Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis

QUOTE(graimonda @ 2009 02 21, 14:57)
Sveikos kepėjėlės 4u.gif , na aš irgi nusipirkau pangasijų filė gabaliukus sušaldytus, bet neįsivaizduoju, kaip čia man ją iškepti blush2.gif , nes matyt per daug atlaidinau ar kaip, nesuprantu g.gif , paėmiau užmarinuoti, o ji man visa ištižo ax.gif , patarkit kaip man su ja pasielgti, ir labai nesijuokit smile.gif

Gal pabandyk padaryti zuvies pyraga is jos. Nes jei bandysi ja kepti (kiekviena gabalika atskirai), gali visiskai subireti, arba gali orkaitej ja uzkepti mirksiukas.gif

Stai, pvz, foto, o cia receptas, bet tai fantazijos ir turimu produktu reikalas mirksiukas.gif

Kazko recepto nuoroda neleidzia normaliai ideti, jei blogai atsidaro, tai 33 psl pats paskutinis postas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masiania*: 21 vasario 2009 - 15:12
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 21, 16:02)
Gal pabandyk padaryti zuvies pyraga is jos. Nes jei bandysi ja kepti (kiekviena gabalika atskirai), gali visiskai subireti, arba gali orkaitej ja uzkepti mirksiukas.gif

Stai, pvz, foto, o cia receptas, bet tai fantazijos ir turimu produktu reikalas mirksiukas.gif

Kazko recepto nuoroda neleidzia normaliai ideti, jei blogai atsidaro, tai 33 psl pats paskutinis postas.

Ačiū labai 4u.gif , bet šįkartą dariau tradiciškai, bet ne kaip gavos, neįsimarinavo ji man doh.gif , kitą kartą darysiu pagal jūsų receptus biggrin.gif
Atsakyti
nu tai kadangi treciadieny nebus galima valgyti mesos, tai zadu gaminti Pengasijaus zuvy, nu turiu nusipirksu pengasijaus file kepsniukai, nu toki uzsaldyti kvadrateliai ax.gif ale nz kaip man juos padaryti ir su kuo jie skanus butu g.gif apkepa gal koky su ryziais, ale nz nz rolleyes.gif laukiu gal jus ka man patarsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 02 23, 17:59)
nu tai kadangi treciadieny nebus galima valgyti mesos, tai zadu gaminti Pengasijaus zuvy, nu turiu nusipirksu pengasijaus file kepsniukai, nu toki uzsaldyti kvadrateliai ax.gif  ale nz kaip man juos padaryti ir su kuo jie skanus butu g.gif  apkepa gal koky su ryziais, ale nz nz rolleyes.gif  laukiu gal jus ka man patarsit 4u.gif

as buvau tokius nusipirkus , tai juos tikejaus taip ir kepti pamirkius tesloj,bet labai pradejo irti smile.gif Tai tada superiniai kepsniukai gavos , dariau kaip miltiniu blynu tesla dejau ta file dar pasmulkinta ,prieskoniu ir su saukstu formavau i keptuve kaip blynus ,vaikai apsilaize valge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgice @ 2009 02 23, 22:20)
as buvau tokius nusipirkus , tai juos tikejaus taip ir kepti pamirkius tesloj,bet labai pradejo irti  smile.gif  Tai tada superiniai kepsniukai gavos , dariau kaip miltiniu blynu tesla dejau ta file dar pasmulkinta ,prieskoniu  ir su saukstu formavau i keptuve kaip blynus ,vaikai apsilaize valge  smile.gif

tipo kaip zuvies miltinei blynai? g.gif
Atsakyti
Man visai nesenai svečiuose teko valgyti pangasijos žuvies gabaliukus bulvių tarkių tešloje.
Labai patiko,[kaip dauguma čia rašančių kepa blynus su faršu,tai čia vietoj faršo žuvis}
Rytoj, ruošiuosiu užgavenėms kepti ,tokius blynus,kaip ,tik turiu pangasijos filės.
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 02 23, 21:37)
tipo kaip zuvies miltinei blynai? g.gif

kazkas panasaus smile.gif , aisku miltu maziau ,labiau ,kad zuvis jaustus ,sulipint palaidus zuvies gabalelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saldidruska @ 2009 01 11, 19:32)
Žuvies pyragas
Reikalinga: bulves, skorpijonzuviu file (tiktu ir kitokios zuvies file as manau), morkos, svogunai, kiausinis, majonezas, pienas, fermentinis suris, prieskoniai.
Bulves supjaustau ~2 cm storiu, jomis iskloju visa skardos dugna, uzbarstau prieskoniu, nesmulkintas zuvies file is abieju pusiu apibarstau zuvies prieskoniais ir kloju ant bulviu, svogunus pjaustau ziedais, morkas tarkuoju burokine tarka ant ju dedu daug ivairiu prieskoniu (megstu astriai), sita misini gerai isminkau, kad morkos suminsktetu, o svogunai paleistu savo sultis, ji dedu ant zuvies. Isplauku kiausini su trupuciu majonezo ir pieno, plakini pilu ant morku su svogunais. Apdengiu folija ir saunu i orkaite (kepu apie 1 val 180-200 temperaturoj), baigiant kept uztarkuoju fermentinio surio. Skanaus  4u.gif

o kiek maždaug tų bulvių reikia , jei žuvies 1kg? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 27 vasario 2009 - 09:25
QUOTE(MELDA @ 2009 02 27, 09:24)
o kiek maždaug tų bulvių reikia , jei žuvies 1kg? blush2.gif

Skonio reikala, nori daugiau bulviu dek daugiau, nori maziau - maziau. Gali po lygiai det ax.gif
Atsakyti
aciukas uz zuvies pyraga 4u.gif kepsiu butinai 4u.gif o as dar ragavau zuvytes file virta aliejui reiketu 3kiausiniu 2saukstai maionezo 4saukstai bulviu krakmolo zuvies prieskoniu viska sumaisyti file zuvytes kelias min palaikyti plakyni ir deti virti i karsta alieju thumbup.gif labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deima1999 @ 2009 03 01, 14:24)
aciukas uz zuvies pyraga 4u.gif kepsiu butinai 4u.gif o as dar ragavau zuvytes file virta aliejui  reiketu 3kiausiniu 2saukstai maionezo 4saukstai bulviu krakmolo zuvies prieskoniu viska sumaisyti  file zuvytes kelias min palaikyti plakyni ir deti virti i karsta alieju thumbup.gif labai skanu thumbup.gif

Labukas visoms - patiko žuvies pyrago idėja - tik klausimas - ar tašalusi ji vis dar tokia skani - kaip paveikslėly ...ar šildot kitą dieną - aišku jei lieka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elzė 76 @ 2009 03 01, 18:53)
Labukas  visoms - patiko žuvies pyrago idėja - tik klausimas - ar tašalusi ji vis dar tokia skani - kaip paveikslėly ...ar šildot kitą dieną - aišku jei lieka wub.gif

Sildau orkaitej arba garpuody
Atsakyti