Nepykit jeigu pasikaryosiu, gal jau buvo toks receptas paprasciausiai patingejau visus perskaityti Man tai labai patinka:
menkes file kepti su griezineliais supjaustytais svogunais ir siaudeliais supjaustyta saldziaja paprika.. padruskinti, papipirinti.. baigiant kepti ipitli truputeli balto vyno, ilasinti kelis lasiukus citrinos sulciu ir ipilti grietineles.. minute pakepti dar ir patiekalas gatavas.. Man tai laaabai skanu...
Labutis. Labai jau visi receptėliai Net nežinau, kaip reikia man apsispręsti. O turiu tokią problemą - mano tortadienis prieš pat Kūčias, o šiemet-net penktadienį, kai mėsos kaip ir nederėtų valgyti. Norėčiau svečius nustebinti patiekalu iš žuvies, bet nežinau, ką daryti, kad būtų ir greita, ir nesudėtiinga, ir skanu. Na, norėtusi tokio labai gerai išbandyto recepto. Gal galite padėti Ir dar-manau, kad visai apsimokėtų nusipirkti lašišą ir pačiai ją pasimarinuoti, bet nežinau recepto. Gal ką pasiūlytumėt? ačiū
ech, turiu didelę lydeką supjausčius gabalais, ir ką su ja daryt
QUOTE(Čili @ 2005 12 19, 09:30)
ech, turiu didelę lydeką supjausčius gabalais, ir ką su ja daryt
Aš ir turiu ir norėčiau pasidaryt lydeka drebučiuose, bet recepto nerandu
QUOTE(davija @ 2005 12 22, 10:01)
Aš ir turiu ir norėčiau pasidaryt lydeka drebučiuose, bet recepto nerandu
nu pas mane tai gabalais jau supjaustyta, pasigailėjau, kad supjausčiau, būčiau gal geriau ieškojus recepto įfarširuotos lydekos drebučiuose
o kas ta tilapija?
Na, merginos ir mamytes, prisiskaiciau tiek, kad ir valgyt uzsinorejau
Einu traukt is kameros lydeka ir rytoj paruosiu karaliskus pietus Maniskis sakosi zuvies nelabai megstantis, as jam parodysiu
Aciu uz geras idejas O tai anksciau zuvi tik ir kepdavau miltukuose apvoliojusi...
Einu traukt is kameros lydeka ir rytoj paruosiu karaliskus pietus Maniskis sakosi zuvies nelabai megstantis, as jam parodysiu
Aciu uz geras idejas O tai anksciau zuvi tik ir kepdavau miltukuose apvoliojusi...
Sveikutes,su Naujais. Nu turiu nerealia beda-norejau kepti zuvi,atsaldziau,supjausciau gabaliukais(tiesa buvo saldyta lydekos file),dejau i kiuasini,po to i miltus ir i keptuve. Zuvis isiro,prikepe. Zodziu likuse zuvi dejau ant TW kepimo akmens,pabarsciau vegeta,uzdejau majonezo. Iskepiau. Skonis Kodel man isiro zuvis??? Ka darau blogai???
dekui mergaites uz tiek daug receptu ir ideju.
Bet....Niekur neradau eseriu recepto , mano vyras zvejys tai tempia vos ne kasdien juos.Taip noiretusi kaska nauho paruosti...
Bet....Niekur neradau eseriu recepto , mano vyras zvejys tai tempia vos ne kasdien juos.Taip noiretusi kaska nauho paruosti...