Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(Merkina @ 2009 03 05, 10:30)
Sveikutės  4u.gif
Sutinku su rezultatų dalinimusi kiekvieno mėnesio pradžioje  drinks_cheers.gif Papildomas stimulas sportavimui  cool.gif O birželį finalas- rezultatų apibendrinimas  thumbup.gif
Dėl pilvo padidėjimo, pas mane pradžioj irgi taip būna. Atrodo, kad po pratimų pilvas didesnis nei prieš  doh.gif bet po kiek laiko pasikeičia. Sutvirtėja ir sumažėja  thumbup.gif
Rankom pratimus darau su 0,5 buteliukais vandens. Pats tas svoris man  thumbup.gif Ir galiu pasakyti, kad ant rankų labai matosi skirtumas. Jos ne tokios išglebusios ir maikė be rankovių atrodo daug geriau  thumbup.gif

drinks_cheers.gif man irgi greit rankos sutvirteja po pratimu,matosi raumenukai.reiks ir man su buteliukais pradet,nes po 2 kg svarmenukai man persunkus g.gif
Atsakyti
Gera mintis rezultatais dalintis mirksiukas.gif Man vakar pilvo presą jau sunkiau sekėsi daryti, drebėjo viskas bigsmile.gif Bet viską sąžiningai padariau iki galo. O kas daro pratimus rankoms, tikrai vietoj svarmenų tinka buteliukai su vandeniu.
Atsakyti
Na bandysiu ir as dalintis rezultatais,dar mityba pakoreguot ,kad butu rezultatai greitesni ax.gif
Radau info apie papilda FITNES CLA,kuris padeda deginti riebalus sportuojancioms,gal kuri bandet smile.gif ,trumpa istraukele apie ja 4u.gif user posted image

FITNESS CLA yra augalinis maisto papildas, rekomenduojamas visoms, kurios nori sulieknėti sportuodamos.

FITNESS CLA sudėtinė dalis - konjuguota linolo rūgštis (toliau - CLA) - yra išgaunama iš Dažinio dygimo (Carthamus Tinctorus) augalo, augančio Viduržemio jūros regione.

Moksliniais tyrimais įrodyta, kad FITNESS CLA sudėtyje esanti CLA:
• tirpdo riebalus;
• padidina medžiagų apykaitos greitį;
• mažina tikimybę, kad numesti kilogramai sugrįš;
• nemažina raumenų.

Norint kuo greičiau sulieknėti, patartina vartoti FITNESS CLA ir aktyviai sportuoti. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad tyrimo dalyvių, kurie mankštinosi ir vartojo kapsules su CLA, kūno riebalų masė sumažėjo net 20 proc. Todėl, norint lieknėti efektyviai, reikėtų reguliariai lankytis sporto klube, kurio profesionalūs treneriai parengtų jums tinkamą sporto programą. Svarbu paminėti ir tai, kad norint pasiekti maksimalų efektą, derėtų gerti vieną 1 g FITNESS CLA kapsulę tris kartus per dieną po valgio neviršijant 3 g rekomenduojamos dienos normos.
Atsakyti
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 05, 12:10)
Na bandysiu ir as dalintis rezultatais,dar mityba pakoreguot ,kad butu rezultatai greitesni ax.gif
Radau info apie papilda FITNES CLA,kuris padeda deginti riebalus sportuojancioms,gal kuri bandet smile.gif ,trumpa istraukele apie ja 4u.gif user posted image

FITNESS CLA yra augalinis maisto papildas, rekomenduojamas visoms, kurios nori sulieknėti sportuodamos.
FITNESS CLA sudėtinė dalis - konjuguota linolo rūgštis (toliau - CLA) - yra išgaunama iš Dažinio dygimo (Carthamus Tinctorus) augalo, augančio Viduržemio jūros regione.
Moksliniais tyrimais įrodyta, kad FITNESS CLA sudėtyje esanti CLA:
• tirpdo riebalus;
• padidina medžiagų apykaitos greitį;
• mažina tikimybę, kad numesti kilogramai sugrįš;
• nemažina raumenų.
Norint kuo greičiau sulieknėti, patartina vartoti FITNESS CLA ir aktyviai sportuoti. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad tyrimo dalyvių, kurie mankštinosi ir vartojo kapsules su CLA, kūno riebalų masė sumažėjo net 20 proc. Todėl, norint lieknėti efektyviai, reikėtų reguliariai lankytis sporto klube, kurio profesionalūs treneriai parengtų jums tinkamą sporto programą. Svarbu paminėti ir tai, kad norint pasiekti maksimalų efektą, derėtų gerti vieną 1 g FITNESS CLA kapsulę tris kartus per dieną po valgio neviršijant 3 g rekomenduojamos dienos normos.

gal ir neblogai, o kiek jis kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 05, 11:10)

