Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(Žuviss @ 2009 03 02, 19:26)
Na nezinau,gal tu ji labai istobulinus ir jis stangrus,be riebalu?Pas mane yra riebaliuku,gal jei ju nebutu jis atrodytu grazesnis,tik ar padidintu sie pratimai ji?Nes nenoriu is 94 virst i 100 verysad.gif  tirkai labai prasau patarkit,nes jei tos 8 min man skirtos noriu pradeti kuo greiciau! smile.gif  ,o jei ne,teks ieskotis ko nors kitko  verysad.gif

O kaip manai, kodėl sportuoju? Pas mane ne užpakalis, o šaltiena. Nepamenu, kada paplūdimy buvau doh.gif
Atsakyti
kamputyje,labai padrąsinai smile.gif ,ir zinot,pries 3 dienas pradejau juos daryt ir vel(nes kaip ir rasiau,buvau anksciau pradejus,bet pritruko valios verysad.gif ) tai pries tas 3 d buvo 94,uzvakar buvo Apie 94,o vakar tik siaip padariau itupstus ir siandien truputi virs 93 thumbup.gif ,jei tai ne mano isivaizdavimas,o tikrove tai tada esu labai patenkinta biggrin.gif ,bet jeigu sako,kad ji isriecia,o mano ir taip riestas,tai jis turetu dar dideti ir cm augti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 02, 20:13)
kamputyje,labai padrąsinai  smile.gif ,ir zinot,pries 3 dienas pradejau juos daryt ir vel(nes kaip ir rasiau,buvau anksciau pradejus,bet pritruko valios  verysad.gif  ) tai pries tas 3 d buvo 94,uzvakar buvo Apie 94,o vakar tik siaip padariau itupstus ir siandien truputi virs 93  thumbup.gif  ,jei tai ne mano isivaizdavimas,o tikrove tai tada esu labai patenkinta  biggrin.gif  ,bet jeigu sako,kad ji isriecia,o mano ir taip riestas,tai jis turetu dar dideti ir cm augti  4u.gif

Tai jei tavo riestas natūraliai, gal sportas daugiau nebeužries tiek, kiek riečiasi tom, kurių plokšti užpakaliukai smile.gif
Atsakyti
smile.gif tik tas dalykas nervina,kad palyginu su kitom draugem ir mano zymiai riestesnis,jos prikaisioja,o man kaip pikta!Na,bet jei sitie pratimai tikrai pagrazins,tada stengsiuosi is visu jegu cool.gif bet tada reiketu kad liemuo plonesnis butu, pilvo presui tie pratimukai pagrazintu ?O gal labiau tiktu pratimai soninej?Nes jei ziurint is galo : tarkim turi grazu uzpakaliuka,o liemuo kazkoks ne toks. blush2.gif
Papildyta:
To ef-guru .

Jo ir kainytė nebloga blink.gif ,man tai toks labai butą užkrautų,o tau blauzdų nesustorino?Gal gali parašyti savo matmenis?Labai įdomu smile.gif
Atsakyti
Tai kad ef-guru 100% šitame forume parašytų žinučių susiję su puslapiu, į kurį davė nuorodą. Reklamuotojas ir tiek...
Atsakyti
nu jo..nes man butu sunku patiket,kad taip greit imanoma pasidaryt top modelio figura biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 02, 20:25)
smile.gif  tik tas dalykas nervina,kad palyginu su kitom draugem ir mano zymiai riestesnis,jos prikaisioja,o man kaip pikta!Na,bet jei sitie pratimai tikrai pagrazins,tada stengsiuosi is visu jegu  cool.gif  bet tada reiketu kad liemuo plonesnis butu, pilvo presui tie pratimukai pagrazintu ?O gal labiau tiktu pratimai soninej?Nes jei ziurint is galo : tarkim turi grazu uzpakaliuka,o liemuo kazkoks ne toks. blush2.gif
Papildyta:
To ef-guru .

