Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

4u.gif registruojuosi ir as prie jusu- manikenes thumbup.gif , nuo ryt pradedu pratimukus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O jums po tų pratimukų nebūna pilvas šiek tiek labiau išsipūtęs? blink.gif Nes man tai po visada būna dar didesnis, o va ant kitos denos jau pasimato, kad sustiprėjęs ir sumažėjęs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sigvezija @ 2009 03 04, 20:19)
O jums po tų pratimukų nebūna pilvas šiek tiek labiau išsipūtęs?  blink.gif  Nes man tai po visada būna dar didesnis, o va ant kitos denos jau pasimato, kad sustiprėjęs ir sumažėjęs  blush2.gif

Man nebūna, bet viena draugė yra tokį dalyką pastebėjusi... biggrin.gif
Aš ir po mėnesio ataskaitą pateiksiu.... blush2.gif
Atsakyti
nu ka pries sporta skaunaus pyrago ikirtau toki gera gabaliuka blush2.gif , ir tada deginau savo kalorijas doh.gif , nu niekaip negaliu atsispirti saldumynams schmoll.gif
Atsakyti
Aš ką tik grieką padariau. Suvalgiau du sumuštinius ir tuoj miegot eisiu lotuliukas.gif Bet nieko, svarbu sportuot, o tas maistas kaip kada nepakenkia blush2.gif
Atsakyti
Jungiuosi 4u.gif Nuo rytojaus ir aš bandysiu truputį prabust iš žiemos miego, nes jau nusibodo veržiantys drabužiai blush2.gif Labai patiko kažkieno sumanymas, kad kas mėnesį pasidžiaugtume rezultatais, o birželio pirmą viską apibendrintumėm smile.gif Sėkmės visom siekiant tikslų, kad vasarą visos turėtume kuo pasidžiaugti smile.gif
Atsakyti
As jungiuosi prie jusu. Pilvukas isglebes po dvieju gimdymu, tai noriu jis sustiprinti ir igauti gera forma pries vasara. Pratimus pradejau daryti pries savaite, dabar pridedu dar ir pratimukus uzpakaliukui, paziuresiu, koks rezultatas bus po kokio men. Siuo metu mano liemens apimtis 72 cm, klubu 92.
Atsakyti
QUOTE(Palaiminta @ 2009 03 04, 22:41)
As jungiuosi prie jusu. Pilvukas isglebes po dvieju gimdymu, tai noriu jis sustiprinti ir igauti gera forma pries vasara. Pratimus pradejau daryti pries savaite, dabar pridedu dar ir pratimukus uzpakaliukui, paziuresiu, koks rezultatas bus po kokio men. Siuo metu mano liemens apimtis 72 cm, klubu 92.

pas mane panasios apimtys,tik kad truputi per liemeni maziau,o per klubus 1 cm daugiau biggrin.gif ,o koks ugis ir svoris? blush2.gif
Atsakyti
Reikia pabandyti isipylus vandeni i buteliukus, manau vis tik geriau kai yra kazkoks, kad ir menkas svoris rankoms g.gif O gal kuri radote konkreciai blauzdoms pratimuku?
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 04, 22:50)
pas mane panasios apimtys,tik kad truputi per liemeni maziau,o per klubus 1 cm daugiau  biggrin.gif ,o koks ugis ir svoris? blush2.gif

as nedidelio ugio - 160, o svoris jau pasieke 56 kg doh.gif todel prie manksteles dar ir maista siek tiek ribosiu, maziau valgysiu, tikuosi ir svori, ir apimtis susimazinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sigvezija @ 2009 03 04, 21:19)
O jums po tų pratimukų nebūna pilvas šiek tiek labiau išsipūtęs?  blink.gif  Nes man tai po visada būna dar didesnis, o va ant kitos denos jau pasimato, kad sustiprėjęs ir sumažėjęs  blush2.gif

pas mane tas pats biggrin.gif kai ir anksciau darydavau presui pratimus,taip budavo pirma laika.Mano vyras ,anksciau nemazai sportaves mane nuramino,kad taip visada buna,ispradziu issipucia raumenys,o po to praeina ir pasidaro plokscias pilvukas,tai nepergyvenk,viskas O.K. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Palaiminta @ 2009 03 04, 22:41)

drinks_cheers.gif Pas mane irgi panasiai, krutine 93 liemuo-70,klubai-92~93cm,ugis 165cm,svoris sviruoja tarp 53-55kg,o vasara buvau 50-51,ir man toks svoris pats geriausias buvo su kuriuo jauciausi labai gerai thumbup.gif dabar sieksiu sugrazinti ta svori smile.gif as grizus is darbo virtuveje aptikau irgi daug pagundu,skanu pyraga ir pirageliu blush2.gif nesusilaikiau ir gabaleli pyrago suvalgiau,po to sriubos,valanda palaukiau ir pradejau sportuot smile.gif vakar dariau pilvukui ir uzpakaliukui,rankom kiekviena diena nedarysiu,siandien pilvuka jau skauda kaip reikiant biggrin.gif tikiuosi ,kad kaklo skausmai greit praeis,nes neimanoma daryt atsilenkimus,nesuprantu verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Sutinku su rezultatų dalinimusi kiekvieno mėnesio pradžioje drinks_cheers.gif Papildomas stimulas sportavimui cool.gif O birželį finalas- rezultatų apibendrinimas thumbup.gif
Dėl pilvo padidėjimo, pas mane pradžioj irgi taip būna. Atrodo, kad po pratimų pilvas didesnis nei prieš doh.gif bet po kiek laiko pasikeičia. Sutvirtėja ir sumažėja thumbup.gif
Rankom pratimus darau su 0,5 buteliukais vandens. Pats tas svoris man thumbup.gif Ir galiu pasakyti, kad ant rankų labai matosi skirtumas. Jos ne tokios išglebusios ir maikė be rankovių atrodo daug geriau thumbup.gif
Atsakyti