QUOTE(prokaznica @ 2009 03 09, 11:30)
Mes dazniausiai darom zuvi taip:
paimam file bet kokios zuvies (dazniausiai pangasiju ar lydeku), supjaustau gabaliukais mazesniaias, sudedu i skarda kur kepsiu, idedu prieskoniu zuviai, geriausia kur su citrina buna. Poto ant virsaus pakeli virtu ryziu (nesudytu). Ir atskirai padarau toki misini kazkur 3 svogunai, 3 nedideles morkos, morka sutarkuoju ant buroku tarkos, svogunus supjaustau kubeliais. Tada sumaisau morkas ir svogunus idedu ten dar majonezo, grietines ir ketciupo reikia visko kazkur po 3 v.s., taciau as kai ismaisau tai paragauju pati padaza, ir dadedu dar ar ketciupo ar majonezo pagal skoni. Po to visa ta mase sudedu ant ryziu. Ir galiausiai pora gabaliuku sviesto ant virsaus. Kepama orkaitej t 180, kazkur 40 min.
Skanaus
paimam file bet kokios zuvies (dazniausiai pangasiju ar lydeku), supjaustau gabaliukais mazesniaias, sudedu i skarda kur kepsiu, idedu prieskoniu zuviai, geriausia kur su citrina buna. Poto ant virsaus pakeli virtu ryziu (nesudytu). Ir atskirai padarau toki misini kazkur 3 svogunai, 3 nedideles morkos, morka sutarkuoju ant buroku tarkos, svogunus supjaustau kubeliais. Tada sumaisau morkas ir svogunus idedu ten dar majonezo, grietines ir ketciupo reikia visko kazkur po 3 v.s., taciau as kai ismaisau tai paragauju pati padaza, ir dadedu dar ar ketciupo ar majonezo pagal skoni. Po to visa ta mase sudedu ant ryziu. Ir galiausiai pora gabaliuku sviesto ant virsaus. Kepama orkaitej t 180, kazkur 40 min.
Skanaus
Labai skanu, aš bandžiau.