Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

Va galiu as pasigirti ,kad beveik per du men. ,darant pratimus uzpakaliukui apimtis sumazejo 3cm thumbup.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi su visom pasiektais rezultatais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pagalvojau, gal reikia ir man išsimatuoti apimtis, kad turėčiau skaičiukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 03, 14:49)
Va galiu as pasigirti ,kad beveik per du men. ,darant pratimus uzpakaliukui apimtis sumazejo 3cm thumbup.gif

O tu visus pratimus tiek laiko darei? Per tiek laiko turetu buti jau ryskus skirtumas turbut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 03, 16:15)
O tu visus pratimus tiek laiko darei? Per tiek laiko turetu buti jau ryskus skirtumas turbut smile.gif

As darau pilvui ir uzpakaliukui,na retsykiais ir kojoms ax.gif .Uzpakaliukui skirtumus tai matau,apvaleja,o va pilvui oi oi.... blink.gif ,kiek dar reikia ,bet ka galiu pasakyt ,kad kunas tvirteja tai tiesa thumbup.gif ir kojos tvirtesnes bigsmile.gif
Atsakyti
Kokie rezultatai su pilvo presu? Per kiek laiko pradėjo stangrėti pilvukas?
Atsakyti
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 03, 15:49)

sveikinu su sunkiai pasiektais rezultatais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 03, 14:01)
Dovi, o kiek tu laiko sportuoji?

Sportuoju nuo praeitos savaites, tiksliai nepamenu nuo kurios dienos...bet ne visada susilaikau nuo skanestu kuriuos taip megstu verysad.gif cia ir yra didziausia blogybe
Atsakyti
QUOTE(aukselisr @ 2009 03 03, 18:22)
sveikinu su sunkiai pasiektais rezultatais  thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 03 03, 17:05)
Kokie rezultatai su pilvo presu? Per kiek laiko pradėjo stangrėti pilvukas?

Man momentaliai rezultatai pasirodė - po kokių dviejų-trijų kartų mačiau akivaizdų rezultatą (cm nesimatuoju, bet išryškėjo raumenukų linijos). Turbūt viskas indivualiai, priklausomai nuo to, kiek riebalų pilvuką dengia, kokia pilvo preso būklė, be to sakoma, kad raumenys turi atmintį, tad ankstesnę formą pasiekti užtenka gerokai trumpiau nei tada, kai raumenims nėra ką gero atsiminti biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane nieko gero su stangrėjimu ,bet vistiek jau geriau negu buvo,užpakaliui pratimų nedarau gal vertėtų pabandyt g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2009 03 03, 16:44)
Man momentaliai rezultatai pasirodė - po kokių dviejų-trijų kartų mačiau akivaizdų rezultatą (cm nesimatuoju, bet išryškėjo raumenukų linijos). Turbūt viskas indivualiai, priklausomai nuo to, kiek riebalų pilvuką dengia, kokia pilvo preso būklė, be to sakoma, kad raumenys turi atmintį, tad ankstesnę formą pasiekti užtenka gerokai trumpiau nei tada, kai raumenims nėra ką gero atsiminti biggrin.gif

oi mano pilvo lašinukams išvis nėra ka gero atsiminti doh.gif lotuliukas.gif tai teiks ilgai darbuotis ax.gif
Atsakyti
Man su pilvu irgi nelabai kas, tiesa, linijos, kur turėtų būti raumenys, lyg ir, ryškėja lotuliukas.gif O va kojos - kitas reikalas. Blauzdos tvirtos, apie šlaunis jau beveik niekas nesusiima, užpakaliuko forma pasikeitė, suapvalėjo, pasikėlė, riestesnis kiek. Ir šiandien pastebėjau, kad džinsai kabo kai kuriose vietose, nebeaptempia taip stipriai, kaip anksčiau thumbup.gif
Atsakyti