Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(naujokė-- @ 2009 03 05, 15:17)
Nu skaitau čia apie visų svorius ir man akys lipa ant kaktos. Mano ūgis 1,63m. Krūtinė 89cm, liemuo 68, klubai 101. O sveriu 63  doh.gif  Nu iš kur pas mane šitoks svoris??? Arba kaulai sunkūs, arba aš anomalija  lotuliukas.gif

Tai jau kaulai sunkus arba raumenukai, na, bet jei sportuoji, nes jauties minkstoka, tai tikrai bus kaulai. As pavyzdziui, net kai buvau apvalaina sveriau palyginti nedaug, nes labai smulkus ,o tuo paciu turbut ir lengvi, kaulai...
Atsakyti
QUOTE(Inesssija @ 2009 03 05, 13:57)
Reikia kazkokia lentele Excele padaryti, taip patogiau bus, matysim rezultata iskart,  gal kas padarytu is mamyciu?  mirksiukas.gif

Labai gera mintis mirksiukas.gif
Papildyta:
Papildyta:

dar galit išsimatuoti šlaunies apimti per storiausia vieta ir ties keliais smile.gif
[/quote]
Būtinai smile.gif
Atsakyti
[q
o ugis koks? g.gif
[/quote]

O ugio ir nezinau... Manau ne daugiau 162-163... blush2.gif Nepamenu net kada matavau ugi. Svoris mano 48-49 kg

O kam reikia matuoti apimti per kelia? Per slaunies storiausia vieta suprantu, o per kelia kam g.gif
Atsakyti
[/quote]
O ugio ir nezinau... Manau ne daugiau 162-163... blush2.gif Nepamenu net kada matavau ugi. Svoris mano 48-49 kg

O kam reikia matuoti apimti per kelia? Per slaunies storiausia vieta suprantu, o per kelia kam g.gif
[quote/]
Kai kurios mergaitės turi tokius riebalų kalniukus ties keliais kojų vidinėse dalyse smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naujokė--: 05 kovo 2009 - 14:00
Pastoviai seku jūsų temelę nesuprantu turint normalius duomenis kam save kankinti ,nes greitai galima turėti didesnių problemų ,nei keli riebaliukai,man atrodo kad visos jūs jaunutės.
Atsakyti
Na pvz mano tikslas nera sulieknet, as noriu sutvirtint sustangrint kuna, nes nors ir atrodau kuda bet turiu nemaza riebalu sluoksni ir celiulita del to verysad.gif
Pagal kitu matmenys itariu dauguma tikriausiai cia del to ax.gif
Atsakyti
O aš noriu didesnio- riestesnio užpakaliuko ir stangraus pilvuko, noriu moteriškos figūros ax.gif
O svorio numesti nenoriu, manau čia nieko blogo tame nėra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 05 kovo 2009 - 15:43
nors as irgi ziurint i savo matmenys atrodo kaip ir gerai, bet istikruju celiulito tai daug, o sportas degina visus nereikalingus riebaliukus, ir siaip sportas juk nekenkia sveikatai, juk sportas sveikata mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2009 03 05, 17:26)
Pastoviai seku jūsų temelę nesuprantu turint normalius duomenis kam save kankinti ,nes greitai galima turėti didesnių problemų ,nei keli riebaliukai,man atrodo kad visos jūs jaunutės.

Kazin ar sporta pavadinti saves kankinimu butu teisinga. Tai apskritai butinybe gyvenime, o mes tik susigriebiam tada, kai vienas kitas, kaip tu sakai, riebaliukas pradeda trukdyt. Ir apskritai, jei jau zmogui kazkas pradeda maisyt mylet save, tai aciu dievui, kad jis kazka daro ir stengiasi..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2009 03 05, 15:26)
Pastoviai seku jūsų temelę nesuprantu turint normalius duomenis 1. kam save kankinti ,2. nes greitai galima turėti didesnių problemų ,nei keli riebaliukai,man atrodo kad visos jūs jaunutės.

1. Sportas nėra savęs kankinimas, greičiau jau NESPORTAS yra organizmo kankinimas. Pavyzdžiui, kai pasportuoju, atsigauna mano visas kūnas ir pagerėja nuotaika. Akivaizdu, kad naudos iš to organizmui yra labai daug. Ir nemanau, kad čia yra tokių, kurios sportuoja kankindamosios, juk sportas gali būti ir malonumas (ypatingai kai matai gražėjančias kūno linijas smile.gif )

2. Apie kokias problemas kalbate konkrečiau? g.gif
Atsakyti
Netgi ir turinti normalų svorį, judėti ir sportuoti yra būtina. Gi dauguma dirbame sėdimą darbą, vairuojame automobilius, o grįžusios namie irgi nedaug tejudame. Tad aš nesutikčiau, jog tik viršsvorį turinčios turi sportuoti. Ir tai jokiu būdu nėra savęs kankinimas. Amžius sportui irgi nerodiklis. Aš viršsvorio neturiu (ūgis 167 cm, svoris 54 kg, kitų apmičių aš dar neišsimatavau), bet reikia man verkiant save stangrinti - pilvas ne toks kaip iki gimdymo, o ir kitos vietos man pačiai nepatinka. Be to, dėl nuolatinio sėdėjimo nugarą dažnokai paskausta, spaudimas dažnai nukrenta, o ir jaučiuosi tokia sustabarėjusi. Be to, metai irgi bėga bigsmile.gif Netrukus ir į ketvirtą dešimtį teks įšuoliuoti, todėl dėl geros savijautos aš sportuoju, stengiuosi kuo daugiau būti gryname ore, daug gerti skysčių, sveikai maitintis.
Atsakyti
QUOTE(volungele @ 2009 03 05, 16:26)

Net pikta pasidarė, perskaičius tokią žinutę. KIEKVIENAM pasaulio žmogui yra BŪTINA nuolat sportuoti. Tai ne tik, kad sveika, bet privaloma. Kaip galima taip nusišnekėti? Kaip tik fizinis aktyvumas prailgina gyvenimo trukmę, tvirtina kūną, ko pasekoje senatvėje turėsim mažiau problemų dėl sąnarių, kraujagyslių, širdies veiklos. Šitas jūsų pasakymas analogiškas tokiam "nesuprantu, kam varginti plaukus juos šukuojant, juk dėl to jie gali nuslinkti" doh.gif Siaubas... Tikrai pakraupau schmoll.gif
Atsakyti