tikiuosi ,kad kaklo skausmai greit praeis,nes neimanoma daryt atsilenkimus,nesuprantu
[/quote]
Kaklas tikrai praeis skaudeti, man jau po keturiu dienu mankstos siandien nebeskauda visiskai Skaudejo pirmasias dvi dienas
Mano matmenys: krutine - 85 cm, liemuo - 69 cm, o dupciukas - 91 cm Oi oi oi, neprisimenu kada matavausi, tai sokas sueme
na, mergaites, jungiuosi ir as prie jusu. Seku tema jau nuo pradziu, bet sportas mano priesas numeris vienas jau daugeli meteliu. Bet siaip ne taip, turbut jusu paskatinta, jau dvi savaiteles pratimukus darau. Galvojau taip ir neprisiversiu sportuot, bet, kai namie veidrodzius pradejau apejinet is tolo, nusprendziau- gana. Kol kas darau apsilima apie 15- 20 minuciu, tada du kartus kartoju pilvo pratimukus po 8 min., uzpakaliukui ir va, nuo vakar, jau rankom, plius aisku tempimo pratimai, nes girdejau, kad butini. Labai gerai sugalvojot, po menesio rezultatais dalintis. Na, o kol kas, rasau ir as savo apimtis, bus stimulas pasistengt - 54 kg. Liemuo 65, klubai 88. Kust man visai ir nereikia, tik per liemeni , ir uzpakaliuka uzriest, bet stangrint kuna jau butina, nes po kazkada dietomis numesto nemazo svorio, nekoks stangrumas is jo likes..ir dar ta sonine..ech...
Na, stiprybes visoms i valios pastangu, nors po dvieju savaiciu, galiu pasakyt, kad valios netiek reikia, nes jau ryte prabudus norisi greiciau sulaukt vakaro ir pasisportint..priprato organizmas, plius pamazele odos rezultatai. celiulita dar lauk veju masazais su taure, tai jau mazai belike ir koreguoju mityba:)
Na, stiprybes visoms i valios pastangu, nors po dvieju savaiciu, galiu pasakyt, kad valios netiek reikia, nes jau ryte prabudus norisi greiciau sulaukt vakaro ir pasisportint..priprato organizmas, plius pamazele odos rezultatai. celiulita dar lauk veju masazais su taure, tai jau mazai belike ir koreguoju mityba:)
[quote=Moniux,2009 03 05, 13:52]
tikiuosi ,kad kaklo skausmai greit praeis,nes neimanoma daryt atsilenkimus,nesuprantu
[/quote]
Kaklas tikrai praeis skaudeti, man jau po keturiu dienu mankstos siandien nebeskauda visiskai Skaudejo pirmasias dvi dienas
Mano matmenys: krutine - 85 cm, liemuo - 69 cm, o dupciukas - 91 cm Oi oi oi, neprisimenu kada matavausi, tai sokas sueme
[/quote]
o ugis koks?
[/quote]
[/quote]
o ugis koks?
QUOTE(Palaiminta @ 2009 03 05, 08:45)
as nedidelio ugio - 160, o svoris jau pasieke 56 kg todel prie manksteles dar ir maista siek tiek ribosiu, maziau valgysiu, tikuosi ir svori, ir apimtis susimazinti
Mano taip pat toks ūgis. Aš per žiema priaugus buvau net iki 59 Paskui iš kart po naujų susiėmiau, dabar jau sveriu 54 Mano apimtys: krūtinė 93 cm., liemuo 66 cm., klūbai 88 cm. Norėčiau didesnę sėdimają turėti, bet deja, pas mane visada svoris tik ant pilvo auga. Dabar jau svorio mesti daugiau nenorium tik sutvirteti
Sveikos, noriu ir aš prie jūsų jungtis nors ir sportuoju ir sporto klube (aerobika), man to neužtenka, gerai būtų dar ir namie pajudėti
Oi mergytes pavydziu jums tokiu apimciu ,kad man tokiu
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 05, 13:40)
Oi mergytes pavydziu jums tokiu apimciu ,kad man tokiu
Nepasiduodam ir aš išsimatavus šoką gavau Iš šono pažiūrėjus nėra taip blogai, bet skaičiukai ką kitą rodo Svarbiausia, kad mes jau kažką keičiam ir tai jau žingsnis į priekį
Reikia kazkokia lentele Excele padaryti, taip patogiau bus, matysim rezultata iskart, gal kas padarytu is mamyciu?
Radau pas save kompe 5 8minutes video - abs, arms, buns, legs, stretch. Gal galit patarti, kurį po kurio geriau daryti, ar nėra skirtumo?
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 05, 12:37)
Einu sportuot kas su manimi
ašš
nu bet mergelkos ir sunkūs tie pratimai šian tai vos pasėdžiu - šikna skauda
Nu skaitau čia apie visų svorius ir man akys lipa ant kaktos. Mano ūgis 1,63m. Krūtinė 89cm, liemuo 68, klubai 101. O sveriu 63 Nu iš kur pas mane šitoks svoris??? Arba kaulai sunkūs, arba aš anomalija
QUOTE(Kaktusė @ 2009 03 05, 14:00)
Radau pas save kompe 5 8minutes video - abs, arms, buns, legs, stretch. Gal galit patarti, kurį po kurio geriau daryti, ar nėra skirtumo?
manau nera labai didelio skirtumo...svarbu apsilimas pries pratimus ir pabaigoj stretch-tempimo pratimukai ..sėkmės visoms sportuojancioms.....man tai šie pratimukai
Papildyta:
QUOTE(Merkina @ 2009 03 05, 12:11)
Aš norėčiau tokių apimčių
Mano duomenys: ūgis 1,74; klubai 100; liemuo 85; svoris 74
Mano duomenys: ūgis 1,74; klubai 100; liemuo 85; svoris 74
dar galit išsimatuoti šlaunies apimti per storiausia vieta ir ties keliais