Įkraunama...
Įkraunama...

Televizorius -2

QUOTE(kaunutė @ 2009 10 18, 18:14)
Jau atsakymą turiu, turėjau konsultacija vienoje iš parduotuvių
kiekviename televizoriuje būna nustatymuose žiūrimo formato pasirinkimas, tik man kiek keista būtų žiūrėti stačiakampio formos televizorių nusistačius stačiakampį vaizdą, kažkiek žmonės kartai būna ištempti, bet mano akytės jau pripratę ir smagiau žiūris per stačiakampio formos ekranus, jei neklytu vadinamus plačiaformačiu  4u.gif

tas formatas neisprendzia problemos schmoll.gif . vistiek nebera filmo vaizdo. toks vaizdas, kad jis nufilmuotas buitine kamera.. verysad.gif bet cia manau visi lcd vienodai rodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2009 10 18, 15:37)
mergaites, o jums ziurint filmus neatrodo, lyg ziuretum spektakli..? kazkaip idomus formatas..sad.gif man tas nepatinka (turim 8 Philips televizoriuka).

Na taigi čia yra visų taip trokštamų 100Hz efektas wink.gif Išjunkite Natural Motion ir tada matysite viską normaliai.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 10 18, 20:02)
Na taigi čia yra visų taip trokštamų 100Hz efektas wink.gif Išjunkite Natural Motion ir tada matysite viską normaliai.

bandziau. nepadeda. kazkur internete skaiciau dar viena tokia pat kaip mano nuomone. nepatinka man tas susintetintas vaizdas.. bet itariu, kad iseities nera. parduotuveje man patare pirkt kineskopini tv:((( verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2009 10 18, 21:33)
bandziau. nepadeda. kazkur internete skaiciau dar viena tokia pat kaip mano nuomone. nepatinka man tas susintetintas vaizdas.. bet itariu, kad iseities nera. parduotuveje man patare pirkt kineskopini tv:((( verysad.gif

Hmm, aš pamaniau, kad skundžiatės dėl judesio atvaizdavimo. Nes būtent tas Natural Motion padaro taip, kad kino filmas atrodo tarsi būtų filmuotas paprasta buitine kamera.

O norint natūralesio, ne tokio sintetinio vaizdo, nebūtina pirkti kineskopinio TV ― juk yra ir plazminiai TV, kurių vaizdas yra pakankamai artimas kineskopinių TV vaizdui, ypač tai pasakytina apie HD Ready modelius.
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2009 10 18, 21:33)

Keista, bet "Natural Motion" išjungimas tikrai padeda! Kazko nesuprantu tada.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerty @ 2009 10 18, 20:52)
Keista, bet "Natural Motion" išjungimas tikrai padeda! Kazko nesuprantu tada..  g.gif

tai as ir kalbu apie vaizda, lyg butu filmuota namine kamera. o Natural motion isjungimas tikrai nepadeda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2009 10 19, 09:53)
tai as ir kalbu apie vaizda, lyg butu filmuota namine kamera. o Natural motion isjungimas tikrai nepadeda schmoll.gif

Man atrodo, kad jūs neišjungiate Natural Motion, nes būtent Natural Motion duoda tą "videokameros efektą". Arba mes skirtingai suprantame tą "videokameros efektą" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 10 19, 11:34)
Man atrodo, kad jūs neišjungiate Natural Motion, nes būtent Natural Motion duoda tą "videokameros efektą". Arba mes skirtingai suprantame tą "videokameros efektą" smile.gif

itariu, kad vienodai suvokiam:) nu pabandysiu dar karta g.gif neisisvaizduoju kaip kitiems zmonems tas netrukdo..
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2009 10 19, 13:29)
itariu, kad vienodai suvokiam:) nu pabandysiu dar karta g.gif  neisisvaizduoju kaip kitiems zmonems tas netrukdo..

o pas jumis samsungas? as kazkada samsunge norejau isbandyt visas funkcijas kaip kas veikia. tai ijungiau ta "spektaklini" vaizda ir neatsiminiau kur isjungt... smile.gif dabar po ranka neturiu to tv, bet kiek pameu kazkas panasaus i DIN ar kazak kitko, kuri reikia isjungt ir tada vel rodo chiki piki wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laikrastis @ 2009 10 19, 18:34)
o pas jumis samsungas? as kazkada samsunge norejau isbandyt visas funkcijas kaip kas veikia. tai ijungiau ta "spektaklini" vaizda ir neatsiminiau kur isjungt... smile.gif dabar po ranka neturiu to tv, bet kiek pameu kazkas panasaus i DIN ar kazak kitko, kuri reikia isjungt ir tada vel rodo chiki piki wink.gif

pas mane Philips 8404H. man atrodo kad rtadau kaip isjungt. reikia nuimt kaip ir patare man siame forume Hz ir Motion natural funkcija. tada tikrai jau galima ziureti. o iki to jau maniua, kad teks parduot TV:( g.gif
Atsakyti
Sveiki, norim pirkt skystu kristalu TV apie 1 m istrizaines, ar galima ka nors pamanomo nupirkt uz 2000 lt. Aciu uz atsakymus
Atsakyti
Tai paziurejus i temos aktyvuma, atrodo, kad visi televizoriais apsirupine ir niekas nieko nepataria sad.gif. Kiek zmoniu klausia, tai gal zinantis padekite isirinkti. Aciu
Atsakyti