Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(naujokė-- @ 2009 03 03, 17:20)
Man su pilvu irgi nelabai kas, tiesa, linijos, kur turėtų būti raumenys, lyg ir, ryškėja  lotuliukas.gif  O va kojos - kitas reikalas. Blauzdos tvirtos, apie šlaunis jau beveik niekas nesusiima, užpakaliuko forma pasikeitė, suapvalėjo, pasikėlė, riestesnis kiek. Ir šiandien pastebėjau, kad džinsai kabo kai kuriose vietose, nebeaptempia taip stipriai, kaip anksčiau  thumbup.gif

Kiek laiko darai pratimus? Įdomu ar celiulitą mažina? g.gif
Atsakyti
Smagu girdėti kad man taip ,per savaitę 2kg visgi nukrito clap.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,jungiuse prieJusu biggrin.gif 4u.gif siandien pat ir pradesiu,kai grisiu is darbo smile.gif irgi po ziemos priaugau 3 kg(kas man budinga kiekviena ziema),pilvukas isriskejo,kadangi irgi dirbu sedima darba,tai paskaiciau kaip jus cai visos sportuojat,tai ir as susiimsiu bigsmile.gif tik klausimukas.o darant vakare,po darbo ,tai dar vakarieniaujat ar iskart presa darot?ir ar po to dar valgot? blush2.gif as tai pripratus po darbo kokiu sumustiniu arba sriubos suvalgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 03, 18:44)
Kiek laiko darai pratimus? Įdomu ar celiulitą mažina? g.gif

Darau apie mėnesį laiko. Dabar - penkta savaitė, bet savaitgaliais darau pertrauką, nes neištaikau progos smile.gif O celiulitą šiaip turėtų mažinti. Juk celiulitas - riebalai, o nuo bet kokio sporto riebalai nyksta. Aš pati turiu tokį menkutį riebaliukų sluoksnį, kai suspaudžiu stipriai, pasimato duobutės, na, ant pačios dubcytės gal kiek ryškiau. Tai kol kas nematau akivaizdaus pasikeitimo, bet dar ir nesustangrėjo užpakaliukas. Tik kai suspaudžiu, mažiau lašinukų susiima, o drebėt tai dar ohoho kaip dreba doh.gif Bet, manau, kad šiais pratimais per gerą pusmetį galima pasiekti to, apie ką net svajot būtų per drąsu rolleyes.gif Tikrai esu labai laiminga, kad užtikau šitą temą, atradau šiuos pratimėlius, nes jau tikrai troškau turėti dailią figūrą, bet ryžto pas mane nulis. O šitie pratimukai mane taip užkabino, kad mėnesį laiko nepatingėjau nei dienos, kai tik buvo galimybė. Ateina vakaras ir aš jau pati laukiu tos valandos, kai eisiu mankštintis. O po mankštelės nuotaika pakili labai. Myliu šituos pratimukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokė-- @ 2009 03 03, 18:54)
Darau apie mėnesį laiko. Dabar - penkta savaitė, bet savaitgaliais darau pertrauką, nes neištaikau progos  smile.gif  O celiulitą šiaip turėtų mažinti. Juk celiulitas - riebalai, o nuo bet kokio sporto riebalai nyksta. Aš pati turiu tokį menkutį riebaliukų sluoksnį, kai suspaudžiu stipriai, pasimato duobutės, na, ant pačios dubcytės gal kiek ryškiau. Tai kol kas nematau akivaizdaus pasikeitimo, bet dar ir nesustangrėjo užpakaliukas. Tik kai suspaudžiu, mažiau lašinukų susiima, o drebėt tai dar ohoho kaip dreba  doh.gif  Bet, manau, kad šiais pratimais per gerą pusmetį galima pasiekti to, apie ką net svajot būtų per drąsu  rolleyes.gif  Tikrai esu labai laiminga, kad užtikau šitą temą, atradau šiuos pratimėlius, nes jau tikrai troškau turėti dailią figūrą, bet ryžto pas mane nulis. O šitie pratimukai mane taip užkabino, kad mėnesį laiko nepatingėjau nei dienos, kai tik buvo galimybė. Ateina vakaras ir aš jau pati laukiu tos valandos, kai eisiu mankštintis. O po mankštelės nuotaika pakili labai. Myliu šituos pratimukus  bigsmile.gif

