Na, garintos zuvytes dar nemeginau daryti, bet prie vandeny/vyne troskintos dievinu toki padaziuka, manau ir prie garintos jis tikrai tiktu:
Saldziarugztis apelsinu padazas
2 apelsinu sultys (~100 ml, galima naudot ir is pakelio, tik svieziai spaustos skaniau)
100 ml zuvies sultinio arba vandens
1 svogunas, supjaustytas kubeliais
0,5 paprikos, supjaustytos siaudeliais
1 saukstas medaus
1 saukstas obuoliu/vyno/ryziu acto
1 saukstas soju padazo
1 arb.saukstelis garstyciu (nebutinai), as megstu Dijon
1 saukstas kukuruzu krakmolo (sueitu ir kitoks krakmolas ar net miltai)
I puoda supilti apelsinu sultis ir sultini, acta, medu, soju padaza, garstycias, suberti pakepinta svoguna, ismaisyti. Viska pavirti ant silpnos ugnies 5-10 minuciu. Sudeti paprika ir pavirti dar 5 minutes. Krakmola isleisti truputyje salto vandens ir supilti i padaza. Siek tiek pakaitinti kol padazas sutirstes ir pilti ant zuvytes. Niu man tei jis niam niam
Skanaus!
QUOTE(rimulka @ 2005 11 29, 22:50)
sveikutes
oi prisiskaiciau as cia visokiu recepteliu, tai rekes vyra per sventes palepinti
dar norejau paklausti, ar kuri nors gamina zuvi garintuve? gal koki padaziuka skanu zino prie garintos zuvytes, ar kaip ja pamarinuot pries garinant?
aciukas