Įkraunama...
Įkraunama...

Veido spalvos pakitimas aplink lūpas.

QUOTE(F_A @ 2010 02 08, 21:58)
Skaiciau, kad oda aplink lupas gali patamseti del gelezies trukumo organizme, gali buti del problemu susijusiu su hormonu balansu.

bigsmile.gif gali buti, nes turejau problemu su sveikata, tai daktare itare kad man su hormonais kazkas negerai.
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 08, 19:49)
man sake kad cia pigmentine deme. Gazin nuo ko jos atsiranda  g.gif

Pigmentinems demems mazinti naudojamos tam skirtos specialios priemones, visokie produktai su glikolio rugstimi, skaiciau, kad merginos ima sviezios citrinos zievele, jos vidine puse patepa prausikliu ar muilu ir itrina patamsejusia oda. Tipo, tokiu budu jau po 3 dienu matos sioks toks rezultatas.
Pas gydytoja buvote?
Papildyta:
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 02 08, 20:00)
bigsmile.gif  gali buti, nes turejau problemu su sveikata, tai daktare itare kad man su hormonais kazkas negerai.

Siulyciau nueiti del tu hormonu issitirti, pries meginant visokias priemones g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 02 08, 22:02)
Pigmentinems demems mazinti naudojamos tam skirtos specialios priemones, visokie produktai su glikolio rugstimi, skaiciau, kad merginos ima sviezios citrinos zievele, jos vidine puse patepa prausikliu ar muilu ir itrina patamsejusia oda. Tipo, tokiu budu jau po 3 dienu matos sioks toks rezultatas.
Pas gydytoja buvote?

Butent del tu demiu tai nebuvau. Kazkaip negalvoju kad cia pas gdytoja reikia eiti. Galvoju i koki salona eiti pas kosmetologe. ax.gif gal ka patars. dabar tai nieko bet kai vasara sauleje idegu tai baisiai isryskeja doh.gif
Atsakyti
Nueiciau Jusu vietoj pas gydytoja. O jei (tfu tfu tfu) kokia melazma unsure.gif Nors siaip daugiausia visur raso, kad gali buti nuo hormonu...
Atsakyti
Jai bandyti kremais salinti tas tamsias vietas, tai Clinique turi toki Even Better Skin Tone Corrector. Tai rasoma kad jis balina oda, ta prasne visokias demeles, pigmetines ar kitokias. Paskaitykit internete apie si kremuka, gal jis gales padeti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 02 08, 22:25)
Nueiciau Jusu vietoj pas gydytoja. O jei (tfu tfu tfu) kokia melazma unsure.gif Nors siaip daugiausia visur raso, kad gali buti nuo hormonu...

tikriausiai kad ne, nes man nestumo metu daugiau isryskejo, tai bus hormonai. biggrin.gif
Atsakyti
O niekam apie lupas nepabala oda? Niekad nepastabedavau, bet draugas žiūrėdamas mano portretines nuotraukas pamatė blink.gif maniau, kad pudra nusitrynusi, na bet rytais ir nepasidažiusi matau baltesnę odą.. pabalusi ūsiukų sritis ir apie apatinę lūpą g.gif
Atsakyti
man irgi pabalusi blink.gif bet as šalinu ūselius, tai net nežinau ką daryt...
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Man taip pat atsirado pageltimai, bet apie nosi...nosies raukslese, link lupu einant..

kaip manot, skydliaukes ar lytiniai hormonai tai labiau itakoja? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 09 balandžio 2010 - 14:21
QUOTE(Flos @ 2010 02 10, 10:44)
O niekam apie lupas nepabala oda? Niekad nepastabedavau, bet draugas žiūrėdamas mano portretines nuotraukas pamatė  blink.gif maniau, kad pudra nusitrynusi, na bet rytais ir nepasidažiusi matau baltesnę odą.. pabalusi ūsiukų sritis ir apie apatinę lūpą  g.gif

pas mane irgi pabalusi oda aplink lupas, ir pvz as pudros net tept negaliu, nes ir pudros uztepus spalva skiriasi, tada veidas buna rudas, o aplink lupas tik truputi parude. tai jau pudros nenaudoju nezinau kiek metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2010 02 08, 21:03)

Siulyciau nueiti del tu hormonu issitirti, pries meginant visokias priemones g.gif

Kokius hormonus tirti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(c'amelia @ 2009 01 04, 17:30)
Labukas 4u.gif

Na, man irgi aplink lupas buvo pageltonave... Lankiausi pas kosmetologe, tai ji man papasakojo, kad ta pakitusi pigmentacija - del galimo organizmo uzterstumo. Parekomendavo gerti citrocepta (greifruktu seklyciu ekstraktas) - naturalus produktas thumbup.gif Kai naudojau buvo liuks smile.gif

Na ir kitas variantas - problemos su kepenim. Drauge serga kazkokia kepenu liga, tai kai jai buna negerai su kepenytem, tai pagelsta visas veidukas, ne tik aplink lupas, bet ir akis...

Na, nezinau, gal ir nelabai pagelbejau, tik pasidalinau savais patyrimais, gal pravers smile.gif
Sekmes 4u.gif

man ir reiktu citrocepta, bet ziurejau jav saituose, neradau tokio unsure.gif Gal dar koki zinote, kuri jav galeciau nusipirkti?
Atsakyti