Pritariu, kad sportuojant ir geriant ką nors iš riebalus deginančių papildų, tikrai greičiau sulieknėsim. Aš klausiau pas trenerį, kaip su tais papildais ar pastoviai juos reikia gerti. Ir jei gersiu nepastoviai ar nebus kokių šalutinių poveikių, pvz.: neataugs visi riebalai su kaupu lotuliukas.gif Sakė, kad kai sportuoji labai gerai, daug greičiau deginami riebalai. Bet pastoviai gerti nebūtina (aišku priklausomai ką kiekviena nusprendžia ir priklauso kokie papildai) Tai aš asmeniškai sakiau bandysiu nuo kitos savaitės prieš sportą gerti L-karnitino kokteilį. Bet pradžioj tik tada kai einu į sporto salę. Šiaip jis brangus pakankamai verysad.gif
Jei kas sužinos daugiau info apie FITNESS CLA kapsules ir kaina bus priimtina-verta pamąstyti g.gif
Atsakyti
visos rasot savo apimtys mirksiukas.gif , todel pasidalinu ir as kad butu lengviau veliau vertinti: ugis -1,68, 55 kg., klubai - 92, lemuo - 75.
smile.gif
Atsakyti
beskaitinedama apie FITNESS CLA, va dar ka aptikau ax.gif
Appetite STOP – Kontroliuokite savo apetitą!

Augalinis maisto papildas Appetite STOP Lietuvoje pasirodė daugiau kaip prieš metus ir sukėlė didelį moterų susidomėjimą. Appetite STOP sudėtyje yra Korėjos pušų riešutų aliejaus. Moksliniais tyrimais įrodyta, kad Korėjos pušų riešutų aliejus daro įtaką dviems svarbiems virškinamojo trakto hormonams - CCK ir GLP-1. Klinikinių tyrimų rezultatai skelbia, kad praėjus valandai po Korėjos pušų riešutų aliejaus suvartojimo, į kraują išsiskiria CCK ir GLP-1 hormonai, kurie sukuria sotumo jausmą, valgyti nenorima apie tris valandas.

Norint pasiekti maksimalų efektą, Appetite STOP rekomenduojama vartoti dvejopai:
• kai norite suvalgyti mažiau maisto, išgerkite 1 - 2 Appetite STOP kapsules 30 - 60 min. prieš valgį;
• kai norite neužkandžiauti pavalgę, išgerkite 1 - 2 Appetite STOP kapsules valgio metu.

Siūloma vartoti po 1 - 2 Appetite STOP kapsules, užgeriant stikline vandens arba sulčių su trupučiu maisto. Nerekomenduojama vartoti daugiau kaip 4 Appetite STOP kapsules per dieną. Appetite STOP nevartojamas kaip maisto pakaitalas.
Svarbu paminėti tai, kad Appetite STOP sudėtyje esantį Korėjos pušų riešutų aliejų (patentuotas pavadinimas - Pinnothin™) gamina Olandijos bendrovė Lipid Nutrition. Bendrovė rinkai teikia tik aukštos kokybės maisto papildų ingredientus, kurių saugumas ir veiksmingumas yra patvirtintas moksliniais ir klinikiniais tyrimais. Daugiau informacijos apie Appetite STOP galima rasti www.apetitas.lt. Daugiau informacijos apie Pinnothin™ - www.pinnothin.com.
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2009 03 05, 11:29)
visos rasot savo apimtys  mirksiukas.gif , todel pasidalinu ir as kad butu lengviau veliau vertinti: ugis -1,68, 55 kg., klubai - 92, lemuo - 75.
smile.gif

Aš norėčiau tokių apimčių ax.gif
Mano duomenys: ūgis 1,74; klubai 100; liemuo 85; svoris 74 doh.gif
Atsakyti
Na o mano ūgis 164, svoris 53, liemuo 77 doh.gif klubai 93cm smile.gif po visų pratimų tai labiausiai užpakalį skauda smile.gif
Atsakyti
tai jei kam idomu radau info kiek kainuoja Fitness CLA, minkstos kapsules 1000 mg, kaina apie 50 lt. tik neradau info kiek is viso cia yra tu kapsuliu g.gif
Atsakyti
Nezinau kaip cia atsitiko blush2.gif ,bet per ziema priaugau net 7 kg, doh.gif apimtys gerokai padidejo ,tai rasau kokios apimtys pas mane siai dienai yra:
klubai 100cm,* lemuo 82cm ,*ugis 1.70cm,* svoris 67kg ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aukselisr @ 2009 03 05, 13:25)
tai jei kam idomu radau info kiek kainuoja Fitness CLA, minkstos kapsules 1000 mg, kaina apie 50 lt. tik neradau info kiek is viso cia yra tu kapsuliu  g.gif

Berods 60 kapsuliu, na kaina ne taip ir kandziojasi ,normaliai smile.gif
Einu sportuot kas su manimi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar nera kokio salutinio poveikio sveikatai nuo tu papildu? g.gif
Atsakyti