QUOTE(sigvezija @ 2009 03 04, 21:19)
O jums po tų pratimukų nebūna pilvas šiek tiek labiau išsipūtęs?

Nes man tai po visada būna dar didesnis, o va ant kitos denos jau pasimato, kad sustiprėjęs ir sumažėjęs
pas mane tas pats

kai ir anksciau darydavau presui pratimus,taip budavo pirma laika.Mano vyras ,anksciau nemazai sportaves mane nuramino,kad taip visada buna,ispradziu issipucia raumenys,o po to praeina ir pasidaro plokscias pilvukas,tai nepergyvenk,viskas O.K.
Papildyta:
QUOTE(Palaiminta @ 2009 03 04, 22:41)
As jungiuosi prie jusu. Pilvukas isglebes po dvieju gimdymu, tai noriu jis sustiprinti ir igauti gera forma pries vasara. Pratimus pradejau daryti pries savaite, dabar pridedu dar ir pratimukus uzpakaliukui, paziuresiu, koks rezultatas bus po kokio men. Siuo metu mano liemens apimtis 72 cm, klubu 92.

Pas mane irgi panasiai, krutine 93 liemuo-70,klubai-92~93cm,ugis 165cm,svoris sviruoja tarp 53-55kg,o vasara buvau 50-51,ir man toks svoris pats geriausias buvo su kuriuo jauciausi labai gerai

dabar sieksiu sugrazinti ta svori

as grizus is darbo virtuveje aptikau irgi daug pagundu,skanu pyraga ir pirageliu

nesusilaikiau ir gabaleli pyrago suvalgiau,po to sriubos,valanda palaukiau ir pradejau sportuot

vakar dariau pilvukui ir uzpakaliukui,rankom kiekviena diena nedarysiu,siandien pilvuka jau skauda kaip reikiant

tikiuosi ,kad kaklo skausmai greit praeis,nes neimanoma daryt atsilenkimus,nesuprantu