Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

Ma įrašyti viską puikiausiai ėjo iš karto ir visai patinka kiekvienai atskiras lapas, nes neįsivaizduoju, kaip optimaliai būtų galima visų duomenis į vieną lapą sukelti.
Gal mėnesio gale savo rezultatus sudedame į vieną excelio dokumentą ir patalpiname, kad visos galėtume matyti, pagirti ir pabarti o po to - susigėsti ir susiimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 05, 23:16)
Ma įrašyti viską puikiausiai ėjo iš karto ir visai patinka kiekvienai atskiras lapas, nes neįsivaizduoju, kaip optimaliai būtų galima visų duomenis į vieną lapą sukelti.
Gal mėnesio gale savo rezultatus sudedame į vieną excelio dokumentą ir patalpiname, kad visos galėtume matyti, pagirti ir pabarti o po to - susigėsti ir susiimti  biggrin.gif

pritariu,bus gera gedos lenta uz tinginiavima mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nerodo jokiu lenteliu...
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 05, 21:16)
Gal mėnesio gale savo rezultatus sudedame į vieną excelio dokumentą ir patalpiname, kad visos galėtume matyti, pagirti ir pabarti o po to - susigėsti ir susiimti  biggrin.gif

Galėčiau formulę įvesti iš visų sheetų ir matytume bendrą lentelę, kuri daugiausia pasiekė, kuri mažiausiai, na kas dirba su exceliu, tai manau supras apie ką kalbu
Papildyta:
QUOTE(Sūrelis @ 2009 03 05, 21:21)
Nerodo jokiu lenteliu...

Ar rodo po apačia, kad siųstis failą?
Dar kartą nuorodą keliu
files.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 05 kovo 2009 - 21:25
Dabar viska rodo, o jus viso darot visus pratimus?
As tai tik koju, nes stuburui man ne vienas pratimas netinka del sveikatos...
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 05, 23:24)
Galėčiau formulę įvesti iš visų sheetų ir matytume bendrą lentelę, kuri daugiausia pasiekė, kuri mažiausiai, na kas dirba su exceliu, tai manau supras apie ką kalbu
Papildyta:

Ar rodo po apačia, kad siųstis failą?
Dar kartą nuorodą keliu
files.lt

jau viska rodo bent jau man, lentele thumbup.gif , jo o su sheetais butu visai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūrelis @ 2009 03 05, 21:29)
Dabar viska rodo, o jus viso darot visus pratimus?
As tai tik koju, nes stuburui man ne vienas pratimas netinka del sveikatos...

Aš darau visus. Bet mačiau, kad kai kurios anksčiau rašė, jog daro tik tam tikrus pratimus (joms aktualesnius).
Atsakyti
Tai čia kiekviena turės sau atskirą lentelę?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2009 03 05, 21:34)
Tai čia kiekviena turės sau atskirą lentelę?..  g.gif

Taip atskirą, o gale mėnesio padarysiu bendrą, kur matysis nickas ir kiek cm/kg sumažėjo, na tokia bendra pasiekimų lentelė
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti