O tai jūs ruošite bendrą excel lentelę - visų? Man labiau padėtų ne cm prisidavimas (nes iš esmės jie gali likti tokie patys), o ataskaitos, ar sportavau ir kiek sportavau
Manau paruošiu tokią lentelę, kurioje bus kiekvienos nickas, duomenys, įvesiu formulę kiek pasikeitė po mėnesio duomenys ir galima atskiram lape padaryti, kad kiekviena įrašytų kiek kartų sportuoja. Taip reiks paswordą uždėti. Na pradedu daryti ir paskui pasitarsim ką keisti ar pridėti
O tai jūs ruošite bendrą excel lentelę - visų? Man labiau padėtų ne cm prisidavimas (nes iš esmės jie gali likti tokie patys), o ataskaitos, ar sportavau ir kiek sportavau
Pastoviai seku jūsų temelę nesuprantu turint normalius duomenis kam save kankinti ,nes greitai galima turėti didesnių problemų ,nei keli riebaliukai,man atrodo kad visos jūs jaunutės.
[quote=Imodzhi,2009 03 05, 12:01]
Kol kas darau apsilima apie 15- 20 minuciu, tada du kartus kartoju pilvo pratimukus po 8 min., uzpakaliukui ir va, nuo vakar, jau rankom, plius aisku tempimo pratimai, nes girdejau, kad butini.
Kokie cia tempimo pratimukai ? Gal galetum imesti nuoroda, labai noreciau
kad mano tokios apimtys butu nes dabar net sakyti niekam nesinori
jusu pasiklausius norisi dvigubai daugiau stengtis,kad iki vasaros rezultatai butu puikus
Aš darau kas vakarą man irgi jie visai nieko,o sustorėjau po paskutinių vaikučių kad kažkiek padės jie net neabejoju nes jau po truputį rezultatai matos ,bet nežinau kaip bus kai praidės migrena ar neteks tada pertraukėlę daryti. Tiesa kažkaip po tų pratimų stuburo skausmai liovėsi gal padėjo
[quote=Palaiminta,2009 03 05, 21:42]
[quote=Imodzhi,2009 03 05, 12:01]
Kol kas darau apsilima apie 15- 20 minuciu, tada du kartus kartoju pilvo pratimukus po 8 min., uzpakaliukui ir va, nuo vakar, jau rankom, plius aisku tempimo pratimai, nes girdejau, kad butini.
Kokie cia tempimo pratimukai ? Gal galetum imesti nuoroda, labai noreciau