Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(uolma @ 2009 01 22, 15:21)
Ačiū.
O aš apšilimui va ką darau, labai faina, užveda taip ir įšyli tikrai gerai  thumbup.gif http://uk.youtube.co...feature=related

Taip apšilimas geras ir juodaodis juokingas thumbup.gif
Atsakyti
Pratimai superiniai. pasizadu daryti kiekviena diena nuo siandienos biggrin.gif Padariau ir laiminga wub.gif O svarbiausia - tik 16min , darausi pilvuko ir sedmenu pratimus thumbup.gif
Atsakyti
raumenys mano jau nebeskauda, reikes sian susikaupti pasidaryti pilvo presui pratimukus... kaip tingiuuu...
Atsakyti
Va, man tik baigsis sesija, susidarysiu grafikėlį ir jungsiuos prie jūsų thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 22, 19:38)
raumenys mano jau nebeskauda, reikes sian susikaupti pasidaryti pilvo presui pratimukus... kaip tingiuuu...

Netingėk schmoll.gif , susikaupk ir pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2009 01 22, 14:21)
Ačiū.
O aš apšilimui va ką darau, labai faina, užveda taip ir įšyli tikrai gerai  thumbup.gif http://uk.youtube.co...feature=related

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip fainai ,jau ryt taip apšilsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
o ati veikia???????
Atsakyti
QUOTE(AusritaJuozas @ 2009 01 22, 22:58)
o ati veikia???????

Visi fiziniai pratimai į naudą, bet norint pasiekti kažkokių rezultatų būtina normali sveika mityba.
Atsakyti
buvau uzsivedus ant siu pratimuku kuri laika, bet paskui uzgriuvo kalnai darbo ir siaip tinginys nugalejo blush2.gif dabar vel ketinu pradet biggrin.gif ale norejau paklaust jusu ar nieko blogo jei kombinuoju tas treniruotes (darydavau taip: 8 min pilvukui+200 suoliuku+200 aukstu koju iskelimu+8 min kojom+vel 8 min pivukui)? be to pastebejau, jog dauguma jusu dao sias treniruotes kas antra diena.... ne per mazai? g.gif o gal darant 4-6 kartus i savaite persistengdavau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 01 24, 23:37)
buvau uzsivedus ant siu pratimuku kuri laika, bet paskui uzgriuvo kalnai darbo ir siaip tinginys nugalejo  blush2.gif dabar vel ketinu pradet  biggrin.gif ale norejau paklaust jusu ar nieko blogo jei kombinuoju tas treniruotes (darydavau taip: 8 min pilvukui+200 suoliuku+200 aukstu koju iskelimu+8 min kojom+vel 8 min pivukui)? be to pastebejau, jog dauguma jusu dao sias treniruotes kas antra diena.... ne per mazai?  g.gif o gal darant 4-6 kartus i savaite persistengdavau?  g.gif

Treniruočių intensyvumas ir dažnumas - kiekvienam individualus dalykas. Vieniem, atrodo septynių dienų per mažai, kitam, gi, - ir dviejų kartų į savaitę pakanka. Kiekvieno raumenukai, ištvermė, mityba, net gyvenimo pobūdis daug lemia. Taip kad jei turit sveikatos ir noro - kad ir kasdien thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2009 01 22, 14:21)
Ačiū.

kaip aciu biggrin.gif koks fainuolis. darydavau 8 min tempimui su tuo paciu jaunuoliu su graziu triko biggrin.gif jau savaite kaip darau pratimukus. tai visai smagu. raumenys nebeskauda. Na ka istvermes sportuojančioms:4u: Nice and easy thumbup.gif
Atsakyti
Aš tuos pratimus darau jau porą savaičių, rezultatus matau ant pilvo ir rankų thumbup.gif Jei nepadarau kaip sąžinė griauža. Tik įdomiai iš pradžių pilvo raumenis jutau, o dabar užpakaliuko doh.gif Vyrui nieko nesakau, pažiūrėsim kada pastebės ax.gif aišku, kartu keičiau mitybą, geriu daugiau vandens ir dar visokie aptrynimai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drezulka: 25 sausio 2009 - 13:53