Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(Blogytė @ 2009 03 05, 19:58)
Galėčiau excel lentelę paruošti, jei dar niekas nepradėjo daryti?

Nea,nepradejo blush2.gif Gal padarysit? 4u.gif
Ir turbut kazkoki pasworda reiks uzdeti? g.gif
Atsakyti
O tai jūs ruošite bendrą excel lentelę - visų? Man labiau padėtų ne cm prisidavimas (nes iš esmės jie gali likti tokie patys), o ataskaitos, ar sportavau ir kiek sportavau biggrin.gif
Atsakyti
Manau paruošiu tokią lentelę, kurioje bus kiekvienos nickas, duomenys, įvesiu formulę kiek pasikeitė po mėnesio duomenys ir galima atskiram lape padaryti, kad kiekviena įrašytų kiek kartų sportuoja. Taip reiks paswordą uždėti. Na pradedu daryti ir paskui pasitarsim ką keisti ar pridėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 05, 19:24)
O tai jūs ruošite bendrą excel lentelę - visų? Man labiau padėtų ne cm prisidavimas (nes iš esmės jie gali likti tokie patys), o ataskaitos, ar sportavau ir kiek sportavau  biggrin.gif

Oo tada tai būtų geras stimulas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cia tai super bus drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2009 03 05, 15:26)
Pastoviai seku jūsų temelę nesuprantu turint normalius duomenis kam save kankinti ,nes greitai galima turėti didesnių problemų ,nei keli riebaliukai,man atrodo kad visos jūs jaunutės.

Saves nekankinu, kaip tik šie pratimai man labai patinka thumbup.gif
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 05, 15:42)
O aš noriu didesnio- riestesnio užpakaliuko ir stangraus pilvuko, noriu moteriškos figūros  ax.gif
O svorio numesti nenoriu, manau čia nieko blogo tame nėra  g.gif

Ir aš, norėčiau turėti užpakaliuką, ir standresnį pilvuka.... rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Imodzhi,2009 03 05, 12:01]
Kol kas darau apsilima apie 15- 20 minuciu, tada du kartus kartoju pilvo pratimukus po 8 min., uzpakaliukui ir va, nuo vakar, jau rankom, plius aisku tempimo pratimai, nes girdejau, kad butini.

Kokie cia tempimo pratimukai ? Gal galetum imesti nuoroda, labai noreciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(nirce @ 2009 03 05, 20:55)
kad mano tokios apimtys butu verysad.gif  nes dabar net sakyti niekam nesinori blush2.gif  blush2.gif
jusu pasiklausius norisi dvigubai daugiau stengtis,kad iki vasaros rezultatai butu puikus thumbup.gif

todel pirmyn prie darbo kad pasiekti uzsibriezto tikslo thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš darau kas vakarą man irgi jie visai nieko,o sustorėjau po paskutinių vaikučių kad kažkiek padės jie net neabejoju nes jau po truputį rezultatai matos ,bet nežinau kaip bus kai praidės migrena ar neteks tada pertraukėlę daryti. Tiesa kažkaip po tų pratimų stuburo skausmai liovėsi gal padėjo g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
[quote=Palaiminta,2009 03 05, 21:42]
[quote=Imodzhi,2009 03 05, 12:01]
Kol kas darau apsilima apie 15- 20 minuciu, tada du kartus kartoju pilvo pratimukus po 8 min., uzpakaliukui ir va, nuo vakar, jau rankom, plius aisku tempimo pratimai, nes girdejau, kad butini.
Kokie cia tempimo pratimukai ? Gal galetum imesti nuoroda, labai noreciau g.gif
[/quote]
cia yra daug tempimo pratimu mirksiukas.gif http://www.shaping.l...mas/turinys.htm
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2009 03 05, 21:52)

http://www.youtube.c...h?v=79sXwpZUeBw

cia taip pat smile.gif
Atsakyti