Tikiuosi ištversi ir pasieksi norimų rezultatų mirksiukas.gif ,na ką gi,ir man reikia eit padaryt mankštelę smile.gif ,susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !" thumbup.gif ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas ir įvertinimas mirksiukas.gif ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos. begalo noriu prisijungti prie jusu, bet turiu apribota interneta, bet kiek tik nebanziau keliais budais siustis sios medziagytes, bet vis nepavyksta, gal galit kuri padeti 4u.gif , begalo noriu stoti i figuringuju gretas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 18:14)
Tikiuosi ištversi ir pasieksi norimų rezultatų  mirksiukas.gif  ,na ką gi,ir man reikia eit padaryt mankštelę  smile.gif  ,susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !"  thumbup.gif  ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas  ir įvertinimas mirksiukas.gif  ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS  ax.gif

Pažiūrėsim kurios išsilaikė, o kurios palūžo. Pasidalinsim savo rezultatais.Man patinka ši idėja. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2009 03 03, 19:39)
Pažiūrėsim kurios išsilaikė, o kurios palūžo. Pasidalinsim savo rezultatais.Man patinka ši idėja.  thumbup.gif

mirksiukas.gif clap_1.gif beje ,galeciau patarti,kelis kartus padaryt tuos pratimukus pagal video,o poto susirasyti ant lapo kokius pratimus ir po kiek laiko daryti,na,bet tas laikas nera toks svarbus,nieko nepakenks jei ilgiau padarysit wink.gif man zymiai taip maloniau,pasileidziu kokia gera muzika,praeina kelios dainos ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 20:06)
mirksiukas.gif  clap_1.gif  beje ,galeciau patarti,kelis kartus padaryt tuos pratimukus pagal video,o poto susirasyti ant lapo kokius pratimus ir po kiek laiko daryti,na,bet tas laikas nera toks svarbus,nieko nepakenks jei ilgiau padarysit  wink.gif man zymiai taip maloniau,pasileidziu kokia gera muzika,praeina kelios dainos ir viskas  smile.gif

O man priešingai, man patinka, kai tas vaikinukas kalba. Maloniau daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 19:14)
Tikiuosi ištversi ir pasieksi norimų rezultatų  mirksiukas.gif  ,na ką gi,ir man reikia eit padaryt mankštelę  smile.gif  ,susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !"  thumbup.gif  ,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas  ir įvertinimas mirksiukas.gif  ,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Gera įdėja thumbup.gif Aš kaip ir sakiau šian čyriai pasportavau flirt.gif flirt.gif bet jau kai sėdmenim pratimus dariau tai oi oi, stenėjau, galvojau ir vaiką prižadinsiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o man to vaikinuko "nice and easy" uzknisa ,tik pradedu juoktis lotuliukas.gif ,niekad nebandziau dar pilvo presui,na lyg ir bandziau,bet vos 2 padarau taip skauda pilva,cia turbut raumenys pradeda dirbt?Bet toks nerealus skausmas
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 03, 20:45)
o man to vaikinuko "nice and easy" uzknisa ,tik pradedu juoktis  lotuliukas.gif  ,niekad nebandziau dar pilvo presui,na lyg ir bandziau,bet vos 2 padarau taip skauda pilva,cia turbut raumenys pradeda dirbt?Bet toks nerealus skausmas

Tai mano mama išvis nepajėgė padaryt, o rytojaus dieną vos paėjo. Gerai čia, dirba tinginukai smile.gif
Atsakyti