Jo ir kainytė nebloga blink.gif  ,man tai toks labai butą užkrautų,o tau blauzdų nesustorino?Gal gali parašyti savo matmenis?Labai įdomu smile.gif

Kaip tai prikaišioja? Aš nesuprantu, tu kompleksuoji dėl riesto užpakalio??? Čia gi kokių 99% pasaulio moterų svajonė ir vyrų erotinių fantazijų objektas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 02, 21:13)
kamputyje,labai padrąsinai  smile.gif ,ir zinot,pries 3 dienas pradejau juos daryt ir vel(nes kaip ir rasiau,buvau anksciau pradejus,bet pritruko valios  verysad.gif  ) tai pries tas 3 d buvo 94,uzvakar buvo Apie 94,o vakar tik siaip padariau itupstus ir siandien truputi virs 93  thumbup.gif  ,jei tai ne mano isivaizdavimas,o tikrove tai tada esu labai patenkinta  biggrin.gif  ,bet jeigu sako,kad ji isriecia,o mano ir taip riestas,tai jis turetu dar dideti ir cm augti  4u.gif

nekreipk demesio i draugiu paistalus schmoll.gif ,pavydi tavo riesto uzpakaliuko,man asmeniskai grazu ,kai pas moteri ar mergina yra uzpakaliukas , o ne vien pavadinimas jo smile.gif
Atsakyti
ahhh...Kaip Jūsų žodžiai pradžiugina clap.gif nu jos taip sako : "o tu turi dideli užpakalį" o apie savo : "Pas mane tai sikniukas" nezinau ka tokiu pasisakymu norejo pasakyt..gal,kad idealus jis,nors jo praktiskai kaip ir nera pas jas ...pas daugeli is ju neriesti,bet tokie stangrus..o pas mane riestas ir gal toks riebesnis,bet nera plokscias ar koks nors dar.Man kaip tik atrodo,kad vyrams labiau patinka tokie kaip ju .. g.gif
Atsakyti
Nu dar nesu mačius vyro, kuriam patiktų plokšti užpakaliai biggrin.gif blush2.gif Man ir pačiai laaabai gražu riestas tongue.gif Taip kad aukščiau nosį, nekreipk dėmesio į pavydžias drauges schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sigvezija @ 2009 03 02, 22:19)
Nu dar nesu mačius vyro, kuriam patiktų plokšti užpakaliai  biggrin.gif  blush2.gif  Man ir pačiai laaabai gražu riestas  tongue.gif  Taip kad aukščiau nosį, nekreipk dėmesio į pavydžias drauges  schmoll.gif

Teisingai thumbup.gif Pavydas čia - daugiau nieko. Riestas užpakalis yra labai seksualu. Žinoma, jis turi būti stangrus. Ką padaryti nėra sunku, tik noro reikia smile.gif Bet jei pati pasieksiu rezultatų kokių noriu ir turėsiu riestą kietą uodegą, tai ooooj kaip džiūgausiu. Tada lai ir visos sako, kad aš didžiašiknė, bet aš žinosiu, kad seksuali didžiašiknė lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif kalbejau ne apie plokscius be apie tokius mazus.Nu jos laiko idealiais tokius.Bet vat as kompleksuoju,bijau nesiot dzinsus ar siaip kelnes,neuzsitraukus bliuskos ar megztinio zemiau uzpakalio.Man geda demonstruot.Bet va dabar nusipirkau kelnes su pazemintu liemeniu,ir kazkaip su jom graziai atrodo,ir pati jauciuosi drasesne bigsmile.gif gal tiesiog daugelis kelniu man ir netinka,nes uzsitraukia auksciau bambos,kazkaip padidina uzpakali,o dar jei placios kisenes doh.gif ,tokiam zurnale maciau su kokiom kisenem reikia nesiot kelnes.Buvo parodyti paveiksliukai pagal ivairias uzpakaliuko formas smile.gif
Atsakyti