Perskaiciau visa tema ir neradau niekur zuvies marinate
tai vat jei kam idomu, parasysiu
dievinu tokia zuvyte...
*Zuvies file supjaustau nedideliais gabaliukais ir pavoliojusi kiausinio plakinyje ir miltuose apkepu...
*Marinata verdu taip: stambokai supjaustau svoguno daug, gal kokius du didelius ar net tris, priklauso kiek zuvies darau
, morkytes irgi supjaustau grezineliais tris didokas, grezineliai turetu buti tokie stamboki irgi. Galima ideti paprikos(bet man neskanu su paprika
)Tada morkas ir svogunus metu i puoda su vandeniu virti. Vandeniuka padruskinu, papipirinu, imetu kelis zirniukus kvepianciuju pipiru ir lauro lapeliu. Kai viskas isverda, ipilti reiketu kazkur puse stiklines acto, ziureti kad butu toks astrokas tas marinatas, nes zuvis sugeria ta visa astruma, nu zodziu pilant ragauti reikia
*Kai marinatas atvesta, tada jau galima sudeti ten kepta zuvyte. Palikti kad pastovetu per nakti. Pusryciams bus kaip tik
Man tai tos morkytes ir svoguniukai labai skanu
tai ju iskart nebelieka... Pabandykit tikrai verta...
Skanaus!