Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8minutes.

QUOTE(Žuviss @ 2009 03 01, 18:20)
kaip blogai....praradau vilti  verysad.gif  pas mane jis visada buvo riestas,tik staigiai kazkaip isdidejo,ir visi man vis prikisa,kad dideli uzpakali turiu  verysad.gif  ,ka patartumet daryti?Nors as pasimatavau pries padarant pratimus tuos buvo per uzpakali 64,o po 2 kartu pratimu 63,tai nezinau kaip cia bus,patarkit kas tikrai zino smile.gif

Kaip tai 64? Čia visa apimtis? doh.gif
Atsakyti
taip,ant manes jis tikrai didelis atrodo,visi taip sako verysad.gif ,jis yra labai riestas. blush2.gif Tai noreciau ji is sonu susimazint ir pakelt,ar daryt man situos pratimus?O gal ka siaip patart galit? ax.gif
Atsakyti
Vakar dariau presui, šiandien- užpakaliuku, dabar ir toliau taip darysiu, nei pavargstu, nei ką, o pratimukai jėginiai! Laaabai esu laiminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 01, 21:06)
taip,ant manes jis tikrai didelis atrodo,visi taip sako verysad.gif ,jis yra labai riestas.  blush2.gif  Tai noreciau ji is sonu susimazint ir pakelt,ar daryt man situos pratimus?O gal ka siaip patart galit? ax.gif

O tai kokia tavo liemens apimtis?
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2009 03 01, 19:20)
kaip blogai....praradau vilti  verysad.gif  pas mane jis visada buvo riestas,tik staigiai kazkaip isdidejo,ir visi man vis prikisa,kad dideli uzpakali turiu  verysad.gif  ,ka patartumet daryti?Nors as pasimatavau pries padarant pratimus tuos buvo per uzpakali 64,o po 2 kartu pratimu 63,tai nezinau kaip cia bus,patarkit kas tikrai zino smile.gif

Ar cia 64 visa apimtis,ar 64*2,man irgi idomu rolleyes.gif
Atsakyti

Pamilk save pati kaip suprantu esi jaunutė daugiau pasitikėjimo savimi žinau kad gyvuoja skeletų kuultas (Merlin Monro) šiais laikais būtų gerokai per apvali o vistiek yra garbinama pamąstyk apie tai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Su pavasariu biggrin.gif
Sportuojam toliau drinks_cheers.gif
Aš pasidariau testavimą kūno. Žodžiu kur surašo proporcijas riebalų kiekį su svoriu. Tai truputėlį kaip ir per daug riebaliukų blush2.gif Kaip ten su tais papildais? Gal būtų greitesnis rezultatas?
Atsakyti

Kokiais vienetais matuojat? g.gif Ar per pusę apimtį dalinat? Riestas užpakaliukas - gražu, ne kiekvienai tokį nuskyla gauti mirksiukas.gif O pasportavus ir sveikiau pasimaitinus (tiesa, jei užpakaliukas vis dėl to nėra 63 cm apimties biggrin.gif ), atrodysit pritrenkiančiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkina @ 2009 03 02, 10:42)
Sveikos merginos  4u.gif Su pavasariu  biggrin.gif
Sportuojam toliau  drinks_cheers.gif
Aš pasidariau testavimą kūno. Žodžiu kur surašo proporcijas riebalų kiekį su svoriu. Tai truputėlį kaip ir per daug riebaliukų  blush2.gif Kaip ten su tais papildais? Gal būtų greitesnis rezultatas?

Aga su pavasariu wub.gif
O kaip tas daroma ,tas testavimas ,nu pas mane riebaliuku ir taip per daug ,zinau ,bet butu idomu zinot ,kaip tai pasidaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 02, 11:35)
Aga su pavasariu wub.gif
O kaip tas daroma ,tas testavimas ,nu pas mane riebaliuku ir taip per daug ,zinau ,bet butu idomu zinot ,kaip tai pasidaryt ax.gif

Yra tokios svarstyklės, kur suvedi savo ūgį, svorį ir tada parodo, koks riebalų kiekis procentais ir svorio santykis su ūgiu. Yra tokių svarstyklių sporto klubuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkina @ 2009 03 02, 13:04)
Yra tokios svarstyklės, kur suvedi savo ūgį, svorį ir tada parodo, koks riebalų kiekis procentais ir svorio santykis su ūgiu. Yra tokių svarstyklių sporto klubuose  mirksiukas.gif

Aaa ,dabar aisku doh.gif
Aciu Merkina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgeleee @ 2009 03 02, 14:28)
Aaa ,dabar aisku doh.gif
Aciu Merkina 4u.gif

Tai, kad nėra už ką smile.gif
Atsakyti