Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

na štai kažką sukūriau smile.gif
paswordas laikinas, po pakoregavimų pakeisiu ir kas norės atsiųsiu į až, nesinori, kad visi matytų duomenis blush2.gif
bandymas
Rašykit ką keisti, ką pridėti, kur geltonai pažymėta pačios įsirašysit, kelios eilutės paliktos kitiems išmatavimams (na pvz.gal kas blauzdoms pratimus darys, tai norės palyginti), apatinės lentelės su dienomis, galite minutes rašyti ar dar kaip žymėti, palikau savo duomenis, kad lengviau suprasti būtų galima.
Kiekvienai padarysiu atskirą sheetą su nicku ir lenteles be mano skaičių (čia viskas po Jūsų pastabų ir pasiūlymų smile.gif Na o kas nemokės įsirašyti nicko ar dar ko, rašykit man
Neįkelia man excel failo g.gif ką siūlote? Gal pašto dėžutę atidaryti?
Atsakyti
Galima gal į kokią failų talpyklą kelti (pvz talpykla, bet nelabai aš apie jas išmanau, nesu susidūrusi. Pašto dėžutė turbūt būtų irgi visai nieko...
Atsakyti
www.sendspace.com
Atsakyti
talpykla
prisijungimo vardas, jei prašys supemamos
Einam į mano bylos, mano katalogai ir randam xls failiuką. Man iškart failo siuntimą meta. Ar gaunasi kasnors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 05 kovo 2009 - 20:42
Gaunasi, labai gražiai padarei smile.gif O kokiu būdu sudedame savo duomenis į vieną excelį?
Atsakyti
Aciu uz tempimo pratimus aciuks.gif aciuks.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 05, 20:46)
Gaunasi, labai gražiai padarei smile.gif O kokiu būdu sudedame savo duomenis į vieną excelį?

Ar mokėsit į sheetą savo nickus susirašyti? aš tik daug prikopijuoti galiu arba kas nemoka man į až, o aš įrašysiu, na ir savo duomenis kiekviena gali įsirašyti ir išsaugoti failiuką į savo kompiuterį ar talpykloj talpinti. Ir dar kaip su paswordu daryti ar čia paskelbti pakeistą ar man į až parašysit, o aš duosiu g.gif na nežinau nesusidūriau su tokiais dalykais, tai gal kas patirties turi šiuo klausimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 05, 20:53)
Ar mokėsit į sheetą savo nickus susirašyti? aš tik daug prikopijuoti galiu arba kas nemoka man į až, o aš įrašysiu, na ir savo duomenis kiekviena gali įsirašyti ir išsaugoti failiuką į savo kompiuterį ar talpykloj talpinti. Ir dar kaip su paswordu daryti ar čia paskelbti pakeistą ar man į až parašysit, o aš duosiu  g.gif na nežinau nesusidūriau su tokiais dalykais, tai gal kas patirties turi šiuo klausimu? g.gif

Kažkaip sudėtingai viskas gausis..
Atsakyti
Blogyte 4u.gif
Biski kitaip isivaizdavau ta lentele, galvojau bus viena visiems bendra rolleyes.gif

O kodel as nieko irasyt negaliu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesssija: 05 kovo 2009 - 21:01
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 05, 22:41)
talpykla
prisijungimo vardas, jei prašys supemamos
Einam į mano bylos, mano katalogai ir randam xls failiuką. Man iškart failo siuntimą meta. Ar gaunasi kasnors?

man kazkodel neina jo atidaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2009 03 05, 20:58)
Blogyte  4u.gif
Biski kitaip isivaizdavau ta lentele, galvojau bus viena visiems bendra  rolleyes.gif

Na aš pamaniau, kad kiekvienai bus patogiau savo sheetą turėti g.gif galima kažkaip kitaip badyti daryti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Inesssija @ 2009 03 05, 20:58)
Blogyte  4u.gif
Biski kitaip isivaizdavau ta lentele, galvojau bus viena visiems bendra  rolleyes.gif

slaptažodį gal nuimsiu ir įkelsiu dar kartą
Įkėliau sportas 1 vadinasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 05 kovo 2009 - 21:09
o kur nuoroda i lentele? smile.gif
Atsakyti