Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

manau,kad sprandą pirmais kartais skauda ne dėl netaisiklingo darymo ar žvilgčiojimo į ekraną,o todėl,kad pilvo raumenys dar silpni ir besistengiant susiriest įsitempia ir kaklo raumenys biggrin.gif
Atsakyti
sveikos moterytes, mamyte esu dar tik 2.5 men, per nestuma priaugau25kg, doh.gif liko numesti dar 12, tai db duosiuos namuose su siais pratimeliais iki pasiutimo biggrin.gif ,pavasaris tai ne uz kalnu smile.gif , labai dekui uz nuorodas, butinai parasaysiu kokie rezultatai, o ir jum visom linkiu sekmes.
Atsakyti
QUOTE(neringa27 @ 2009 01 21, 03:04)
sveikos moterytes, mamyte esu dar tik 2.5 men, per nestuma priaugau25kg,  doh.gif liko numesti dar 12, tai db duosiuos namuose su siais pratimeliais iki pasiutimo biggrin.gif ,pavasaris tai ne uz kalnu smile.gif , labai dekui uz nuorodas, butinai parasaysiu kokie rezultatai, o ir jum visom linkiu sekmes.

drinks_cheers.gif sveika prisijungus,visos kartu figurytes gražinsin ir šią vasarą prisipildys pležai gražių,lieknų mamyčių bigsmile.gif
Atsakyti
na štai jau 2 savaitės darau šias mankšteles. Labai patinka thumbup.gif Ypač vakarais, kai seniau buvau pripratus į šaldytuvą lįsti, dabar vietoje to isijungiu muziką, ir sportuoju, o po visų pratimų nė valgyti benesinori thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as jungiuosi prie jusu clap.gif As nuo pavasario iki rudens begioju, bet va ziema apsileidziu ir priaugu bereikalingu kg, tai sakau gana miegoti. blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Ačiū thumbup.gif už nuorodas su pratimėliais thumbup.gif Šiuo metu neturiu galimybės lankyti sporto klubą, o čia kaip tik tai, kuo galima užsiimti namie mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif ,

aš irgi trečia diena darau pratimukus šiuos. Nu ką... negaliu juokaut kol kas, presą skauda kaip reikiant juokiantis lotuliukas.gif thumbup.gif Šiandien jau viskam dariau: ir presui, ir kojoms, iš šlaunims ir rankoms thumbup.gif Tik kažin ilgai to užsispyrimo pas mane bus g.gif Su valia pas mane prasti popieriai doh.gif
Atsakyti
labas vakarelis, nu va ka tik padirbejau, padariau pratimelius kojom, pilvui, ir dubciukui, jegele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , butinai kas vakara sportuosiu, nors ir valios neturiu, bet uzsispyriau ir zengte mars, gana cia ziureti i pilna spinta 34 -36 dydzio drabuziu, pats laikas juos uzsideti.
atkakliai skelbiu kova - LASINUKAMS!!!
mamytes rekomenduoju ir jums! man jau po pirmos treniruotes atrodo kad koki 2kg nukrito, smagumelis!
Atsakyti
Radau įdomių dalykų, reikės ir man pamėginti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, pradėjau ir aš šitus pratimus daryti. Nors retsykiais tuos pirmuosius darydavau pilvo namie, bet po šitų vistiek jaučiau, kad skauda. Kas pradedat naujai sportuoti, tik nedarykit pirmom dienom sąžiningai visų pratimų kartu su vedėju, nepasikelsit ant ryt. Pratimai atrodo, kad labai lengvi, bet ir veiksmingi. thumbup.gif Vakar pirmą kartą kojom pasidariau visus tokius lengvus lotuliukas.gif , tai šiandien kaip sulaužyta. doh.gif
Seniai sporto klube buvau tai nepamenu su kvėpavimu kaip, kada iškvėpt kada įkvpėt, ar riečiantis ar grįžtant į pradinę padėtį, nes labai svarbu ir teisingai kvėpuoti.
Jetus iš kur gaut valią šitam geram sportui, reikia viena kitą gal, kad prižiūrėtų skatintų čia. lotuliukas.gif g.gif SĖKMĖS visoms.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2009 01 22, 09:11)
Sveikos, pradėjau ir aš šitus pratimus daryti. Nors retsykiais tuos pirmuosius darydavau pilvo namie, bet po šitų vistiek jaučiau, kad skauda. Kas pradedat  naujai sportuoti, tik nedarykit pirmom dienom sąžiningai visų pratimų kartu su vedėju, nepasikelsit ant ryt. Pratimai atrodo, kad labai lengvi, bet ir veiksmingi.  thumbup.gif Vakar pirmą kartą kojom pasidariau visus tokius lengvus  lotuliukas.gif , tai šiandien kaip sulaužyta.  doh.gif 
Seniai sporto klube buvau tai nepamenu su kvėpavimu kaip, kada iškvėpt kada įkvpėt, ar riečiantis ar grįžtant į pradinę padėtį, nes labai svarbu ir teisingai kvėpuoti.
Jetus iš kur gaut valią šitam geram sportui, reikia viena kitą gal, kad prižiūrėtų skatintų čia.  lotuliukas.gif  g.gif  SĖKMĖS visoms.

Asigulusi ,prieš keldamasi įkvepi ,susiriesdama iškvepi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 01 22, 11:39)
Asigulusi ,prieš keldamasi įkvepi ,susiriesdama iškvepi  mirksiukas.gif

Ačiū.
O aš apšilimui va ką darau, labai faina, užveda taip ir įšyli tikrai gerai thumbup.gif http://uk.youtube.co...feature=related
Atsakyti