na štai kažką sukūriau
paswordas laikinas, po pakoregavimų pakeisiu ir kas norės atsiųsiu į až, nesinori, kad visi matytų duomenis
bandymas
Rašykit ką keisti, ką pridėti, kur geltonai pažymėta pačios įsirašysit, kelios eilutės paliktos kitiems išmatavimams (na pvz.gal kas blauzdoms pratimus darys, tai norės palyginti), apatinės lentelės su dienomis, galite minutes rašyti ar dar kaip žymėti, palikau savo duomenis, kad lengviau suprasti būtų galima.
Kiekvienai padarysiu atskirą sheetą su nicku ir lenteles be mano skaičių (čia viskas po Jūsų pastabų ir pasiūlymų Na o kas nemokės įsirašyti nicko ar dar ko, rašykit man
Neįkelia man excel failo ką siūlote? Gal pašto dėžutę atidaryti?
www.sendspace.com
Gaunasi, labai gražiai padarei O kokiu būdu sudedame savo duomenis į vieną excelį?
Aciu uz tempimo pratimus
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 05, 20:46)
Gaunasi, labai gražiai padarei O kokiu būdu sudedame savo duomenis į vieną excelį?
Ar mokėsit į sheetą savo nickus susirašyti? aš tik daug prikopijuoti galiu arba kas nemoka man į až, o aš įrašysiu, na ir savo duomenis kiekviena gali įsirašyti ir išsaugoti failiuką į savo kompiuterį ar talpykloj talpinti. Ir dar kaip su paswordu daryti ar čia paskelbti pakeistą ar man į až parašysit, o aš duosiu na nežinau nesusidūriau su tokiais dalykais, tai gal kas patirties turi šiuo klausimu?
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 05, 20:53)
Ar mokėsit į sheetą savo nickus susirašyti? aš tik daug prikopijuoti galiu arba kas nemoka man į až, o aš įrašysiu, na ir savo duomenis kiekviena gali įsirašyti ir išsaugoti failiuką į savo kompiuterį ar talpykloj talpinti. Ir dar kaip su paswordu daryti ar čia paskelbti pakeistą ar man į až parašysit, o aš duosiu na nežinau nesusidūriau su tokiais dalykais, tai gal kas patirties turi šiuo klausimu?
Kažkaip sudėtingai viskas gausis..
Blogyte
Biski kitaip isivaizdavau ta lentele, galvojau bus viena visiems bendra
O kodel as nieko irasyt negaliu?
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 05, 22:41)
talpykla
prisijungimo vardas, jei prašys supemamos
Einam į mano bylos, mano katalogai ir randam xls failiuką. Man iškart failo siuntimą meta. Ar gaunasi kasnors?
prisijungimo vardas, jei prašys supemamos
Einam į mano bylos, mano katalogai ir randam xls failiuką. Man iškart failo siuntimą meta. Ar gaunasi kasnors?
man kazkodel neina jo atidaryti
QUOTE(Inesssija @ 2009 03 05, 20:58)
Blogyte
Na aš pamaniau, kad kiekvienai bus patogiau savo sheetą turėti galima kažkaip kitaip badyti daryti
Papildyta:
QUOTE(Inesssija @ 2009 03 05, 20:58)
Blogyte
slaptažodį gal nuimsiu ir įkelsiu dar kartą
Įkėliau sportas 1 vadinasi
o kur nuoroda i lentele?