Šiandiena,ruošiau,ekspermentavau žuvį Lašišos faršą sumaišiau su pangasijos file{sudėjau į kombainą} įdėjau nemažai svogūnų,česnakų+baltų pipirų+muskato+kiaušiniai+druskytė. Viską sudėjau į keksiukų formos keptuvą. Gavosi išsipūtę žuvies kelsiukai. Visiems kas valgė labai patiko. Patiekiau su koše.
600g.zuvu file,120g.sviesto,120g.fermentinio surio,cesnakas,garnyrui po 400g.bulviu ir zaliu konservuotu zirneliu. Zuvis isemusios kaulus pjaustykite 80-90g.gabaliukais.Juos gerai ismuskite,sudykite,ant kiekvieno dekite idaro:tarkuoto surio,maisyto su sviesto gabaleliais,prieskoniais,zalumynais ir smulkintu cesnaku.Vyniokite kotletus,apvoliokite miltuose,plaktame kiausinyje ir dziuveseliuose.Kotletus apkepkite dideliame augaliniu riebalu kiekyje,tiekite su keptomis bulvemis ir zirneliais. Kas megsta zuvu patiekalus sis receptas bus maloni staigmena.As daznokai juos kepu ir tikrai labai skanus.Skanaus.
Sveikutes, as turiu i jus toki prasymeli, uz nepilno menesio mano gimtadienis. Ir jau planuoju ka pataisius, turiu viena drauge, kuri nevalgo mesos, o vat zuvi dievina. Kadangi planuoju lauke kepti saslykus kitiems, tai noreciau ir zuvi ant lauzo issikepti. Tik nezinau nei kokia zuvis butu skanu nei kaip ja ruosti. Niekada nesu net valgiusi taip. gal galetumet pasidalinti receptais, nes kiek cia skaiciau tai visi kepti ar tai orkaiteje ar keptuveje. Is anksto aciu
As kepu tesloje Jegu 1kg zuvies (ipakuota, saldyta) 2 kiasiniai, 2-2.5 saukstai grietines, miltai. Visiem labai patinka. Dar buna uzkepu orkaitej, kai yra noras. Pakepinu svoguno, uzdedu jo ant iskeptos tesloje pengasijos, pabarstau suriu i rkaite 10 min ir skanu tik labai kaloringa
As isbandziau siandien starki.. ji paprieskoniavau ir palikau porai val saldytuve. Tada zuvytei dariau eiline procedura : )) Voliojau miltuose, kiausinio plakiny ir sykart cornflakuose ..kepiau ant sviesto.Na man labai patiko Prie zuvies patiekiau svogunus pakeprus ant rapsu aliejaus, tada uzpiltus pora saukstu pomidoru pastos bei saukstu medaus.