tiesiog kažkoks priedėlis man būtų tinkamiausias žiūrint tokiu atstumu, kanalų kiekis ir minimalus tenkintų.
Norėčiau viską susižinoti prieš perkant, nes būsiu optimiste ir seksiu akcijas. Beja, ar tiesa, kad pasikeičiant metams, krinta automatiškai technikos kainos, esu tai girdėjusi kaip gandą, tad įdomu kaip ten iš tiesų.
Norėčiau viską susižinoti prieš perkant, nes būsiu optimiste ir seksiu akcijas. Beja, ar tiesa, kad pasikeičiant metams, krinta automatiškai technikos kainos, esu tai girdėjusi kaip gandą, tad įdomu kaip ten iš tiesų.
Nepriklausomai kokio gamintojo televizorių LCD pirksite, svarbu jam prijungti skaitmeninį TV signalą. Tai gali būti skaitmeninė DVB-T (decimetrinė antena ant stogo), DVB-C (kabelinės TV skaitmeninė transliacija) ar koks nors priedėlis su HDMI išėjimu. Tik tokiu atveju Jūsų LCD TV rodys pakenčiamai. Analoginis signalas ("šilelio" antenos ir skirtos šileliams) tai skaitmeninio TV prievartavimas, juo labiau LCD tipo TV, kuriam norit atvaizduoti tą patį vaizdą procesoriui tenka apdirbti apie tris kartus daugiau informacijos nei plazminiam TV.