Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(naujokė-- @ 2009 03 05, 18:06)
Net pikta pasidarė, perskaičius tokią žinutę. KIEKVIENAM pasaulio žmogui yra BŪTINA nuolat sportuoti. Tai ne tik, kad sveika, bet privaloma. Kaip galima taip nusišnekėti? Kaip tik fizinis aktyvumas prailgina gyvenimo trukmę, tvirtina kūną, ko pasekoje senatvėje turėsim mažiau problemų dėl sąnarių, kraujagyslių, širdies veiklos. Šitas jūsų pasakymas analogiškas tokiam "nesuprantu, kam varginti plaukus juos šukuojant, juk dėl to jie gali nuslinkti"  doh.gif  Siaubas... Tikrai pakraupau  schmoll.gif

nekreipiam demesio schmoll.gif ir tegu sneka sau ka nori, zmogus turbut savim nusivyles kad negali prisiversti sportuot ir neturi tam noro, todel suima pavydas paziurejus i kitas, o kas del to kaltas, tik pats, ne kas kitas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 03 05, 15:16)
ašš  pioneer.gif  hihihi.gif
nu bet mergelkos ir sunkūs tie pratimai  karsta.gif šian tai vos pasėdžiu - šikna skauda  lotuliukas.gif

sportuojam ,sportuojam nepasiduodam schmoll.gif ,paskaudes ir praeis irnesakyk.gif
Del grozio reikia aukotis pioneer.gif
Papildyta:
QUOTE(volungele @ 2009 03 05, 17:26)
Pastoviai seku jūsų temelę nesuprantu turint normalius duomenis kam save kankinti ,nes greitai galima turėti didesnių problemų ,nei keli riebaliukai,man atrodo kad visos jūs jaunutės.

Nelabai supratau g.gif del kokiu priezasciu galima tureti problemu,sportuojant ....????blink.gif
Na manau ,kad sis komentaras nevietoje schmoll.gif
Atsakyti
tai va noriu pasidziaugti su jumis pirmais savo pasiektais rezultatais clap.gif clap.gif
nuo liemens -2cm ir nuo klubu -1cm, esu be galo pakyleta dbr. rolleyes.gif taigi dabar mano liemuo 74cm, krutine 92cm klubai 98cm ugis 1.72cm svoris netoli 67kg blush2.gif siap mano tikslas yra -10cm nuo liemens ir bent kokie -5cm nuo klubu. niu ir -6-7kg ax.gif
Atsakyti
As tai nesitikiu kad liemuo sukus mano(70cm)nes visa gyvenima pas mane tokia figura,tiesi beveik,kaip sakoma "liemens neaptikta lens.gif ) biggrin.gif bet sutvirtinti pilvuka labai uzsimaniau,be to kai zinau,kad su Jumis,visoms kartu mums turi pasisekti 4u.gif paziuresim po menesiuko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 05 kovo 2009 - 17:40
QUOTE(edditka @ 2009 03 05, 19:35)
  taigi :  siap mano tikslas yra -10cm nuo liemens ir bent kokie -5cm nuo klubu. niu ir -6-7kg  ax.gif

Mano tikslas lygiai toks pat drinks_cheers.gif
Taigi SEKMES visoms pasieksti savo tiksla mirksiukas.gif
Atsakyti
ech... da;inuosi ir as savo duomenimis, kurie manes nedziugina..klubai 100. liemuo 70. paziuresim kokie bus po menesio atkaklaus pratimu darymo smile.gif
Atsakyti
Rašiau apie dieta,o ne apie sportą.
Atsakyti
QUOTE(Moniux @ 2009 03 05, 08:04)
O gal kuri radote konkreciai blauzdoms pratimuku?

blauzdoms aš tokius radau... Gal kas ką geresnio rado?
Papildyta:
QUOTE(volungele @ 2009 03 05, 18:50)

Tai kad čia apie dietas labai kukliai kalbama...
Atsakyti
kad mano tokios apimtys butu verysad.gif nes dabar net sakyti niekam nesinori blush2.gif blush2.gif
jusu pasiklausius norisi dvigubai daugiau stengtis,kad iki vasaros rezultatai butu puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2009 03 05, 19:50)

Čia tema apie specialią 8 minučių mankštą. Nematau, kur čia radote kažką tokio apie dietas, kas galėjo sukelt jūsų tokią reakciją lotuliukas.gif
Atsakyti
Galėčiau excel lentelę paruošti, jei dar niekas nepradėjo daryti?
Atsakyti
As irgi darau pratimus. mirksiukas.gif Tik jaunesnem greiciau tirpsta riebaliukai. irnesakyk.gif
Atsakyti