Įkraunama...
Įkraunama...

THAL’ION kosmetika

Sveikos, pati naudoju THAL’ION firmos priemones veido odos prieziurai: krema, kauke, prausiklius. Noreciau suzinoti kitu sio forumo dalyviu nuomone apie sia kosmetika. Gal kas turi kokiu atsiliepimu apie tam tikrus produktus? Idomu butu suzinoti apie sia kosmetika daugiau. ax.gif
Zinau, kad THAL’ION priemones naudoja kosmetologes... Butu idomi ir profesionalu nuomone mirksiukas.gif ...
Atsakyti
as naudoju Thal'ion kosmetika. Siaip naudojau ne daug priemoniu is linijos tai butu valomoji kauke drekinamoji kauke paakiu skaistinamasis gelis ir drekinamasis kremas. Valomoji kauke tai ziauriai super. turejau nedidele akne ant veido tai padejo issigydyti, drekinamasis kremas gal kiek riebokas bet ziemai buvo kaip tik. Bet cia manau priklauso nuo veido odos kiekvienam. siaip tikrai gera kosmetika ir verta pinigeliu. smile.gif Ir kvapas nera nemalonus o kiti sako oi cia dumbliai smirdes ir panasiai. Man bentjau jokio specifinio kvapo neisjuto. Ir priemoniu tekstura patiko, lengva, greitai susigeria. smile.gif
Atsakyti
Aš irgi naudojau keletą gaminių ir galiu sakyti, kad dauguma iš jų labai patiko. Pirmiausiai - tonikai tiek jautriai, tiek riebiai odai. Rankų kremas labai fainas. Masažinis muilas su dumbliais super! Pylingas veidui irgi malonus labai. Gal tik kremas user posted image nieko ypatingo. Dar norėčiau išbandyti valomąją kaukę. Drėkinamosios turėjau mažą kiekį, nebloga, bet antrą kart nepirkčiau.
Atsakyti
Sveiki , aš irgi naudoju šią kosmetika turiu drėkinamąją žėlė "Active Hydrating Gel "veido prausiklį ir toniką ( mišriai odai ). Na man patinka prausiklis nesausina odos, žėlė greitai susigeria ir odytė tokia wub.gif na ir kaina dar nesikandžioja..
Atsakyti
Sveikos,
Dar nieko nebandziau is sios kosmetikos, ir noretusi isgirsti daugiau atsiliepimu.
Koki krema veidui rekomenduotumet? Kokius bandet, kokie patiko (nepatiko)?
Kur perkate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vytautepie: 30 spalio 2011 - 13:08
Gal kas serumus bandėt, laukiu atsiliepimų mirksiukas.gif
Atsakyti
O as pries savaite atsitiktinai patekau i salona d'arni medica senamiestyje. Tai dare procedura butent su sia kosmetika. Procedura likau patenkinta, bet patiko butent tai, kad objektyviai papasakojo apie sia kosmetika ir apie tai kuo thalion skiriasi nuo taip jau mums iprastu salonuose naudojamu christinos, gatineau ir t.t.. tikrai nieko nepirso ir stebuklu nezadejo, bet butent argumentuotai ir objektyviai.
Atsakyti
naudoju, patinka, draugės taip pat, ypač riebiai odai valiklis, matinį efektą duodanti emulsija, riebiai, spoguotai odai thumbup.gif
Atsakyti