QUOTE(Lašelis @ 2003 04 22, 19:59)
Lydeka grietineles padaze.Mano tecio firminis patiekalas.Tinka ir visos kitos baltos sviezios (svarbu) zuvys su mazai kaulu.
Sviezia lydeka supjaustome gabaliukais , pridedame megiamu prieskoniu, truputi palaikome.Po to apkepame nedideliame kiekyje sviesto arba aliejaus ir dedame i puoda.Pridedame svogunu laisku , krapu, juodu maltu pipiru , ipilame truputi vandens ir visa tai uzpilame grietinele , kad apsemtu visa zuvi.Galime ideti lauro lapa , bet istroskinus ji butina isimti!Patroskiname apie 5min.(ant silpnos ugnies!!!!) dadedame druskos pagal skoni ir dar patroskiname apie 15min. Neprarykit liezuviu!!! ;D
Sviezia lydeka supjaustome gabaliukais , pridedame megiamu prieskoniu, truputi palaikome.Po to apkepame nedideliame kiekyje sviesto arba aliejaus ir dedame i puoda.Pridedame svogunu laisku , krapu, juodu maltu pipiru , ipilame truputi vandens ir visa tai uzpilame grietinele , kad apsemtu visa zuvi.Galime ideti lauro lapa , bet istroskinus ji butina isimti!Patroskiname apie 5min.(ant silpnos ugnies!!!!) dadedame druskos pagal skoni ir dar patroskiname apie 15min. Neprarykit liezuviu!!! ;D
Bandysim mes sita recepta, tik dar morkyciu idesim