Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis

QUOTE(Mildaja @ 2008 12 21, 20:42)
Aš bandžiau šiame forume surastą receptą-išprieskonini žuvvį, palaikai dieną iki kepimo, tuomet į skardą įpili alaus, sudedi žuvį ir kepi 30 min. orkaitėje. Įdomus skonis, bet, tarkim, mano sesei vis tiek labiausiai patinka tradicinis žuvies kepimo repceptas-apvolioji miltuose ir - į keptuvę.

ačiū reiks kada išbandyti ax.gif

Gal kas žino ar įmanoma nusipirkti žuvies sultinio, pvz. ar būna kubeliuose kaip vištienos,jautienos, daržovių??????

suradau neblogą žuvies receptą, bet reik pusė stiklinės žuvies sultinio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braske @ 2003 06 18, 07:46)
Labai dietiskas ir skanus patiekalas.  ZUVIS FOLIJOJE
Pasiruosiu tiek folijos gabalu, kiek bus porciju. Ant folijos dedu gabaliukais supjaustyta ir apibarstyta zuvies prieskoniais juros lydekos file. Ant virsaus viska, ka tuo metu turiu saldytuve:sutarkuotos morkos, saldytu kalafijoru, brokoliu ar briuseliu kopustu, labai tinka paprika, saldyti zirneliai. Viska apslakstau aliejumi, uzspaudziu virsuje folija ir kepu orkaiteje apie 35min. Iskepta patiekala pateikiu kartu su folija, nuplesus jos krastus, kad neizbegtu sultys. Skanu, labai greita, ir  nekoloringa

Ka tik su seimyna pietums valgeme si patiekala biggrin.gif buvo labai skanu ir kaip tik tiko pasnykui thumbup.gif
Atsakyti
Zuikeliuke,anksciau yra teke matyt kubeliais ,bet pastaruoju metu ,nenaudoju.Naudoju naturalu.verduosiu pati.
Atsakyti
QUOTE(cadra @ 2008 12 18, 11:23)
inai na neskani,. tik ja tinka kepti ,miltus su alum sumaisai vegeles file pamirkai i ta alu su miltais ir kepi .tai dar skonis nieko galima valgyti.


Vegele neskani? bigsmile.gif g.gif Mums ji labai skani, o ypac troskinta su grietinele wub.gif
Atsakyti
Sveikos, parasysiu koki patiekala tik ka su seimyna valgem smile.gif
3 juros lydekos file
3 bulves
3 svoguniukai
3 morkos
1 pakelis ryziu
1 skiltele cesnako
sauja saldytu zirneliu (nebutinai)
prieskoniu
citrinos sulciu.

Zuvi supjausciau mazais gabaliukais, uzspaudziau citrinos sulciu, bet nedaug, sutruniau cesnako skiltele, pabarsciau prieskoniais ir palikau marinuotis, kol nuskutau bulves, morkas, svogunus. Tada tas bulves kubeliais, svogunus, morkas griezineliais ir zirnelius uzpyliau vandeniu, kad taip apsemtu ir dar per kokius 4 pirstus butu virs visko ir uzkaiciau. Kai uzvire sudejau palaidus ryzius, palikau troskintis, ir dar po kokiu keliu minuciu supyliau zuvi. Viska dar patroskinau apie 15 minuciu ir idejau 2 saukstus grietines. Uzviriau ir isjungiau, palikau dar siek tiek kad pastovesu, susigertu viskas. Vyras valge, sunus valge, as valgiau, kalbu mazai buvo... thumbup.gif
Atsakyti
zuvis graikiskai

mes valgom kaip salta patiekala, bet galima ir silta patiekti 4u.gif
http://www.supermama...?...&p=22588697
Atsakyti
As, kepiau zuvi paprastai{o,tai buvo pangasija}
Apslaksciau citrina,po to,patarkavau muskato,iberiau krapu,sutarkavau cesnaka,issukau ,ir ,ta mase aptepiau zuvi.
Kai siek tiek pasimarinavo,iskepiau aliejaus ir sviesto misinyje.
Padaza,dariau salta{i grietine idejau garstyciu, mairuno ,pipiro balto}
Isviriau, ryziu.
Truputeli padauginau gartyciu,tai gavosi astrokos,bet skonis gerulis.
Atsakyti
jlksadfjkladjfkl

Papildyta:
labai atsiprasau cia sunenas mano pazaide doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lapkrituke @ 2008 12 29, 17:53)
Sveikos, parasysiu koki patiekala tik ka su seimyna valgem smile.gif
3 juros lydekos file
3 bulves
3 svoguniukai
3 morkos
1 pakelis ryziu
1 skiltele cesnako
sauja saldytu zirneliu (nebutinai)
prieskoniu
citrinos sulciu.




Būtinai išbandysiu bigsmile.gif
Atsakyti
Žuvis su pekino kopūstais
4 Pekino kopūsto lapai,
4 gabalai j ūros lydekos filė,
morka,,
svodgūnas,
pora šaukštų majonezo,
žuvies prieskonių,
druskos,
muskatų,
laro lapelių,
keturi šaukštai grietinės,
aliejaus kepimui,
Kopūsto lapus paruošiame,kaip balandėliams.
Šiaudeliais sutarkuojame morką,ir susmulkintą svogūną pakepiname keptuvėje su aliejumi įdedame prieskonių.
Atvėsusią masę sumaišome su majonezu.,dedame ant žuvies filė,susukame vyniotinį..
Žuvi įvyniojame ,kaip balandėliams į kopūsto lapą.
Galima,persmeigti mediniu smeigtuku.
Balandėlius troškiname pasūdytame vandenyje,įberiame prieskonių,grietinės.
Atsakyti
Nusipirkau pangasiju file verinukus, bet nelabai sugalvoju ka is ju ipatingo padaryt blush2.gif labai graziai zuvis atrodo permauta pagaliuku smile.gif siandien darysiu paprastai kaip visada bet noretusi kazko skaniau smile.gif gal kas tokia zuvi perkat? laukiu siulymu rolleyes.gif
Atsakyti
Zuvies pyragas (bent as taip vadinu sita patiekala)
Reikalinga: bulves, skorpijonzuviu file (tiktu ir kitokios zuvies file as manau), morkos, svogunai, kiausinis, majonezas, pienas, fermentinis suris, prieskoniai.
Bulves supjaustau ~2 cm storiu, jomis iskloju visa skardos dugna, uzbarstau prieskoniu, nesmulkintas zuvies file is abieju pusiu apibarstau zuvies prieskoniais ir kloju ant bulviu, svogunus pjaustau ziedais, morkas tarkuoju burokine tarka ant ju dedu daug ivairiu prieskoniu (megstu astriai), sita misini gerai isminkau, kad morkos suminsktetu, o svogunai paleistu savo sultis, ji dedu ant zuvies. Isplauku kiausini su trupuciu majonezo ir pieno, plakini pilu ant morku su svogunais. Apdengiu folija ir saunu i orkaite (kepu apie 1 val 180-200 temperaturoj), baigiant kept uztarkuoju fermentinio surio. Skanaus 4u.gif

Atsakyti