Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis

QUOTE(Vakarė @ 2008 09 27, 00:03)
Sveikutes  4u.gif  Noriu pasidalinti savo lasisos receptuku  smile.gif
4 porcijoms Jums reikes: 4 gabaleliu lasisos file (arba steiko, tuomet kauliukus reikia isimti), 1 citrinos, 1/2 stiklines majonezo, druska, pipirai pagal skoni, petrazoles.
Citrina sutarkuoti. Isspausti sultis. Sumaisyti majoneza, 2 valgomus saukstus citrinos sulciu, 1 valgoma sauksta tarkuotos citrinos, petrazoles, druska, pipirus. Lasisos gabalelius (odele zemyn) sudeti ant folijos, suteptos aliejumi, uztepti puse majonezo-citrinos misinio. Kepti orkaiteje apie 8 min. Patiekti su likusiu majonezo-citrinos misiniu, bulvytemis ir darzovemis.
Mums labai patinka, siulau ir Jums pabandyti  4u.gif

user posted image

Laba graziai patiekta ,kaip restorane 4u.gif
Atsakyti
Labukas,
gal kepėt kada visą upėtakį ne file? Kaži kaip ten pas jį su kaulais? g.gif
ar ju daug?
Atsakyti
QUOTE(foox @ 2008 09 28, 15:55)
Labukas,
gal kepėt kada visą upėtakį ne file? Kaži kaip ten pas jį su kaulais?  g.gif
ar ju daug?

Kepaiu ta ryba foljoj. tryniau pirais druska ir citrininias prieskoniais santa marios ir kepant palastyt reikia,ant galo folija atidengt man tai patiko ir nesusa gavos
Atsakyti
Aciu labai blush2.gif 4u.gif
QUOTE(CARMA @ 2008 09 27, 22:16)
Laba graziai patiekta ,kaip restorane 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(foox @ 2008 09 28, 15:55)
Labukas,
gal kepėt kada visą upėtakį ne file? Kaži kaip ten pas jį su kaulais?  g.gif
ar ju daug?

Tikrai kaulų nedaug.Aš tai išmarinuoju,į miltus pamirkau,po to į kiaušinio plakinį ir kepu keptuvėj. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2008 09 26, 21:56)
Pas mane isdarineta buvo, o skorpionzuve isvis file g.gif Jauciu, burnos nerasi lotuliukas.gif

mirksiukas.gif nu taip pas file jau žuvies galvos nėra thumbup.gif na tai va patarimas geriau jos nepirkt neišejo nieko gero iš jos dumblas kaip buvo taip ir liko fu.
Atsakyti
Žuvis, troškinta piene:
Perku nototentijas (bet ne filė, tiesiog šaldytas be galvų). Supjaustau jas gabaliukais ir dedu ant puodo dugno. Ant viršaus uždedu tarkuotų morkų ir pjaustytų svogūnų, įdedu mėgiamų prieskonių (galima tik druskos, pipirų ir lauro lapelių). Viską užpilu pienu ir užvirus troškinu ant silpnos ugnies apie 20 min.
Tikrai labai skanu, tik reikia gilesnio puodo, tada pienas neišbėga ir būtinai silpną ugnį padaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildaja: 03 spalio 2008 - 20:34
QUOTE(Mildaja @ 2008 10 03, 21:33)
Žuvis, troškinta piene:
  Perku nototentijas (bet ne filė, tiesiog šaldytas be galvų). Supjaustau jas gabaliukais ir dedu ant puodo dugno. Ant viršaus uždedu tarkuotų morkų ir pjaustytų svogūnų, įdedu mėgiamų prieskonių (galima tik druskos, pipirų ir lauro lapelių). Viską užpilu pienu ir užvirus troškinu ant silpnos ugnies apie 20 min.
Tikrai labai skanu, tik reikia gilesnio puodo, tada pienas neišbėga ir būtinai silpną ugnį padaryti.

Mano mama taip daro su lasisa thumbup.gif ,skaniau butu piena maisyti su grietinele,bet aisku ir riebiau doh.gif
Atsakyti
Suku galva g.gif koki cia skanu padaziuka prie keptos saltos zuvies padarius? Cesnakinis majonezo padazas jau atsibodes...
Atsakyti
QUOTE(linciuke5 @ 2008 10 23, 11:18)
Suku galva g.gif koki cia skanu padaziuka prie keptos saltos zuvies padarius? Cesnakinis majonezo padazas jau atsibodes...

Mums labai patinka daug keptu svogunu su pomidoru padazu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 23 spalio 2008 - 14:30
QUOTE(Neryte @ 2008 10 23, 15:29)
Mums labai patinka daug keptu svogunu su pomidoru padazu  smile.gif

mums irgi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linciuke5 @ 2008 10 23, 12:18)
Suku galva g.gif koki cia skanu padaziuka prie keptos saltos zuvies padarius? Cesnakinis majonezo padazas jau atsibodes...


Mes darom nu ale majonezini bet nelabai jis jauciasi, zodziu marinuoti agurkeliai smulkiai pjaustyti, zirneliai, cesnakas pjaustytas, grietine perpus su majonezu smile.gif
Gal tiks 4u.gif
Atsakyti