Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis

Sildau mikrobangu krosneleje...Ir antra diena labai skanu 4u.gif
QUOTE(elzė 76 @ 2009 03 01, 18:53)
Labukas  visoms - patiko žuvies pyrago idėja - tik klausimas - ar tašalusi ji vis dar tokia skani - kaip paveikslėly ...ar šildot kitą dieną - aišku jei lieka wub.gif

Atsakyti
QUOTE(ajel @ 2009 02 07, 17:52)
Sveikutes 4u.gif Visos temos neskaiciau, bet parasysiu ka darau is menkes file.Perku saldytos menkes file.Atsildau(gaila daug vandens buna blush2.gif )Zuvi nuspausti .Skarda patepti aliejumi.Nuskutu storesniu morku(kad greiciau butu),supjaustau kokia puses cm griezineliais(pjauti skersai,bus greiciau)ir iskloju visa skarda.Tada zuvi pabarstau baltais pipirais,zolelem(cia pagal skoni,galim citrinpipiriais)ir sudedu ant morku.Tada svogunu giezineliu pilnai ant zuvies, pievagrybiu pjaustytu, vel truputis zoleliu ar pipiriuku.Toliau patepti majonezu siek tiek ir uztarkuoti nemazai fermentinio surio.Pries dedant i ikaitinta orkaite dar truputi vandes pilt i skarda,tik nedaug,nes bus nuo zuvies.Kepti Apie 50 min 170laipsniu.Isemus pagrazinti zaluma:krapais ar petrazolem.Skanaus 4u.gif  essen.gif


Aciu uz recepta, labai skanu buvo thumbup.gif Tik as dar ant pievagrybiu dejau griezinelius pomidoro thumbup.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
Merginos o gal kuri turit koki receptuka ka daryt su lasisos farsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržetta @ 2009 03 02, 18:43)
Aciu uz recepta, labai skanu buvo  thumbup.gif Tik as dar ant pievagrybiu dejau griezinelius pomidoro  thumbup.gif

I sveikata, smagu, kad patiko drinks_cheers.gif.Mano vyras buvo zuvies nemegejas, bet kai padariau siuos kepsnius, tai dabar pats praso dazniau ax.gif O dar kazko prideti tai tikrai nepagadins bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Taira @ 2009 03 04, 13:00)
laba 4u.gif
Merginos o gal kuri turit koki receptuka ka daryt su lasisos farsu ax.gif

Manau galima kaip kotletukus padaryti.Truputi mirkyto piene batono,kepto svoguno,galima ir morkos,grybu(nebutinai),kiausinio.Apvolioti dziuveseliuose ir kepti ax.gif
Dar galima apkepa padaryti orkaiteje bigsmile.gif Sluoksniais su tuo kas patinka(bulves ar apvirti ryziai,darzoves ir tt)
Atsakyti
QUOTE(ajel @ 2009 03 04, 16:49)


Manau galima kaip kotletukus padaryti.Truputi mirkyto piene batono,kepto svoguno,galima ir morkos,grybu(nebutinai),kiausinio.Apvolioti dziuveseliuose ir kepti ax.gif
Dar galima apkepa padaryti orkaiteje bigsmile.gif Sluoksniais su tuo kas patinka(bulves ar apvirti ryziai,darzoves ir tt)

Dekuj uz idejas 4u.gif ,ryt bandysiu ax.gif
Atsakyti
Žuvies filė su padažu

user posted image

Reikia:

* žuvies filė
* svogūno
* pomidoro
* sviesto
* grietinės
* balto sauso vyno
* krapų (gali būti ir petražolės)
* druskos
* cukraus
* pipirų

Pasidarom padažą: svogūną supjaustom smulkiais kvadratėliais ir pakepinam ant sviesto, vėliau sudedam nublanširuotą smulkiai supjaustytą pomidorą, įpilam vyno, sudedam grietinė, druską, pipirus ir cukrų, o pačioj pabaigoj įberiam susmulkintus krapus. Žuvį (šį kartą ėmiau jūros lydeką) apvoliojame prieskoniuose ir miltuose, apkepinam iš abiejų pusių ant aliejaus ir patiekiam - į lėkštę pilam padažą, dedam žuvies filė ir valgome su ryžiais
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 04, 21:28)
Žuvies filė su padažu

user posted image

Super. Nuostabiai atrodo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Audita @ 2009 03 04, 20:30)
Super. Nuostabiai atrodo. thumbup.gif

4u.gif dekui. manau labai vykes padaziukas ax.gif
Atsakyti
4u.gif Neryte 4u.gif -tavo fantazijai nėra ribų 4u.gif
Sužavėjo serviravimas,o,užvis labiausia,tai padažiukas 4u.gif
Sekmės virtuvės-receptų platybese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 03 05, 01:11)
4u.gif Neryte 4u.gif -tavo fantazijai nėra ribų 4u.gif
Sužavėjo serviravimas,o,užvis labiausia,tai padažiukas 4u.gif
Sekmės virtuvės-receptų platybese 4u.gif

4u.gif DEkui 4u.gif
Atsakyti
Vyras valgo vienintelę žuvį - pengasiją, nes "ji nesmirda žuvim". Ją dažniausiai užkepu folijoje su sūriu ir svogūnais. Gal dar kažkaip įdomiau ruošiate šią žuvį? Paprastai keptūvėje kepta man ji nepatina, nes ji ganėtina iminkštą, yra visa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-krall: 05 kovo 2009 - 14:06
QUOTE(d-krall @ 2009 03 05, 14:03)
Vyras valgo vienintelę žuvį - pengasiją, nes "ji nesmirda žuvim". Ją dažniausiai užkepu folijoje su sūriu ir svogūnais. Gal dar kažkaip įdomiau ruošiate šią žuvį? Paprastai keptūvėje kepta man ji nepatina, nes ji ganėtina iminkštą, yra visa.

pabandyk pagal sonatina zuvis prancuziskai thumbup.gif
Atsakyti