Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(naujokė-- @ 2009 03 02, 22:23)
Teisingai  thumbup.gif  Pavydas čia - daugiau nieko. Riestas užpakalis yra labai seksualu. Žinoma, jis turi būti stangrus. Ką padaryti nėra sunku, tik noro reikia  smile.gif  Bet jei pati pasieksiu rezultatų kokių noriu ir turėsiu riestą kietą uodegą, tai ooooj kaip džiūgausiu. Tada lai ir visos sako, kad aš didžiašiknė, bet aš žinosiu, kad seksuali didžiašiknė  lotuliukas.gif

As taip pat galvoju smile.gif
Atsakyti
VISKAS.Įtikinot!Ačiū ačiū ačiū clap_1.gif tai visą savaitėlę darysiu tuos 8 min pratimus,ir šeštadienį parašysiu koks rezultatas smile.gif ,jei patiks - tesiu toliau smile.gif ..siaip dabar nevalgau po 18h,valgau pusrycius - pietus - vakariene mazdaug vienodu laiku,laipioju aukstyn-zemyn laiptais,6 aukstas rolleyes.gif ,gan daug begioju,nevalgau nesveiko maisto,taip pat ir negeriu nesveiku gerimu,ir alkoholio.Zodziu esu ZALIA.Ai,dar esu vegane ax.gif ,tai manau ,kad tureciau pasiekti siokiu tokiu rezultatu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,ko tu cia del to užpakaliuko nervuojasi,tau tik labai smarkiai pavydi,o tu per daug reaguoji,svarbiausiai, kad tau gerai,o kitiem tai pakraipyti gali su savo užpakaliuku ir pasakyt,kad jos tokio neturi ir neturės lotuliukas.gif .
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
labuka 4u.gif 4u.gif
niu siandien ir as su MB sakem pradesim daryti tuos pratimus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 02, 23:46)
VISKAS.Įtikinot!Ačiū ačiū ačiū  clap_1.gif  tai visą savaitėlę darysiu tuos 8 min pratimus,ir šeštadienį parašysiu koks rezultatas  smile.gif ,jei patiks - tesiu toliau smile.gif ..siaip dabar nevalgau po 18h,valgau pusrycius - pietus - vakariene mazdaug vienodu laiku,laipioju aukstyn-zemyn laiptais,6 aukstas rolleyes.gif  ,gan daug begioju,nevalgau nesveiko maisto,taip pat ir negeriu nesveiku gerimu,ir alkoholio.Zodziu esu ZALIA.Ai,dar esu vegane  ax.gif  ,tai manau ,kad tureciau pasiekti siokiu tokiu rezultatu biggrin.gif

Saunuole,tiesiog thumbup.gif
Nenusimink jei rezultatu greit nepamatysi,manau savaites gal ir neuzteks,gal siek tiek pakoreaguosi uzpakaliuka,bet iki norimo rezultato reiks padirbeti ilgeliau . g.gif
Na nezinau ,bent jau mano atveju ,subiniukas priplepes,bet po gero menesio treniruociu jau rieciasi ir daileja thumbup.gif
Tai va uzsispyrimo ir ryzto tau sportuojant
SEKMES mirksiukas.gif
P.S. neklausyk ka kiti sneka smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ui kaip čia seniai buvau doh.gif Smagu kad visoms gerai sekasi su pratimukais 4u.gif Aš tai begėdė pritrukau valios, mėn nesportavau doh.gif doh.gif blush2.gif blush2.gif Nu gėda pelėda blush2.gif ax.gif Bet jau sakiau viskas, nuo šiandien tikrai čyriai sportuosiu, nes pradinį svorį atgavau jau, ir likau sukritus taip neblogai doh.gif doh.gif Tai va, šian matuojuos, sportuoju ir tikiuosi gerų rezultatų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M.i.g.l.e: 03 kovo 2009 - 10:52
Mano MB nereikia jokių pratimų vos ne modelis thumbup.gif O sesė jo virš 100 kg ir nieko nedaro ,nei makiažo ,nei plaukų nedažo ir sako aš savimi nepatenkinta (apie mankštas jau nekalbu)
Atsakyti
Na sportininkes, o jus sportuojate per mmm?
Na saunus sie pratimukai, 2 savaites sportuoju, siek tiek mityba prisiziuriu, tai per slaunis -3cm. thumbup.gif Kojos jau kieteja, nors ir letai, bet kaip smagiai thumbup.gif Jau nesitrina slaunis i slauni blush2.gif
Va su pilvu tai sunkiau, dar ne viska padarau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 03, 13:03)
Na saunus sie pratimukai, 2 savaites sportuoju, siek tiek mityba prisiziuriu, tai per slaunis -3cm. thumbup.gif  Kojos jau kieteja, nors ir letai, bet kaip smagiai thumbup.gif Jau nesitrina slaunis i slauni blush2.gif
Va su pilvu tai sunkiau, dar ne viska padarau ax.gif  blush2.gif

as tai sportuojuir per mmm...sanuole, laikykis. man ir letai tas rezultatas slauys tik puse cm pamazejo sad.gif
Atsakyti
Dovi, o kiek tu laiko sportuoji?
Atsakyti
QUOTE(Alija25 @ 2009 03 03, 14:03)
Na saunus sie pratimukai, 2 savaites sportuoju, siek tiek mityba prisiziuriu, tai per slaunis -3cm. thumbup.gif  Kojos jau kieteja, nors ir letai, bet kaip smagiai thumbup.gif Jau nesitrina slaunis i slauni blush2.gif
Va su pilvu tai sunkiau, dar ne viska padarau ax.gif  blush2.gif

pirma diena per mmm nesportuoju, nes siaubingai ir taip viska skauda doh.gif
Atsakyti