Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis

Gaminu zuvies uzkepele su pangasija 4u.gif
QUOTE(d-krall @ 2009 03 05, 15:03)
Vyras valgo vienintelę žuvį - pengasiją, nes "ji nesmirda žuvim". Ją dažniausiai užkepu folijoje su sūriu ir svogūnais. Gal dar kažkaip įdomiau ruošiate šią žuvį? Paprastai keptūvėje kepta man ji nepatina, nes ji ganėtina iminkštą, yra visa.

Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 05, 16:09)
pabandyk pagal sonatina zuvis prancuziskai  thumbup.gif

Na, tai aš panašiai darau, tik nededu pomidorų(man kažkaip kepti pomidorai schmoll.gif ), o majonezą maišau su grietine ir kiaušiniu plaktu. Ir dedu ne tik svogūno, ebt ir česnako ir užkepu tada folijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-krall: 05 kovo 2009 - 15:21
QUOTE(d-krall @ 2009 03 05, 15:20)
Na, tai aš panašiai darau, tik nededu pomidorų(man kažkaip kepti pomidorai  schmoll.gif ), o majonezą maišau su grietine ir kiaušiniu plaktu. Ir dedu ne tik svogūno, ebt ir česnako ir užkepu tada folijoje.

taip ir maniau, kad nieko naujo nepasakysiu, bet pagalvojau jei nebandei su pomidoru tai isbansysi.. o man keptas pomidoras labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Va, dabar iš orkaitės ištraukiau, alia, sūriai gavosi. Žuvis ir tiap skonio turi, dar + sūris ir majonezas. Galėjau ir nedėti druskos ant bulvių(į žuvį tai nedėjau, bet ją dėjau ant sūdytų bulvių ir kepiau orkaitėje).
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2009 03 05, 15:03)
Vyras valgo vienintelę žuvį - pengasiją, nes "ji nesmirda žuvim". Ją dažniausiai užkepu folijoje su sūriu ir svogūnais. Gal dar kažkaip įdomiau ruošiate šią žuvį? Paprastai keptūvėje kepta man ji nepatina, nes ji ganėtina iminkštą, yra visa.

Maniskis irgi pangasija dabar dievina mirksiukas.gif .Valgo ir paprastai kepta(i kiausini ir i miltus),tik as visada nuspaudziu skysti ir nupjaunu tuos riebalus papilves, kur yra sitoj zuvyje.Labiausiai megsta kai darau uzkepta(rasiau forume anksciau su menke, bet darau ir pangasija).Viena forumiete jau pabande, raso , kad patiko ax.gif thumbup.gif Tikrai skanu, graziai atrodo 4u.gif Garnyras pagal ismone ir darzoves ax.gif
Atsakyti
Ajel, 4u.gif man labai patinka pangasija,bet aš iš,jos ruošiu maltinius į vidų įdedu dž.grybų{išvirtųir svogūniukas pakepintas ant sviestuko}padažiuką darau iš jogurto,pipiriukų ir česnakiuko]
Pangasiją galima nemalti ,o,kapoti ir kepti{aliejaus+sviesto mišiny}-žuvis bus ypač gero skonio.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 03 05, 23:04)
Ajel, 4u.gif  man labai patinka pangasija,bet aš iš,jos ruošiu maltinius į vidų įdedu dž.grybų{išvirtųir svogūniukas pakepintas ant sviestuko}padažiuką darau iš jogurto,pipiriukų ir česnakiuko]
Pangasiją galima nemalti ,o,kapoti ir kepti{aliejaus+sviesto mišiny}-žuvis bus ypač gero skonio.

