Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

bigsmile.gif Ale gerų čia patarimų radau.Pradedu ir aš savo kūną pratinti prie sporto biggrin.gif .Tik tinginį reiks nugalėt.Nu tai pradedam maratoną "tapk gražesnė iki pavasario" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2009 01 25, 15:05)
bigsmile.gif Ale gerų čia patarimų radau.Pradedu ir aš savo kūną pratinti prie sporto biggrin.gif .Tik tinginį reiks nugalėt.Nu tai pradedam maratoną "tapk gražesnė iki pavasario" rolleyes.gif

Bet tikrai, galėtų visos kas kažkiek laiko parašyti, kaip sekasi, kas pasikeitė, kiek pasikeitė ir panašiai. Būtų įdomu palyginti pasiektus rezultatus ir kartu - stimulas pradedančiosioms arba norinčioms pradėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Per 2,5 savaitės, kiekvieną dieną darant šiuos pratimus, numečiau 2 kg. tongue.gif Žinoma, ne vien mankštos dėka, bet ir prisižiūrėjau, ką valgau, atsisakiau saldumynų, ir vėlyvo valgymo. smile.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau ir as nuo siandien pradejau daryti tuos 8 min pratimukus thumbup.gif pilvo presui ir slaunims. slaunims tokie lengvuciai pasirode,o kai pradejau daryti tai tikrai nera taip lengva kaip atrodo biggrin.gif
Papildyta:
uoj 4u.gif 4u.gif 4u.gif ten turejau omeny sedmenims, o ne slaunims biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai geri pratimeliai. Mes tokius darydavom per aerobikos treniruotes. Tik vat kuri laika esu apleidus sporta. Manau, gera proga bus prisiminti ir padailinti formas. Juk esu priaugus net 6 kg. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(advance @ 2009 01 25, 15:17)
Per 2,5 savaitės, kiekvieną dieną darant šiuos pratimus, numečiau 2 kg.  tongue.gif Žinoma, ne vien mankštos dėka, bet ir prisižiūrėjau, ką valgau, atsisakiau saldumynų, ir vėlyvo valgymo.  smile.gif

įtariu ,kad daugiau numetei dėl nevalgymo vakarais ,nes vien su sportu nelabai įmanoma numesti svorio ,bent jau man ax.gif
sveikinu su gerais rezultatais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 26, 18:21)
įtariu ,kad daugiau numetei dėl nevalgymo vakarais ,nes vien su sportu nelabai įmanoma numesti svorio ,bent jau man  ax.gif
sveikinu su gerais rezultatais  4u.gif

ačiu 4u.gif

Faktas, kad kg. nukrito nuo sveikos mitybos, ir nepersivalgymo vakarais. O šie pratimai man kažkaip su alkio jausmu padeda kovoti. Kai labai valgyti noriu, einu sportuoti. thumbup.gif Kažin, jei pratimus, skirtus pilvui, padarau kokius 2 kart į dieną, turbūt nieko tokio. Bijau padauginti, ale taip smagu juos daryti blush2.gif
Atsakyti
che..ir as isbandziau tuos 8 min pratimelius - uzpakaliui ir kojoms kol kas. siandien bandysiu rankoms ir presui smile.gif
kol kas liux thumbup.gif as dar turiu ant koju tokius svarelius po 2,5kg, tipo pasunkinimui - tai ojoijoi buvo kas veikt vakar biggrin.gif o maniau, kad dar visai geros sportines formos esu biggrin.gif ax.gif taip kad kimbu ir as i darba su siais pratimukais thumbup.gif

sekmes visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi jungiuosi prie jūsų 4u.gif ,jau kokią savaitę darau pratimus pilvo presui smile.gif ,kol kas rezultatų nesimato,na,bet neužilgo tikiuosi pasimatys biggrin.gif
Sėkmės visoms sportuojančioms mirksiukas.gif
Atsakyti
fitness4.gif sportuojam,sportuojam merginos ir vaikinai,pavasaris ne už kalnų ir reiks išlyst iš šiltų megstinių ir ilgų paltukų,vat ir pasimatys kas tinginys o kas ne hihihi.gif Mano vyras su treniruokliais sportuoja,bet tom dienom kai neina sportuot su manim tuos pratimukus daro thumbup.gif
Atsakyti
. thumbup.gif Kažin, jei pratimus, skirtus pilvui, padarau kokius 2 kart į dieną, turbūt nieko tokio. Bijau padauginti, ale taip smagu juos daryti blush2.gif
[/quote]
tai ,kad skaičiau pilvui ribų nėra ,gali ir 5 kartus daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 27, 14:52)
tai ,kad skaičiau pilvui ribų nėra ,gali ir 5 kartus daryti biggrin.gif

tai super thumbup.gif nes man tie pilvo pratimai labai jau patinka bigsmile.gif

Tikrai tikiuosi iki pavasario formas pasigrazinti, nes geda išsirengti bus blush2.gif dabar juodi megstiniai visą grožį slepia blush2.gif tongue.gif
Atsakyti