Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis

QUOTE(Šarka @ 2008 06 20, 18:09)
Pasidalinkite patirtimi smulkiau, kaip sūdote lašišą.

Ačiu

Laba Sarka smile.gif
as sudau su druska, pipiriuku ir cesnaku isspaustu, taciau keleta kartu dariau ir su zalumynais - druska, krapai, juodieji pipirai ir petrazoles irgi idomaus skonio gavosi. Saldytuve palaikau 3-4 paras 4u.gif
Atsakyti
KAIP PARUOSTI PLEKSNE? unsure.gif pastoviai gaunam zuvies is giminiu pajuryje (zvejai), tai si kart gavom pleksnes ir nzn ka su veikt doh.gif
Atsakyti
Kazkur buvau radusi zuvies pyraga su sluoksniuota tesla, bet dabar niekur neberandu doh.gif gal zinot koki zuvies pyraga, ka dedate ax.gif
Atsakyti
Oi,merginos aciu uz daug daaaug receptuku... 4u.gif Siandien mano seimyna pirstus apsilaizys rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, turiu klausimeli... gal kuri zinote tokia zuvi 'vienuole' isvertus is anglu kalbos? g.gif ydomu ar ji brangi ir populiari lietuvoje (restoranuose) g.gif gal kuri zinos...
Atsakyti
as darau rukytos zuvies sumustinukus labai visiems patinka ax.gif
ogi reikia rukytos zuvies, kiausiniu, svoguno laisku keletos, krapu ir majonezo. Viska smulkiai supjaustom ismaisom su majonezu ir tepam atn duonos ar batono mazyciu riekeliu ax.gif
skanaus, gal kam patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dažnai kepu jūrinę vėgėlę,labai skanu.O darau įvairiai ir paprastai kepu keptuvėje,savaitgali kepiau orkaitėj su sūriu,svogūnais ir žirneliais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2008 07 01, 11:03)
Kazkur buvau radusi zuvies pyraga su sluoksniuota tesla, bet dabar niekur neberandu  doh.gif  gal zinot koki zuvies pyraga, ka dedate  ax.gif

http://giedrius-v.li....com/41563.html

Cia pyragas su zuvimis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzde @ 2008 05 30, 11:45)
reikės išbandyti,neblogai atrodo essen.gif  4u.gif
o gal kuri žinote kaip galima skaniai pataisyti šviežią skumbrę??? g.gif

Mes labai mėgstam šviežią skumbrę - ją pamarinuoju su svogūnais ir išverdu bulvių su lupena thumbup.gif
Marinatas paprastas: į verdantį vandenį įdedu lauro lapelių, juodųjų pipirų žirnelių, cukraus, druskos ir acto, truputį paverdu ir atvėsintą marinatą pilu ant supjaustytos gabalėliais skumbrės, dar pridedu svogūnų supjaustytų žiedais
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2007 12 02, 16:23)
sveikutes, noriu kalmaru kotletus pagaminti, bet niekad nesu dariusi gal kas koki receptuka zinot. Nezinau netgi ar nevirtus kalmarus reikia malti, ar pradzioje isvirti, parasykit kas zinot koki receptuka  ax.gif  ?

Gal jau per vėlu, bet aš žinau, kaip gaminti kalmarų kotletus.
Kalmarai nuvalomi. Malami žali, virti nereikia schmoll.gif Dedamas kiaušinis, druska, mėgstami prieskoniai ir priklausomai nuo kalmarų kiekio krakmolo. Tešla gaunasi skystoka, rankomis nesuformuosi, todėl į įkaitintą keptuvę dedami šaukštu.
Skonis tikrai superinis. thumbup.gif

Dar su vyru labai skaniai pasigaminome lyną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurindre: 13 liepos 2008 - 13:47
Šiandien pas mane vakarienei-keptas karpis thumbup.gif .
Karpį ištryniau vegeta,pipirais,česnakais,majonezu...Visą dieną laikiau marinavimo inde.Vakare kišiu į kepimo rankovę kartu su bulvėmis.Pirštukus visi nusilaižysim,kaip bus skanu essen.gif
Atsakyti
mmmm kiek skanių receptukų 4u.gif

aš tai papraščiausiai gabaliukus žuvytės į kiaušinuką pavalioju poto į miltus ir kepu,ypač skanu ant 'swiestinio'aliejaus 4u.gif
Atsakyti