Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis

QUOTE(prokaznica @ 2009 03 09, 12:30)
Mes dazniausiai darom zuvi taip:

paimam file bet kokios zuvies (dazniausiai pangasiju ar lydeku), supjaustau gabaliukais mazesniaias, sudedu i skarda kur kepsiu, idedu prieskoniu zuviai, geriausia kur su citrina buna. Poto ant virsaus pakeli virtu ryziu (nesudytu). Ir atskirai padarau toki misini kazkur 3 svogunai, 3 nedideles morkos, morka sutarkuoju ant buroku tarkos, svogunus supjaustau kubeliais. Tada sumaisau morkas ir svogunus idedu ten dar majonezo, grietines ir ketciupo reikia visko kazkur po 3 v.s., taciau as kai ismaisau tai paragauju pati padaza, ir dadedu dar ar ketciupo ar majonezo pagal skoni. Po to visa ta mase sudedu ant ryziu. Ir galiausiai pora gabaliuku sviesto ant virsaus. Kepama orkaitej t 180, kazkur 40 min.

Skanaus  thumbup.gif


Tuojau bandysiu, tikiuosi seimynai patiks. smile.gif
Atsakyti
Nu jau kiek receptu, skaiciau, skaiciau.. aciuks.gif visoms, eisiu ir as sian kept zuvies yahoo.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galit padet? turiu lasisos kotletuku kepiau vakar, bet jie tokie sausi man gavosi, noreciau siandien patroskint su kokiu nors padaziuku.
Gal patartumet kokiu ?
Nelabai ka radau tokio verysad.gif
Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
as siandien irgi kepiau lasisos kotletus, o troskinau su grietines ir ketcupo padaziuku (dar galima ipjaustyti svogunu laisku).
Atsakyti
QUOTE(mergyte83 @ 2009 09 22, 15:57)
as siandien irgi kepiau lasisos kotletus, o troskinau su grietines ir ketcupo padaziuku (dar galima ipjaustyti svogunu laisku).


o ar tik grietine ir kecupas ar dar ir miltai ? smile.gif
Atsakyti
Gal jau pervelai atsakau, bet as naudojau tik grietine, ketciupa ir svoguno laiskus smile.gif
Atsakyti
Galima apkepinti svogunus, tada deti grietines ir ketciupo. Man labai skanus padaziukas prie bet kokios zuvies.
Atsakyti
Sveikutės vasarą buvau viename žuvies restorane ir valgiau nerealiai skanią žuvį su labai skaniais padažais. Klausiau kas tai per padažai, bet man tik nuotrupas pasakė- žinoma tai visais suprantama, bet norėtųsi bent jau kažką panašaus pasidaryti namie.
Vienas buvo su džiovintom slyvom, kitas su adžika ir anakandžiais, o kitas toks žalias bet su medum. Gal esat kažką panašaus dariusios ar receptus panašius žinot?
Atsakyti
Mergaites, ka skanaus gaminat is svieziu stintu? Tiksliau mane domintu marinatas, kuriuo jas iskeptas galima uzpilt ax.gif
Atsakyti
Dar vienas receptukas smile.gif
Žuvies filė (pangasijos, menkės) dėti i indą, keptuveje apkepti svogūną, vėliau įdėti susmulkintos paprikos, baklažanų,kai apkeps viska sudėti ant šuvies,kepti orkaitėj 20-30 min.
Tiesa,ir prieskonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2009 10 14, 22:54)
Mergaites, ka skanaus gaminat is svieziu stintu? Tiksliau mane domintu marinatas, kuriuo jas iskeptas galima uzpilt ax.gif

Man labai skanus šaltas padažas{natūralus jogurtas+pipirai šv.malti balti+įspaustas česnakas+druskytė,jį prieš patiekiant reikia palaikyti šaldytuve} 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 10 16, 21:14)
Man labai skanus šaltas padažas{natūralus jogurtas+pipirai šv.malti balti+įspaustas česnakas+druskytė,jį prieš patiekiant reikia palaikyti šaldytuve} 4u.gif

Sudomino-išsisaugojau prie kitų receptų 4u.gif .
Atsakyti