Įkraunama...
Įkraunama...

Veido spalvos pakitimas aplink lūpas.

Turiu beda, aplink lupas ir ant smakro pakitusi veido odos spalva. Visas veidas baltas o aplink lupas gelsva ir gan matosi. Gal su tuo susidurete ir zinote kaip tai pasalinti? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reeeeee: 03 sausio 2009 - 17:01
QUOTE(Reeeeee @ 2009 01 03, 18:00)
Turiu beda, aplink lupas ir ant smakro pakitusi veido odos spalva. Visas veidas baltas o aplink lupas gelsva ir gan matosi. Gal su tuo susidurete ir zinote kaip tai pasalinti? wink.gif

Labukas 4u.gif

Na, man irgi aplink lupas buvo pageltonave... Lankiausi pas kosmetologe, tai ji man papasakojo, kad ta pakitusi pigmentacija - del galimo organizmo uzterstumo. Parekomendavo gerti citrocepta (greifruktu seklyciu ekstraktas) - naturalus produktas thumbup.gif Kai naudojau buvo liuks smile.gif

Na ir kitas variantas - problemos su kepenim. Drauge serga kazkokia kepenu liga, tai kai jai buna negerai su kepenytem, tai pagelsta visas veidukas, ne tik aplink lupas, bet ir akis...

Na, nezinau, gal ir nelabai pagelbejau, tik pasidalinau savais patyrimais, gal pravers smile.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveika mirksiukas.gif Man tai tokia problema nuo pudros atsirado, aš virš lūpos ir aplink jas kažkaip niekada netepu pudros, nes atrodo perku grynai tokią kur prisitaiko prie odos spalvos, o kitas veido vietas tomis dienomis kai dažausi tepuosi, todėl toks spalvų skirtumas atsirado laikui bėgant, tai darau prielaidą, kad dėl pudros, aišku nesu tuo visiškai tikra doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(c'amelia @ 2009 01 04, 16:30)
Labukas 4u.gif

Na, man irgi aplink lupas buvo pageltonave... Lankiausi pas kosmetologe, tai ji man papasakojo, kad ta pakitusi pigmentacija - del galimo organizmo uzterstumo. Parekomendavo gerti citrocepta (greifruktu seklyciu ekstraktas) - naturalus produktas thumbup.gif Kai naudojau buvo liuks smile.gif

Na ir kitas variantas - problemos su kepenim. Drauge serga kazkokia kepenu liga, tai kai jai buna negerai su kepenytem, tai pagelsta visas veidukas, ne tik aplink lupas, bet ir akis...

Na, nezinau, gal ir nelabai pagelbejau, tik pasidalinau savais patyrimais, gal pravers smile.gif
Sekmes 4u.gif
Ta kepenų liga,greičiausiai liaudiškai vadinant gelta,o normaliai- Hepatitas A.O pagelsti gali bet kur.Kai aš vaikystėje sirgau Hepatitu A man pageltę buvo akių baltymai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 01 05, 21:10)
Ta kepenų liga,greičiausiai liaudiškai vadinant gelta,o normaliai- Hepatitas A.O pagelsti gali bet kur.Kai aš vaikystėje sirgau Hepatitu A man pageltę buvo akių baltymai... unsure.gif

Prisiminiau, ta liga (jei taip galima pavadinti) - Žilbero sindromas blink.gif
Atsakyti
Manau vertėtų kreiptis į gydytojus..
Atsakyti
as sia problema irgi turiu , per ilga aiskinimosi ir tyrimu laika gavau atsakyma kad taip buna nuo hormoniniu svyravimu isisbalansavimo. ir tikrai kol naudojau KT nieko tik nustojaupo keliu menesiua tsirado vel tas pageltimas. siaip sveika esu niekuo nesergu.bet va hormonu disbalansas kankina nezmoniskai - beria giluminiais skausmingais spuogais, susilaiko skysciai organizme, pagelsta aplink lupas, plaukai karts nuo karto paslenka. daktarai tik kraipe galvas ir rekomendavo kontraceptikus gerti arba pastoti (beje tai ir bandau padaryti blush2.gif biggrin.gif ), siaip ta problema aptvarkiau su zolelinais preparatais o cia jau reiketu pasisneketi su zolininke. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2009 01 03, 17:00)

Greiciausiai tai bus gelezies trukumas mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kaip nubalinti oda usu srityje. Atrodau kaip su usais. Del kazkokiu priezasciu patamsejo ten oda doh.gif doh.gif jau senokai, kokie metai ir nepraeina verysad.gif Bandziau visokias kaukes, niekas nepadeda
Atsakyti
Gal tepaliukai, kurie šviesina pigmentines dėmes padėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 02 08, 21:37)
Gal tepaliukai, kurie šviesina pigmentines dėmes padėtų  g.gif

o kur tu tepaliuku ieskoti blush2.gif gal ir padetu, nes man sake kad cia pigmentine deme. Gazin nuo ko jos atsiranda g.gif
Atsakyti
Skaiciau, kad oda aplink lupas gali patamseti del gelezies trukumo organizme, gali buti del problemu susijusiu su hormonu balansu.
Atsakyti