Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

Beje,siandien kalbejausi su draugem apie savo sporta smile.gif ,ir viena sake,kad situos 8min pratimus jau seniai zinojo blink.gif ,kaip ji pasakojo sportavo 2men,taip pat iki vasaros biggrin.gif ,na ir ka : nuo uzpakaliuko 4cm,nuo pilvo atrodo 6 cm,nuo slaunu po 4cm ar 3cm,nuo blauzdu 2cm,man tai kaip per 2 menesius nerealu tiek numest doh.gif ,ji sake dar gere kazkokius papildus,pamirsau pavadinima.Tik sake,kad i diena be situ pratimu dar darydavo toki dalyka : susirinko i winamp'a dainas kurios uztrunka kokia 1h ir visa laika soko lotuliukas.gif ,bet sake su visokiai pritupimas,pasistiebimais ir t.t. ,kad butu naudos smile.gif .Na man tiek visko daug laiko uztemptu g.gif ..o dar prie to pacio,ji per tuos 2 menesius numete 5 kg,net pavydas sueme lotuliukas.gif
Atsakyti
na va,,as ka tik po pratimu,dariau presui i rankoms,patiko!!!veidas slapias biggrin.gif tik kaip ir daugeliui skaudejo kakla,nors galva stengiausi istrizai stuburo laikyt,bet vistiek skaudejo.man atrodo de apkrovimo gal,nezinau.Aciukas temos autorei ir daug balionu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz tai ,kad paskatino mane mankstintis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 03 kovo 2009 - 20:09
Ir aš prisijungiu biggrin.gif 2 vakarus dariau, labai labai patenkinta, todėl darysiu toliau. Reikia man sustabarėjusius kaulus pajudinti, o ir žieminiai riebaliniai kailiniai greičiau nutirps smile.gif Darau pilvo presui, užpakaliui, kojoms ir tempimo pratimus. Darysiu, manau, ir toliau, nes valios turiu tikrai daug. Manau ir iki birželio nukeliausiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sesyte @ 2009 03 03, 22:24)
Ir aš prisijungiu biggrin.gif 2 vakarus dariau, labai labai patenkinta, todėl darysiu toliau. Reikia man sustabarėjusius kaulus pajudinti, o ir žieminiai riebaliniai kailiniai greičiau nutirps smile.gif Darau pilvo presui, užpakaliui, kojoms ir tempimo pratimus. Darysiu, manau, ir toliau, nes valios turiu tikrai daug. Manau ir iki birželio nukeliausiu bigsmile.gif

mirksiukas.gif Sėkmės ir ištvermės tau ! smile.gif
Papildyta:
dar klausimeli turiu: kas jau ilgokai daro pratimus kojom,tai kuo jie padeda?Nesustorina blauzdu?
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 23:21)
mirksiukas.gif  Sėkmės ir ištvermės tau !  smile.gif
Papildyta:
dar klausimeli turiu: kas jau ilgokai daro pratimus kojom,tai kuo jie padeda?Nesustorina blauzdu?

Nežinau. Man blauzdos truputį pastorėjo, bet tik todėl, kad ėmė formuotis raumuo. O šiaip nemanau, kad šie pratimai kenktų smile.gif
Atsakyti
Sveikutės ,nežinau sprando skausmai po 3d praėjo biggrin.gif
Atsakyti
o man siandien pilvuko raumenu neskauda,gal kazka ne taip dariau verysad.gif bet atrodo ,kad viska teisingai g.gif tik rankos nuo svarmenu ir peciai biski skauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 18:14)
Tikiuosi ištversi ir pasieksi norimų rezultatų  mirksiukas.gif  ,na ką gi,ir man reikia eit padaryt mankštelę  smile.gif  ,susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !"  thumbup.gif  ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas  ir įvertinimas mirksiukas.gif  ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bandysiu ir as nepasiduoti ax.gif
man labai sunkiai sekasi itupstus daryti,per kelius kojas skauda,bet kitus pratimus atlieku be problemu ax.gif darau pratimus presui,kojoms ir sedmenims,jauciuosi siek tiek tvirtesne,dar issimasazuoju problemines vietas su anticeliulitiniu kremu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 20:14)
Tikiuosi ištversi ir pasieksi norimų rezultatų  mirksiukas.gif  ,na ką gi,ir man reikia eit padaryt mankštelę  smile.gif  ,susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !"  thumbup.gif  ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas  ir įvertinimas mirksiukas.gif  ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS  ax.gif

o tai liuks ideja thumbup.gif , tad iki birzelio 1 d. grazinames, slifuojam savo lasiakus fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 19:14)
susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !"  thumbup.gif  ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas  ir įvertinimas mirksiukas.gif  ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS  ax.gif

thumbup.gif aš sutinku. Vakar išsimatavau savo apimtys, galėsiu lyginti rezultatus drinks_cheers.gif
Kažkada anksčiau esu rašiusi apie riebalų kiekį. Tai va sužinojau, kad merginoms, moterims norma yra 20-30% Manau pasiekus 25% ir išlaikant tokį vidurkį būtų thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 20:52)
Beje,siandien kalbejausi su draugem apie savo sporta  smile.gif  ,ir viena sake,kad situos 8min pratimus jau seniai zinojo  blink.gif  ,kaip ji pasakojo sportavo 2men,taip pat iki vasaros  biggrin.gif  ,na ir ka : nuo uzpakaliuko 4cm,nuo pilvo atrodo 6 cm,nuo slaunu po 4cm ar 3cm,nuo blauzdu 2cm,man tai kaip per 2 menesius nerealu tiek numest doh.gif  ,ji sake dar gere kazkokius papildus,pamirsau pavadinima.Tik sake,kad i diena be situ pratimu dar darydavo toki dalyka : susirinko i winamp'a dainas kurios uztrunka kokia 1h ir visa laika soko  lotuliukas.gif  ,bet sake su visokiai pritupimas,pasistiebimais ir t.t. ,kad butu naudos  smile.gif  .Na man tiek visko daug laiko uztemptu  g.gif  ..o dar  prie to pacio,ji per tuos 2 menesius numete 5 kg,net pavydas sueme  lotuliukas.gif

Ir mes pasieksime rezultatų 4u.gif Svarbu turim tikslą drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Mertise @ 2009 03 04, 10:58)
o man siandien pilvuko raumenu neskauda,gal kazka ne taip dariau verysad.gif bet atrodo ,kad viska teisingai  g.gif  tik rankos nuo svarmenu ir peciai biski skauda biggrin.gif

O gal jau priprato ir reikia didinti krūvį g.gif
Atsakyti
as jusu vietoje kruvio nedidinciau tiesiog raumuo priprato prie kruvio, o didindamos kruvi, didinsite raumenys, vietoj riabalu toks pats sluoksnis atsiras raumenu, t. y. riebalai pavisr i raumenys ir bus ne kas ax.gif
Atsakyti
Kruvi didinti reiktu po ilgesnio sportavimo kokiu 1,5-2men. Sutinku, kad iki birzelio 1 skalpuotume save, tik reik apimtis matuotis, nes su kilogramais apgaulinga biggrin.gif As tai vis apimtis rasausi smile.gif
Atsakyti