4u.gif 4u.gif regnutei.Žuvies maltinius darau,bet naudodavau menkę arba jūros lydeką ax.gif Na su pangasija tai tikrai turi būt super thumbup.gif.Pabandysiu mirksiukas.gif
friends.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 03 05, 22:04)
Ajel, 4u.gif  man labai patinka pangasija,bet aš iš,jos ruošiu maltinius į vidų įdedu dž.grybų{išvirtųir svogūniukas pakepintas ant sviestuko}padažiuką darau iš jogurto,pipiriukų ir česnakiuko]
Pangasiją galima nemalti ,o,kapoti ir kepti{aliejaus+sviesto mišiny}-žuvis bus ypač gero skonio.

super ideja, niekad nesu gaminusi tokiu maltiniu blush2.gif
Atsakyti
Mes dazniausiai darom zuvi taip:

paimam file bet kokios zuvies (dazniausiai pangasiju ar lydeku), supjaustau gabaliukais mazesniaias, sudedu i skarda kur kepsiu, idedu prieskoniu zuviai, geriausia kur su citrina buna. Poto ant virsaus pakeli virtu ryziu (nesudytu). Ir atskirai padarau toki misini kazkur 3 svogunai, 3 nedideles morkos, morka sutarkuoju ant buroku tarkos, svogunus supjaustau kubeliais. Tada sumaisau morkas ir svogunus idedu ten dar majonezo, grietines ir ketciupo reikia visko kazkur po 3 v.s., taciau as kai ismaisau tai paragauju pati padaza, ir dadedu dar ar ketciupo ar majonezo pagal skoni. Po to visa ta mase sudedu ant ryziu. Ir galiausiai pora gabaliuku sviesto ant virsaus. Kepama orkaitej t 180, kazkur 40 min.

Skanaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(prokaznica @ 2009 03 09, 11:30)
Mes dazniausiai darom zuvi taip:

paimam file bet kokios zuvies (dazniausiai pangasiju ar lydeku), supjaustau gabaliukais mazesniaias, sudedu i skarda kur kepsiu, idedu prieskoniu zuviai, geriausia kur su citrina buna. Poto ant virsaus pakeli virtu ryziu (nesudytu). Ir atskirai padarau toki misini kazkur 3 svogunai, 3 nedideles morkos, morka sutarkuoju ant buroku tarkos, svogunus supjaustau kubeliais. Tada sumaisau morkas ir svogunus idedu ten dar majonezo, grietines ir ketciupo reikia visko kazkur po 3 v.s., taciau as kai ismaisau tai paragauju pati padaza, ir dadedu dar ar ketciupo ar majonezo pagal skoni. Po to visa ta mase sudedu ant ryziu. Ir galiausiai pora gabaliuku sviesto ant virsaus. Kepama orkaitej t 180, kazkur 40 min.

Skanaus  thumbup.gif

Ryžiai nevirti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prokaznica @ 2009 03 09, 10:30)
Mes dazniausiai darom zuvi taip:

paimam file bet kokios zuvies (dazniausiai pangasiju ar lydeku), supjaustau gabaliukais mazesniaias, sudedu i skarda kur kepsiu, idedu prieskoniu zuviai, geriausia kur su citrina buna. Poto ant virsaus pakeli virtu ryziu (nesudytu). Ir atskirai padarau toki misini kazkur 3 svogunai, 3 nedideles morkos, morka sutarkuoju ant buroku tarkos, svogunus supjaustau kubeliais. Tada sumaisau morkas ir svogunus idedu ten dar majonezo, grietines ir ketciupo reikia visko kazkur po 3 v.s., taciau as kai ismaisau tai paragauju pati padaza, ir dadedu dar ar ketciupo ar majonezo pagal skoni. Po to visa ta mase sudedu ant ryziu. Ir galiausiai pora gabaliuku sviesto ant virsaus. Kepama orkaitej t 180, kazkur 40 min.

Skanaus  thumbup.gif



QUOTE(pince @ 2009 03 09, 14:06)
Ryžiai nevirti? g.gif


virti...
Atsakyti
Ryziai virti, ir as dar kartais i ryzius idedu truputi kario prieskoniu, bet cia pagal skoni... biggrin.gif
Atsakyti