Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

Sveikos, na bet kaip tą tinginį nugalėt doh.gif blush2.gif Šiandien vos prisiverčiau ant grindų atsigult ir savo mazolį pakankint. doh.gif bet reikia, reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(songrada @ 2009 01 03, 14:21)
Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 minutes:

Youtube nuoroda pilvo presas per 8min

Kadangi dirbu sėdimą darbą, po truputi pradėjo augti pilvukas...
Vaikščioti po sporto klubus laiko neturiu, nes man tai užimtų mažiausiai 3 val, tai sportuoju namie be jokių treniruoklių. Labai patogu vakarop grįžai iš darbo atlikai viską per 8 minutes ir pamiršai (na dar apšilimas trunka 5-7min).

Taigi mano pastabos:
Prieš treniruotę būtina padaryti apšilimą. Asmeniškai aš pasileidžiu greitą, mėgstamą muziką, pašoku su savimi, tuo pačiu pasimokau šokimo elementų, apšylu ir įsijungiu youtube.
Raumenims būtina duoti pailsėti, kad jie neimtų nykti, dėl per didelės apkrovos, pratimus darau maždaug, kas antrą dieną.
Reikia naudoti maisto papildus, vyrams - kad raumenys tvirtėtų ir turėtų iš ko maitintis, moterims patarčiau naudoti tokius, kurie skatina riebalų greitesnį deginimą.
Būtina keisti treniruočių pobūdį, tai yra, kartas nuo karto keisti sporto programą, nes ilgainiui atliekant  tuos pačius pratimus raumenys prie jų pripranta ir pratimai nebedaro jokio poveikio raumenukams.
Reikia saugoti nugarą (t.y. stuburą), atliekant pratimus, daryti juos teisingai, su kuo mažesne apkrova stuburui. Beje, negalima persitempti, negalima daryti pratimų, kurie neatitinka jūsų fizinio pasiruošimo. Jeigu jaučiate, kad pratimas per sunkus, būtina nutraukti jo darymą.

Gal būt dėl to, kad ir taip buvau pakankamai atletiškos formos, pilvukas dingo maždaug po 3 savaičių treniruočių, o kvadratukai pradėjo ryškėti jau po 6 maždaug. Nenoriu būti terminatoriu, raumenų kalnu, todėl ir nepersistengiu su treniruotėmis, žodžiu 'nice and easy' smile.gif
Sėkmės visiems.

Aciuu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
As irgi prisijungsiu prie jusu, ir nuo rytojaus ryto jau bandysiu save ismankstinti, tikiuosi bus veiksminga rolleyes.gif nes siandien paziurejus ta 8minuciu manksta, likau suzaveta 4u.gif iki siol save rytais isjudindavau tik atsilenkimais, pritupimais ir keliais atsispaudimais(nesu labai stipri sioje srityje) blush2.gif bet dabar bandysiu ivairiasnius judesiukus ax.gif na ir stebesiu rezultatus(jeigu jie nors kiek matysis) g.gif
Atsakyti
Pratimukai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,jungiuos ir as ,kad galetu dar CD isirasyt isvis butu gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, as irgi kovoju su savo apvalumais, noreciau pabandyti tuos pratimukus, nes tie, kuriuos turiu jau pabode. Gal ir man kas nors galetu irasyti? :-)
Atsakyti
Man asmeniškai tai sunkiausi pratimai sėdmenims wacko.gif ,vos padarau unsure.gif ,o kojoms ir pilvui,tai nesunkūs,net smagu juos daryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aaushra @ 2009 01 28, 15:00)
Man asmeniškai tai sunkiausi pratimai sėdmenims wacko.gif ,vos padarau  unsure.gif ,o kojoms ir pilvui,tai nesunkūs,net smagu juos daryti  thumbup.gif

Nu žinokit tų pratimų pilvo presui tai privengiu, nors labai reikėtų.turiu problemų su nugara, bijaiu pakenkt, tai tik kažka lengvai atsilenkt tik galiu.Pilvui reiks kitur ieškot info.O sėdmenims, šlaunims tai super bigsmile.gif .Laikiu kada mano dienos pasibaigs, įsijunksiu į šias gretas
Atsakyti
SONGRADA, aciu uz video, issisaugojau. Mat as tik 3men po gimdymo ir jauciu, kad man tokie pratimai dar ankstoka unsure.gif , bet tikiu, kad kazkada ateis jiems laikas smile.gif O kol kas tik daug vaikstau, darau "nauju mamyciu" pilvo ir dubens raumenu pratimus (ne kasdien blush2.gif ) ir dar turiu ponestuminio PILATES DVD (bet irgi ne kasdien prisiverciu blush2.gif blush2.gif blush2.gif) . Bet siandien jus visos mane ikvepet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2009 01 28, 15:06)
Nu žinokit tų pratimų pilvo presui tai privengiu, nors labai reikėtų.turiu problemų su nugara, bijaiu pakenkt, tai tik kažka lengvai atsilenkt tik galiu.Pilvui reiks kitur ieškot info.O sėdmenims, šlaunims tai super bigsmile.gif .Laikiu kada mano dienos pasibaigs, įsijunksiu į šias gretas

Pas mane trečio laipsnio stuburo skliozė. Kai vaikščiodavau į gydomąsias mankštas, tai visada darydavom laaabai daug įvairiausių atsilenkimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaushra @ 2009 01 28, 15:00)
Man asmeniškai tai sunkiausi pratimai sėdmenims wacko.gif ,vos padarau  unsure.gif ,o kojoms ir pilvui,tai nesunkūs,net smagu juos daryti  thumbup.gif

Ir man tas pat pratimus sedmenims dar ne karto nepadariau 8 min. siaubas kazkoks doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
kaikuriuos iss tu judesiuku-pratimu jau seniai zinojau ir jie tikrai super, kiti- naujiena smile.gif seip kas vakara darau savo tokia manksta, bet nusprendziau, kad gal laikas pabadyti sia. man bus kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki. Aciu uz nuorodas ir patarimus smile.gif
Atsakyti