QUOTE(naujokė-- @ 2009 03 03, 18:54)
Darau apie mėnesį laiko. Dabar - penkta savaitė, bet savaitgaliais darau pertrauką, nes neištaikau progos
O celiulitą šiaip turėtų mažinti. Juk celiulitas - riebalai, o nuo bet kokio sporto riebalai nyksta. Aš pati turiu tokį menkutį riebaliukų sluoksnį, kai suspaudžiu stipriai, pasimato duobutės, na, ant pačios dubcytės gal kiek ryškiau. Tai kol kas nematau akivaizdaus pasikeitimo, bet dar ir nesustangrėjo užpakaliukas. Tik kai suspaudžiu, mažiau lašinukų susiima, o drebėt tai dar ohoho kaip dreba
Bet, manau, kad šiais pratimais per gerą pusmetį galima pasiekti to, apie ką net svajot būtų per drąsu
Tikrai esu labai laiminga, kad užtikau šitą temą, atradau šiuos pratimėlius, nes jau tikrai troškau turėti dailią figūrą, bet ryžto pas mane nulis. O šitie pratimukai mane taip užkabino, kad mėnesį laiko nepatingėjau nei dienos, kai tik buvo galimybė. Ateina vakaras ir aš jau pati laukiu tos valandos, kai eisiu mankštintis. O po mankštelės nuotaika pakili labai. Myliu šituos pratimukus
Tikiuosi ištversi ir pasieksi norimų rezultatų
,na ką gi,ir man reikia eit padaryt mankštelę
,susitarkim BIRŽELIO 1 d bus mūsų tikslo diena,na žinoma pas ką tikrai didžiulis perteklius riebalų taip greit rezultatų nepasieks,bet vis tiek,kaip daugelis rašė : " iki vasaros tapkim dailesnėmis !"
,taigi BIRŽELIO 1 bus pasisakymų diena,ir pačios savęs patikrinimas ir įvertinimas
,jei bus tikrai neblogi rezultatai - galėsim savimi DIDŽIUOTIS