Beje,siandien kalbejausi su draugem apie savo sporta ,ir viena sake,kad situos 8min pratimus jau seniai zinojo ,kaip ji pasakojo sportavo 2men,taip pat iki vasaros ,na ir ka : nuo uzpakaliuko 4cm,nuo pilvo atrodo 6 cm,nuo slaunu po 4cm ar 3cm,nuo blauzdu 2cm,man tai kaip per 2 menesius nerealu tiek numest ,ji sake dar gere kazkokius papildus,pamirsau pavadinima.Tik sake,kad i diena be situ pratimu dar darydavo toki dalyka : susirinko i winamp'a dainas kurios uztrunka kokia 1h ir visa laika soko ,bet sake su visokiai pritupimas,pasistiebimais ir t.t. ,kad butu naudos .Na man tiek visko daug laiko uztemptu ..o dar prie to pacio,ji per tuos 2 menesius numete 5 kg,net pavydas sueme
Ir aš prisijungiu 2 vakarus dariau, labai labai patenkinta, todėl darysiu toliau. Reikia man sustabarėjusius kaulus pajudinti, o ir žieminiai riebaliniai kailiniai greičiau nutirps Darau pilvo presui, užpakaliui, kojoms ir tempimo pratimus. Darysiu, manau, ir toliau, nes valios turiu tikrai daug. Manau ir iki birželio nukeliausiu
QUOTE(sesyte @ 2009 03 03, 22:24)
Ir aš prisijungiu 2 vakarus dariau, labai labai patenkinta, todėl darysiu toliau. Reikia man sustabarėjusius kaulus pajudinti, o ir žieminiai riebaliniai kailiniai greičiau nutirps Darau pilvo presui, užpakaliui, kojoms ir tempimo pratimus. Darysiu, manau, ir toliau, nes valios turiu tikrai daug. Manau ir iki birželio nukeliausiu
Sėkmės ir ištvermės tau !
Papildyta:
dar klausimeli turiu: kas jau ilgokai daro pratimus kojom,tai kuo jie padeda?Nesustorina blauzdu?
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 23:21)
Sėkmės ir ištvermės tau !
Papildyta:
dar klausimeli turiu: kas jau ilgokai daro pratimus kojom,tai kuo jie padeda?Nesustorina blauzdu?
Papildyta:
Nežinau. Man blauzdos truputį pastorėjo, bet tik todėl, kad ėmė formuotis raumuo. O šiaip nemanau, kad šie pratimai kenktų
Sveikutės ,nežinau sprando skausmai po 3d praėjo
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 18:14)
Tikiuosi ištversi ir pasieksi norimų rezultatų ,na ką gi,ir man reikia eit padaryt mankštelę ,susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !" ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas ir įvertinimas ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS
bandysiu ir as nepasiduoti
man labai sunkiai sekasi itupstus daryti,per kelius kojas skauda,bet kitus pratimus atlieku be problemu darau pratimus presui,kojoms ir sedmenims,jauciuosi siek tiek tvirtesne,dar issimasazuoju problemines vietas su anticeliulitiniu kremu
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 20:14)
Tikiuosi ištversi ir pasieksi norimų rezultatų ,na ką gi,ir man reikia eit padaryt mankštelę ,susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !" ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas ir įvertinimas ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS
o tai liuks ideja , tad iki birzelio 1 d. grazinames, slifuojam savo lasiakus
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 19:14)
susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !" ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas ir įvertinimas ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS
aš sutinku. Vakar išsimatavau savo apimtys, galėsiu lyginti rezultatus
Kažkada anksčiau esu rašiusi apie riebalų kiekį. Tai va sužinojau, kad merginoms, moterims norma yra 20-30% Manau pasiekus 25% ir išlaikant tokį vidurkį būtų
Papildyta:
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 20:52)
Beje,siandien kalbejausi su draugem apie savo sporta ,ir viena sake,kad situos 8min pratimus jau seniai zinojo ,kaip ji pasakojo sportavo 2men,taip pat iki vasaros ,na ir ka : nuo uzpakaliuko 4cm,nuo pilvo atrodo 6 cm,nuo slaunu po 4cm ar 3cm,nuo blauzdu 2cm,man tai kaip per 2 menesius nerealu tiek numest ,ji sake dar gere kazkokius papildus,pamirsau pavadinima.Tik sake,kad i diena be situ pratimu dar darydavo toki dalyka : susirinko i winamp'a dainas kurios uztrunka kokia 1h ir visa laika soko ,bet sake su visokiai pritupimas,pasistiebimais ir t.t. ,kad butu naudos .Na man tiek visko daug laiko uztemptu ..o dar prie to pacio,ji per tuos 2 menesius numete 5 kg,net pavydas sueme
Ir mes pasieksime rezultatų Svarbu turim tikslą
Papildyta:
QUOTE(Mertise @ 2009 03 04, 10:58)
o man siandien pilvuko raumenu neskauda,gal kazka ne taip dariau bet atrodo ,kad viska teisingai tik rankos nuo svarmenu ir peciai biski skauda
O gal jau priprato ir reikia didinti krūvį
as jusu vietoje kruvio nedidinciau tiesiog raumuo priprato prie kruvio, o didindamos kruvi, didinsite raumenys, vietoj riabalu toks pats sluoksnis atsiras raumenu, t. y. riebalai pavisr i raumenys ir bus ne kas
Kruvi didinti reiktu po ilgesnio sportavimo kokiu 1,5-2men. Sutinku, kad iki birzelio 1 skalpuotume save, tik reik apimtis matuotis, nes su kilogramais apgaulinga As tai vis apimtis rasausi